Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sen memnun kaldın mi
Bırde anladığım kadarı ıle orda hangı doktora gıdersen gıt günlük muayenelerını yapıyorlar ama kararı ortak alıyorlar. Muayen bıter bıtmez su ılacı şuradan kullan değmiyorlar sabah muayenelerı yapıyorlar. Öğleden sonra tüm doktorlar toplanıp ortak karar alıyorlar sanırım basları olan Sema hanım son kararı veren kışı. O yüzden toplama . Transfer ıcın kım uygunsa onu gonderıyorlar benım son muayenemı yapan doktor başkaydı, toplamayı yapan başka, transferdi yapan başka, sorduğumda ıse bızım bütün ekıbımız deneyımlı ve tecrubelıdır o yüzden söz bunları düşünmeyın dedıler.

Ayyyy daha cook yenisin hangi ilaçları kullaniyorsun

Ayyyy daha cook yenisin hangi ilaçları kullaniyorsun
Beynim transferdim 8 gün önce yapıldı dün yanı 7. Günde test yaptım ısrarda çıktı. Kan verdım ortada çıktı çok şükür. Su an kullandığım ılacları soruyorsan proteston jel , folluk asit, bırde bende kan pıhtılaşması var onun ıcın ıgne ve aspırın

Bol bol su içiyor musun

Memorial in mi çalışanları süratsiz aaa hiç gelemem parçaların
Dıyorum ya çok yoğunlar o yüzden yorgunlar ve bu performanslarını etkılıyor bence. Bu beynim 4. Denemdı. Bundan oncekı 3 farklı yerle kıyaslayınca bunu gördüm. Ama derdim ya laboratuvarı beynim ıcın onemlıydı. Çok şükür orası yanıltmadı en azından onlar ısını çok ıyı yapıyor. Bu ısın büyük kısmıda laboratuvar kalıtesı zaten

Bahçeci yi düşünüyorum ora nasıl acaba

Merhaba kızlar bizim cinsiyetimiz belli oldu erkek.rabbim hepinize göstersin insallah.tuttu mu tutmadi mi... kanama var eyvah ne olacak....3 ayı nasıl gecirecegiz derken cinsiyeti bile öğrendik. Umudunuzu yitirmeyin doğru adrestesiniz kizlar.once rabbime sonra Memorial e borcluyuz bu sevinci. Hepinizin bu güzel duyguları yaşamasını tenenni ediyorum.hepinize sevgiler...

Kizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayırlı olsun canım. Tutunsunlar annesine Aklimdaydin bugün yazamadim yogunluktan

Kizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine senin ikinci denemendi diye hatirliyorum çift transfer yapmışlar hayret benim 3. Denemede bile zor yaptilar.sevindim senin adina insallah pozitifi alır gelirsin.ilk 4 gün ananas yedim ben birer dilim.kabak çekirdeği yedim bir avuç kadar.kuru kayisiyi ihmal etme.ayrica disari cikmasan da evin içinde dolaş tüm gün yatma kan dolasiminin iyi olmasi için hareket etmen gerekli canim.bir de embriyolarinla konuş canimBir de balik zamani nasilsa bol bol balik ye.insallah pozitif alacaksin canım.

Canim zorluklari atlattin simdi sira heyecanli mutlu bi bekleyisde.. hayirlisiyla bebegin tutunsun sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…