canim esimin tedavisi devam edecek, aralik sonu ocak başı baslayacagız 3. denememize. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallahAdını bilmiyordum artık isminle dua ederim inşallah.
Memeorialın labaratuvari gerçekten çok iyi.ayni zamanda labaratuvar çalışanları da çok yardımcı oldular bize sagolsunlar. Biz döllenme problemi yasiyorduk zaten ilk tedavi de transfer iptal olmuştu.
Sen de inşallah hayırlı haberlerle dönersin ankaraya.basladin mi iğneleri kullanmaya?gelişmeleri yaz olur mu?merak ederim seni.
Canım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin. Dua edicem bende sana.senin de dualarını bekliyorum.hersey gönlünce olsun inşallah.canim esimin tedavisi devam edecek, aralik sonu ocak başı baslayacagız 3. denememize. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rabbim yüzümüzü güldürsün insallah
Canim benim ozelden adını yazarsan isminle dua ederim sana bitanem. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin kuzum. Her zaman duacınım kuzummmCanım inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin. Dua edicem bende sana.senin de dualarını bekliyorum.hersey gönlünce olsun inşallah.
Çok çok sağol. Allah razı olsun.gonderiyorum şimdi.Canim benim ozelden adını yazarsan isminle dua ederim sana bitanem. Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin kuzum. Her zaman duacınım kuzummm
Yok canim miray cim artik cevap yok destek pek yok forumda bugün 6. Gunum transferde kimsenin merski yok moral motivasyonu yok oyle
Canım olmaz olur muu ben merakla takip ediyorum seni. İnşallah pozitif sonucu da alacaksın. Ben 6. Gün test yapmıştım. Bikere sana yazdım sildim. İdrar testi yap diycektim. Ama işte bazı testlerin güvenirliği çok iyi olmuyor. Aynı gün farklı markaların testini yapmıştım birinde silik çizgi varken diğerinde(hassas olanı) hiçbirşey yoktu. O yüzden sessizce be dua ile senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah vakti zamanı gelmiştir. Moralini yüksek tut. Bende hiçbir belirti yoktu canım belirti arama. Bana sorarsan kan testini yap derim:) hiç sabırlı değilim malesef bu yüzden de yazmamak için kndimi zor tutmuştum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahYok canim miray cim artik cevap yok destek pek yok forumda bugün 6. Gunum transferde kimsenin merski yok moral motivasyonu yok oyle
canım bende 4 yıllık evliyim ve başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi geçirdim.şehir dışından gidiyorum memoriale ve 27 temmuzda laparoskopi oldum meğer yıllarca bana sebepsiz infertilite denilmesine rağmen aslında bebek sahibi olamamamızın bi nedeni varmış.semra hoca gerçekten işinin ehli şişli memorial herşeyiyle başarılı bir hastane.ne olursa olsun ben şişli memorial derim çok araştırdım ve başarı oranı şükürler olsun yüksek.çünkü şunu gördüm gerçekten semra hoca diğer ticarethane hastaneler gibi tüp bebek yapmaya uğraşmıyor tedavilerin olumlu sonuçları için uğraşıyor.merhabalr herkese..4 yıllık evliyiz sımdıye kdr gebelık hıc olmadı.1 kez asılama oldu tutmadı..tup bebeği dusunuyoruz artık memorıal nasıldr sizce iki merkez arasında kaldık.memorıalın labratuvarı ıyı dıye duyduk.hangi dr daha iyidir sizce olumsuz yorumlarda okudum kafam karıstı şişliyle ılgili
Canim cevap verdigin icin tesekkur ederim once bi dna hasar analizi yaptrcaz bakalim ne cikacak Rabbim ne gostericek.farkli bi merkezde yaptrmistiniz degil mi tup bebek denemelerini..cok sukur cnm belkide sebep o yapisikltr inşallah bundan sonrasi guzel olur nasil bir yol izlenicek tedavinizde bide esinde problem varmiydicanım bende 4 yıllık evliyim ve başarısız 2 aşılama ve 2 tüp bebek tedavisi geçirdim.şehir dışından gidiyorum memoriale ve 27 temmuzda laparoskopi oldum meğer yıllarca bana sebepsiz infertilite denilmesine rağmen aslında bebek sahibi olamamamızın bi nedeni varmış.semra hoca gerçekten işinin ehli şişli memorial herşeyiyle başarılı bir hastane.ne olursa olsun ben şişli memorial derim çok araştırdım ve başarı oranı şükürler olsun yüksek.çünkü şunu gördüm gerçekten semra hoca diğer ticarethane hastaneler gibi tüp bebek yapmaya uğraşmıyor tedavilerin olumlu sonuçları için uğraşıyor.
