- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
Bırde anladığım kadarı ıle orda hangı doktora gıdersen gıt günlük muayenelerını yapıyorlar ama kararı ortak alıyorlar. Muayen bıter bıtmez su ılacı şuradan kullan değmiyorlar sabah muayenelerı yapıyorlar. Öğleden sonra tüm doktorlar toplanıp ortak karar alıyorlar sanırım basları olan Sema hanım son kararı veren kışı. O yüzden toplama . Transfer ıcın kım uygunsa onu gonderıyorlar benım son muayenemı yapan doktor başkaydı, toplamayı yapan başka, transferdi yapan başka, sorduğumda ıse bızım bütün ekıbımız deneyımlı ve tecrubelıdır o yüzden söz bunları düşünmeyın dedıler.Sen memnun kaldın mi
Ayyyy daha cook yenisin hangi ilaçları kullaniyorsunBen doktorlarını tanımıyorum. Başka bır yerde yumurta takıbı yapıldı bendim. Memorıalı laboratuvarları ıcın tercıh ettım. Icın rahat olsun laboratuvarı konusunda. Embriyolokları çok ıyı. Doktorları ıse kısıye göre degısıyor orda anladığım kadarıyla . 20 transfer vardı bendim günümde. Bayanlarla konuşma fırsatı buldum. Bırının ıyı dedıgıne dıgerı kotu seyler dıyebılıyor. Anlamadım. Benım takıplerımı yapan doktorum laboratuvarı ıcın Oray'a gonderdı benı. Ilgı alakaya gelınce onca para almalarına rağmen beklentımı karşılamadı. Paragöz bır hastahane gıbı geldı bana. Çalışanları suratsız ve yorgunlar. Çok yogun bır yer ondan çalışanlara çok iş düştüğü ıcın öyle olduğunu düşünüyorum.
Beynim transferdim 8 gün önce yapıldı dün yanı 7. Günde test yaptım ısrarda çıktı. Kan verdım ortada çıktı çok şükür. Su an kullandığım ılacları soruyorsan proteston jel , folluk asit, bırde bende kan pıhtılaşması var onun ıcın ıgne ve aspırınAyyyy daha cook yenisin hangi ilaçları kullaniyorsun
Bol bol su içiyor musunBeynim transferdim 8 gün önce yapıldı dün yanı 7. Günde test yaptım ısrarda çıktı. Kan verdım ortada çıktı çok şükür. Su an kullandığım ılacları soruyorsan proteston jel , folluk asit, bırde bende kan pıhtılaşması var onun ıcın ıgne ve aspırın
Dıyorum ya çok yoğunlar o yüzden yorgunlar ve bu performanslarını etkılıyor bence. Bu beynim 4. Denemdı. Bundan oncekı 3 farklı yerle kıyaslayınca bunu gördüm. Ama derdim ya laboratuvarı beynim ıcın onemlıydı. Çok şükür orası yanıltmadı en azından onlar ısını çok ıyı yapıyor. Bu ısın büyük kısmıda laboratuvar kalıtesı zatenMemorial in mi çalışanları süratsiz aaa hiç gelemem parçaların
Bahçeci yi düşünüyorum ora nasıl acabaDıyorum ya çok yoğunlar o yüzden yorgunlar ve bu performanslarını etkılıyor bence. Bu beynim 4. Denemdı. Bundan oncekı 3 farklı yerle kıyaslayınca bunu gördüm. Ama derdim ya laboratuvarı beynim ıcın onemlıydı. Çok şükür orası yanıltmadı en azından onlar ısını çok ıyı yapıyor. Bu ısın büyük kısmıda laboratuvar kalıtesı zaten
Aslında hıc ıcmıyorum desem yerıdır. Ben hıc su ıcın bırı degılım sımdı zorla serle ıkınarak günlük ya ıcıyorum ya ıcemıyorum.Bol bol su içiyor musun
Onun Hakkı'nda bır bılgım yok bahcecı başlıklarına bak yazanlara sor.Bahçeci yi düşünüyorum ora nasıl acaba
Canım mutlaka günde 3 litre su iç. Şu tutunmayi kolaylaştırır sana dediler mi bol bol su iç diyeAslında hıc ıcmıyorum desem yerıdır. Ben hıc su ıcın bırı degılım sımdı zorla serle ıkınarak günlük ya ıcıyorum ya ıcemıyorum.
Özel bırsey demedıler. Bırazda bünye meselesı sanırım. Icemıyorum kı. Kısmet artık 3 bardak ıcsem 3 lıtre ıctım derdimCanım mutlaka günde 3 litre su iç. Şu tutunmayi kolaylaştırır sana dediler mi bol bol su iç diye
Hayırlı olsun canım. Tutunsunlar annesineKizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
İnşallah sımsıkı tutunurlar annelerine senin ikinci denemendi diye hatirliyorum çift transfer yapmışlar hayret benim 3. Denemede bile zor yaptilar.sevindim senin adina insallah pozitifi alır gelirsin.ilk 4 gün ananas yedim ben birer dilim.kabak çekirdeği yedim bir avuç kadar.kuru kayisiyi ihmal etme.ayrica disari cikmasan da evin içinde dolaş tüm gün yatma kan dolasiminin iyi olmasi için hareket etmen gerekli canim.bir de embriyolarinla konuş canimKizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
Kizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayirli olsun .guzel sonuclar al inşallahKizlar benimde bugün transferim gerçekleşti banu hanim yapti cift embriyo transfer oldu bakalım hayırlısı dualarinizi eksik etmeyin tavsiyelerinizi bekliyorum
Bugün gittim canım tedavi başladı Allah in izni ileAradigin zaman ne zaman adet olduğunu soracaklar canım.ona gore gitmem gereken günü söylerler sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?