Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar merhaba biliyorsunuz 5 inci haftanin icindeyim cok sukur 2 hafta sonra kalp atisi icin gidicem hayirlisiyla onuda duyarsam rahatlicam simdi merak ettigim 3 uncu aya kadar hepmi riskli hepmi dusuk tehditi var yoksa kalp atisindaki kontroldemi belli oluyor hic tehlikesiz yasayan varmi hamileligini

ilk üç ay düşük riski hep var canım, kontrolde belli olmuyor. Kanama falan olursa (allah korusun) risk daha fazla oluyor sadece ama sen bunu düşünme Allaha emanet inşallah ilk 3 ayı hayırlısı ile sağlıkla atlatırsınız canım

ilaclarla nekadar acaba canim.sen hic yaptinmi tup?ilk mi olacaksin?

CAnım sen bir görüş öncelikle bin lira indirim falan oluyormuş rapor olunca ama mutlaka gidip muhasebe ile görüş en başta. Ben 3 deneme yaptım 2si Ataşehir şubesinde oldu, Şişli şubesi Ataşehir için orası başka bir hastane demişti. biz onlara ilk 2 denemede memorialde oldu bu 3. indirim yokmu dedik yok dedi doktorlar :) sonra muhasebeye geçtik görüştük diğer hastaneden teyit aldılar ve 3. deneme olarak kabul edip ona göre ücreti düşürdüler. Diğer durum çok saçmaydı zaten ozaman gidip Acıbademde yaptırırım demiştim kendi kendime ücret aynı olduktan sonra neden yine memorial de yapayım demiştim iyiki muhasebe ile konuşmuşuz.

İlaçlar kullanacağın miktara göre bin ila iki bin arası tutuyor canım

Hayirli olsun bende memoryl baslicam nasil memnun kaldinizmi doktorunuz kim acaba insallah guzel olur

Memorial Şişliyi şöyle seçeceksin canım, ' çocuk sahibi olmak istiyorum o halde bu amaca giden her yol mubahtır' yani sürekli özel hastaneye giden bir insansan tuhaf karşılayabilirsin durumu pek özel hastane havası yoktu benim tedavim sırasında, oldukça yoğun bir ortam var uzun süreler sıra bekliyorsun bilgi almak uzunca konuşmak falan sıkıntılı. Ruh yok yani makineleşmiş bir sistem var işlerini yapıyorlar ama iyi yapıyorlar laboratuvarları çok iyi doktorları çok tecrübeli ekipleri işlerinde uzman olmuş kişilerden oluşuyor o nedenle tercih edilmesi gereken bir yer. Tabi yanlış anlama kötü muamele falan yok yani :) sadece tipik özel hastane beklentin olmasın diye yazıyorum. Ha bu arada ben 11 yıl sonra Allahın izniyle oğlumu Semra hanım özellikle Ayşe hanım ve ekibi sayesinde kucağıma aldım şuan 45 günlük :) Allah sizlerede nasip etsin inşallah

Allah tamamına erdirsin canım :) Bu sene erkek senesi ^^

Cok tesekkur ederim canim bilgilerin icin rabbim sağlıcakla buyutmeyi nasio etsin rabbum bizlerede nasip etsin insallah dikeyen isteyen tum kuluna insallah

saol arkadasim.guzel aciklaman icin.senin bebegin warmi?yoksa deniyor musun hala?tup bebek ucreti ne odeniyor peki canim nemorialde?

İnİnşallah canım evet ikinci denememdi ilkini cozmusler cok iyi degilmis o yuzden ikincisinide cozmusler bu iyiymis ama dediler ilk cozdugumuzde cok bir bozulma olmadi istersen 2si koyalim dediler bende tamam dedim bakalım bir belirti yoksuan
Canim zorluklari atlattin simdi sira heyecanli mutlu bi bekleyisde.. hayirlisiyla bebegin tutunsun sana canim
amin canim insallah duanizi eksik etmeyin

Merhabalar uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum ben de yazmak istedim. Hamile olanlar bir an önce kucaklarına alırlar inşallah. Rabbim o duyguyu bizede tattırsın. Geçen ay kontrole gittim memoriale. Ekimde bende tedaviye başlayacağım. Umarım hepimizin yüzü güler. Umutluyum :))

maşallah maşallahhh canım Rabbim inşallah kucağına almayıda nasip etsin.inşallahhh darısı tüm isteyenlere bizlere de.. ne güzel o mutlulukları yaşamak.lütfen bizlerede dualarında yer ver olurmu çünkü gebelerin duaları kabul olur.tekrar gözün aydın.

arkadaşlar bir şey soracağım bende kasımda memorialde tedaviye başlıyorum.randevuyu ne zaman almak gerekiyor ve tedaviden önceki yani ekimin adetindede muayene olmam gerekiyormu bilgisi olan var mı yada tedaviye başlayan kader arkadaşları nasıl yaptı.

senin sikintin nedir canim.bnde pko war.

Ben geçen hafta muayene oldum. Ekimde tedaviye başlaycz. Öncsnde gelin diyorlar mı bilmiyorum. Ben gitmek istedim

kızlar bir şey soracağım bende 2 gün içinde tedaviye başlıyorum (bu 3 olacak) şehir dışından geleceğiz ve devlet memuruyum memorial den aldığım rapor kamuda geçiyor mu bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
hepimize mutlu müjdeli günler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…