kızlar bir şey soracağım bende 2 gün içinde tedaviye başlıyorum (bu 3 olacak) şehir dışından geleceğiz ve devlet memuruyum memorial den aldığım rapor kamuda geçiyor mu bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
hepimize mutlu müjdeli günler olsun...
Sağol canim sen de saglik sıhhat huzurla büyüt kuzunu.evet tüp bebekte erkek yılı bu yıl sanırım hayirli saglikli evlat olsunlar insallah.birer de kız yaparız belki belli mi olur
saol arkadasim.guzel aciklaman icin.senin bebegin warmi?yoksa deniyor musun hala?tup bebek ucreti ne odeniyor peki canim nemorialde?
Allah bağışlarsa bir oğlum var canım 45 günlük. Şişli memorial'de 3. denememde hamile kaldım Allah sizlerede nasip etsin inşallah. Canım ben 3. deneme olduğu için 3500 tl civarı ödedim (yanlış hatırlamıyorsam) ilk deneme 5700 dü ozamanlar ama bunlar geçen senenin fiyatları yeni tedaviye başlayan arkadaşlar güncel fiyatları yazar canım.
Bende geçtiğimiz kış memoriala tedavi için gitmiştim. Ben devlet memuruyum ve müdürüm memorialın raporunu kabul etti.ancak ben şöyle bir sorun yaşadım.memorial istirahat raporu vermek istemedi Hastanemizde tedavi görmektedir şeklinde yazı veririz bunu da kaymakamliktan onaylatirsaniz kamuda kabul ederler dediler.ama ben müdürümun ne diyeceğini bilmediğim için ( daha dogrusu ben müdürümle bastan rapor alicam diye konusmustum o da bana raporu alabileceksen benim icin sorun yok demisti.)rapor istedim sonunda sağolsun biraz zor da olsa ayşe hoca halletti raporumu.kızlar bir şey soracağım bende 2 gün içinde tedaviye başlıyorum (bu 3 olacak) şehir dışından geleceğiz ve devlet memuruyum memorial den aldığım rapor kamuda geçiyor mu bu konuda bilgisi olan yazarsa sevinirim.
hepimize mutlu müjdeli günler olsun...
arkadaşım ben 27 temmuzda laparoskopi oldum ve semra hoca bi kaç ay kasıma aralığa kadar normal yoldan deneyin bakalım gebe kalabilirsin de dedi bizde kasımda düşünüyoruz şimdi öncesinde gitmek gerekiyormu bilemedim çalışıyorum hemşireyim çünkü izinlerimi ona göre alacagımBen geçen hafta muayene oldum. Ekimde tedaviye başlaycz. Öncsnde gelin diyorlar mı bilmiyorum. Ben gitmek istedim
arkadaşım ben 27 temmuzda laparoskopi oldum ve semra hoca bi kaç ay kasıma aralığa kadar normal yoldan deneyin bakalım gebe kalabilirsin de dedi bizde kasımda düşünüyoruz şimdi öncesinde gitmek gerekiyormu bilemedim çalışıyorum hemşireyim çünkü izinlerimi ona göre alacagım
Bahçeci 5900 dedi banailaclarla nekadar acaba canim.sen hic yaptinmi tup?ilk mi olacaksin?
Tsk ler canım.benimde rapirdan baska şansım yok.Bende geçtiğimiz kış memoriala tedavi için gitmiştim. Ben devlet memuruyum ve müdürüm memorialın raporunu kabul etti.ancak ben şöyle bir sorun yaşadım.memorial istirahat raporu vermek istemedi Hastanemizde tedavi görmektedir şeklinde yazı veririz bunu da kaymakamliktan onaylatirsaniz kamuda kabul ederler dediler.ama ben müdürümun ne diyeceğini bilmediğim için ( daha dogrusu ben müdürümle bastan rapor alicam diye konusmustum o da bana raporu alabileceksen benim icin sorun yok demisti.)rapor istedim sonunda sağolsun biraz zor da olsa ayşe hoca halletti raporumu.
anladim canim.Allah bagislasin yavrunu.Rabbim bizede nasib eder insAllah.nasil canim sisli memorial??memnun kaldinmi peki?biraz aktarir misin?birde 3.deneme olunca fiyat baya dusmusler anladigim kadariyla???
Amin çok teşekkür ederim, Allah sizlerede nasip etsin inşallah.
Canım kişiden kişiye değişiyor aslında birinin memnun kaldığından diğeri kalmıyor o nedenle fazlada yorumlamamak lazım ama tedavi anlamında evet kaldım pozitif sonucu da aldım şuan önemli olan bu :) Sana da tavsiye ederim
Fiyatlar her tedavide bin lira civarında düşüyor benim hep öyle oldu. Aynı hastaneyi tercih etmenin avantajı oluyor bu :)
Inşallah pozitif olur iyi düşün iyi olsun. Transfer sırasında acı hissediliyor mu çok merak ediyorum.Kızlar bugün 4.gunum birseyde hissetmiyorum korkuyorum da bayramin 4. Gunu olmuştu transfer böyle
Ben onun hastasiydim canim isinde iyi bir doktor sadece cok yogun ve pek konusmayan biriArkadaslar,
Ben 14 Ekim'e randevu aldim Semra Kahraman icin. Once Dr. Aylin hanim muayene edecek sonra Semra hoca gorecek dediler. Dr. Aylin hanima muayene olan varmi aranizda.
Tesekkurler
Canim adetin ikinci gunu muyane olmaya gidip ilaclara basliyorsun yumurtanin buyume hizina gore 9,12gun ilac kullanip catlatma ignesini yapiyorsun sonra yumurta toplama islemi oluyo ben hic agri hissetmedim opu sonrasi yumurtanin ciklugu azligina gore besinci gune kadar beklwniyo ohss riskin yoksa transferin yapiliyo yoksa ikinci adetle transferin yapiliyo yine ne agri ne sanci oluto rabbim saglikla bebegine kavustursun hepimiziarkadaşlar günaydın; tüp bebek tedavisinde aşama aşama neler yaşadığınızı ne kadar sürdüğünü yumurta toplama ve transferin ağrılı mı yada nasıl bir ortamda yapıldığını kısaca anlatır mısınız? bizde kasım ayında gitmeyi düşünüyoruz.bizde sperm hızı ve morfoloji sorunu var.deneyimli arkadaşlar bilgi verirse çok seviniz.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah amin.
çok teşekürederim.seninde bebeğin hayırlı sağlı olsun inşallah.sizde sorun neydi kaçıncıda tuttundu bebeğinCanim adetin ikinci gunu muyane olmaya gidip ilaclara basliyorsun yumurtanin buyume hizina gore 9,12gun ilac kullanip catlatma ignesini yapiyorsun sonra yumurta toplama islemi oluyo ben hic agri hissetmedim opu sonrasi yumurtanin ciklugu azligina gore besinci gune kadar beklwniyo ohss riskin yoksa transferin yapiliyo yoksa ikinci adetle transferin yapiliyo yine ne agri ne sanci oluto rabbim saglikla bebegine kavustursun hepimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?