Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çok teşekürederim.seninde bebeğin hayırlı sağlı olsun inşallah.sizde sorun neydi kaçıncıda tuttundu bebeğin
Bizdede sorun sperm sayisiydi ucuncu denememizdi fakat ilk iki si devlette raporlu denedik eger sorun spermdeyse laburatuvarin iyi oldugu hastane olmasi gerekiyo biz bunu gec ogrendik memorial bu konuda iyi bir merkez herkese saglikli akilli vede hayirli evlat versin rabbim bunu her zaman dualarimda soyluyorum

Canım nasıl gidiyor hamileliğin :) karın ağrın var mı? Ben de 21. Haftdaym göbeğiö taş gbi oldu normal mi bu? Yemek yiyince daha şişiyorum yemesem rahatım. Göbeğimin sağ üst kısmı hAfif sızlıyo sanki. İlk hamileliğim olduğu için sana sorayım istedim normalmi bunlar

Normal canım benimde aynı olmuştu göbüşle bebiş arasında ki fark

Bebek kendine yer aciyo o yuzden.mideye falan bvaski yapiyo normal sadece karaciger bolgende agri varsa doktoruna soyle sag gous altinda bende hafif ama gebelik zehirlenmesi var idrarda proteyin kacagi ve yuksek tansiyon var hergun kan veriyorum idrar veriyorum o yuzden ne normal ne degil cokta bilemiyorum canim

Geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet canım mide olsa korkmiycam da sağ tarafta bi sızlama hafif ama 2-3 gündür var. Yanma gibi batma gbi tam çözemedim. Ben de preeklamsiden korktum. Dediğin gbi karaciğer tarafı olunca gebelik zehirlenmesi oluyomuş. Allah korusun şiddetlisi tehlikeli oluyomuş. İnşallah sen de ben
Normal canım benimde aynı olmuştu göbüşle bebiş arasında ki fark
inşallH normaldir canım:) senin de yavrunu Allah bağışlasın, darısı başımıza inşallah.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar ne zamandir yazamıyorum benimde gebelik 8 haftalik oldu ama geçen kontrolde doktor kordonun biraz belirgin ve kalin oldugunu ancak su anda endiselenmeye gerek olmadığını söyledi ama tabi kafam karıştı 12 ekimde kontrolü m var tekrar bide benim rahim yukarı fogru oldugu icin hâlâ vajinal ultrason ile bakılıyor 12 ekimde görülür mu bilmiyorum bu konularda fikri olan var mi hepimize hayırlı evlatlar olsum inşallah

Canım bende 11 haftalık gebeyim halen attan bakıyor ayşe hanım artık bundan sonraki muayenede bakmayacaklar benimde rahimim ters zorun olmaz dedi doğumda kordon hakkında bilgim yok canım

Merhaba arkadaşlar. Biz 5 aydır Memorial da tedavideyiz. Kasim sonu 3. tedavimize başlayacağız inşallah. Şehir dışından geliyoruz. Buradayım şimdi ben. Şu anda burada olan var mı acaba tanışalım :)

Merhaba arkadaşlar. Biz 5 aydır Memorial da tedavideyiz. Kasim sonu 3. tedavimize başlayacağız inşallah. Şehir dışından geliyoruz. Buradayım şimdi ben. Şu anda burada olan var mı acaba tanışalım :)
Canım merhaba
Beni hatırladın mı bilmiyorum.
Bana gazı genetigin numarasını vermistin hatta hastaneye gittiginde sormustun benim icin.senin sayende genetik testlerimi yaptırmıştım. Hep dua ediyordum sana aklıma geldikçe. Memorialda olduğunu görünce çok sevindim. Inşallah tedavin hayırlısıyla sonuçlanır ve yavruna kavuşursun.
Bende ağustos da memorial da ikinci tedavimle Rabbime çok şükür hamile kaldım. Senin için de dua edicem hayırlısıyla sonuçlanır inşallah tedavin.
Sen çok iyi kalplisin inşallah mevlam hayırlısıyla gönlünun muradini nasip eder.

Canim benim hatirlamaz miyim seni bitanem :) cok duygulandirdin beni gozlerim doldu. Yardimci olabildi isem biraz da olsa ne mutlu bana :) Allah razı olsun kuzucummmm duaların icin. Adımı yazdim mi hatirlamiyorum :) adım Sevda canımcım. Ayyyyyy vallahi cok sevindim hamile olmana. Rabbim tamamina erdirsin bitanem. Saglicakla kucagina alirsin insallah canımmmmmmmm. Memorialın labaratuvarı ve donanımına cok guveniyorum insallah Rabbim emeklerimizin karşılığını verir, insallah bizim de yüzümüz güler

Adını bilmiyordum artık isminle dua ederim inşallah.
Memeorialın labaratuvari gerçekten çok iyi.ayni zamanda labaratuvar çalışanları da çok yardımcı oldular bize sagolsunlar. Biz döllenme problemi yasiyorduk zaten ilk tedavi de transfer iptal olmuştu.
Sen de inşallah hayırlı haberlerle dönersin ankaraya.basladin mi iğneleri kullanmaya?gelişmeleri yaz olur mu?merak ederim seni.

Canım yardimci olabildiysem diyorsunya. O dönem o kadar zor zamanlar geçiriyorum ki tedaviden yeni dönmusum transfer bile olamamisim. Tam olarak sorun neden kaynaklanıyor doktorlar bile soyleyemiyor. Belki yumurta kalitesizliği yüzünden hiç çocuk sahibi olamayacagim gibi gibi bir sürü sorun varken bir de genetik test yaptırmam gerekiyor. Zaten istanbulda tedavi gormusuz masraflar artmış. Genetik testler özellerde çok pahalı. Devlet hastanelerinde yaptırmak istiyorum ama neresi yapar kim yapar bilemiyorum.psikolojim alt üst gidip hastanelerde ara tafra çekecek hiç halim yok derken sen resmen Hızır gibi yetiştin imdadima. Bana o kadar büyük iyilik yaptın ki Allah ebeden razı olsun senden.

01inci, nslhn80 sizlere birsey soracağım. Zaten hamile kalmadan da akıntım hep vardı renksiz su gibi. Ama şimdi son 1 aydır koyu sarı renkli krem kıvamında bir akıntım var. Hep kağıt havlu koyuyorum çamaşırıma. Sürekli değiştiriyorum. Bu sabah baktığımda aşırı şekilde fazla, tam krem kıvamında sarı akıntıyı gördüm. Çamaşırıma kadar geçmişti. Ne yapmam gerek moralim çok bozuldu. Su gelmiş olabilir mi. Bağırsaklarım da bozuk biraz gurul gurul ediyo sürekli. Kan ilacı benim dengemi bozdu. Kullanmak da istemiyorum napıcağımı şaşırdm. Bugün idrar tahlili yaptırayım diyorum. Kültüre de gerek var mı???

Canim benimmmmmmm ayyyy duygusallıgıma duygusallık kattın bitanemmmm. Senden de razı olsun Rabbim kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…