Livess canim inşallah pozitif alacaksın ben 7. Gün yaptım testi sen de hastanede calisiyorsun sabah yaptir derimYok canim miray cim artik cevap yok destek pek yok forumda bugün 6. Gunum transferde kimsenin merski yok moral motivasyonu yok oyle
SaSağol canım cok ihtiyacimiz var inandualarımız sizlerle canım
CaCANIM inşallah insan cok geriliyor inan bu vekleme surecunde sizlerden destek bekliyor insan bende cok yapturmak istedim ama eşim inatla Hayır diyor bekliyorumCanım olmaz olur muu ben merakla takip ediyorum seni. İnşallah pozitif sonucu da alacaksın. Ben 6. Gün test yapmıştım. Bikere sana yazdım sildim. İdrar testi yap diycektim. Ama işte bazı testlerin güvenirliği çok iyi olmuyor. Aynı gün farklı markaların testini yapmıştım birinde silik çizgi varken diğerinde(hassas olanı) hiçbirşey yoktu. O yüzden sessizce be dua ile senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah vakti zamanı gelmiştir. Moralini yüksek tut. Bende hiçbir belirti yoktu canım belirti arama. Bana sorarsan kan testini yap derim:) hiç sabırlı değilim malesef bu yüzden de yazmamak için kndimi zor tutmuştum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
nelo umutsun zaten bana insallah hayirlisi ile pozitif olur hastanede herkes zamanini bekle diyorLivess canim inşallah pozitif alacaksın ben 7. Gün yaptım testi sen de hastanede calisiyorsun sabah yaptir derimSeninle gittiğimiz hastaneler de aynıydı sonucumuz da inşallah ayni olur
Canımm nasılsn ?? Bugün 8. Günün :) test yapmalısın artıkk eşine de süprz olur inşallah. Allahım nasip eder inşallah bebişin seninledir.SaSağol canım cok ihtiyacimiz var inan CaCANIM inşallah insan cok geriliyor inan bu vekleme surecunde sizlerden destek bekliyor insan bende cok yapturmak istedim ama eşim inatla Hayır diyor bekliyorum nelo umutsun zaten bana insallah hayirlisi ile pozitif olur hastanede herkes zamanini bekle diyor
Tedavinin en zor ve en sıkıcı dönemi bu zaman, insan çok evhamlı, stresli oluyor, elde değil maalesef keşke rahat olunabilse. İnşallah sonucun pozitif çıkar canım, hastane kaçıncı gün istiyor test sonucunu merak ettim? bazı yerler 12. gün istiyorda..SaSağol canım cok ihtiyacimiz var inan CaCANIM inşallah insan cok geriliyor inan bu vekleme surecunde sizlerden destek bekliyor insan bende cok yapturmak istedim ama eşim inatla Hayır diyor bekliyorum nelo umutsun zaten bana insallah hayirlisi ile pozitif olur hastanede herkes zamanini bekle diyor
Hiç başka yerlere bakma gözün kapalı tercih et, arkadaşın bahsettiği gibi Semra hoca alanında çok iyi bir doktor gidince zaten farkı göreceksin. Biz oraya şehir dışından geliyoruz oraya yurtdışından bile gelen yabancı çok hasta var. Diğer doktorlara gelince hep tek doktorda muayene olmuyorsun,değişebiliyor, kararları Semra hoca veriyor, o yüzden diğer doktorların değişmesi çok önemli değil bence..merhabalr herkese..4 yıllık evliyiz sımdıye kdr gebelık hıc olmadı.1 kez asılama oldu tutmadı..tup bebeği dusunuyoruz artık memorıal nasıldr sizce iki merkez arasında kaldık.memorıalın labratuvarı ıyı dıye duyduk.hangi dr daha iyidir sizce olumsuz yorumlarda okudum kafam karıstı şişliyle ılgili
Canımm nasılsn ?? Bugün 8. Günün :) test yapmalısın artıkk eşine de süprz olur inşallah. Allahım nasip eder inşallah bebişin seninledir.
canımmmm arkadaşım 212.6 hamilesin dedi kendi hastaanedeki doktorumLives canım nasılsın..test yaptin mi sonucunu bekliyorum merakla.inşallah gönlüne gore olur
Tedavinin en zor ve en sıkıcı dönemi bu zaman, insan çok evhamlı, stresli oluyor, elde değil maalesef keşke rahat olunabilse. İnşallah sonucun pozitif çıkar canım, hastane kaçıncı gün istiyor test sonucunu merak ettim? bazı yerler 12. gün istiyorda..
hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk denemenmiydi problem neydi bide hastaneyi tavsiye edyormusunuz.bizede umut oldunuz.maşallah allah nazardan korusunyaptım canım 212.6 maşallah deyim bakalım
canımmmm arkadaşım 212.6 hamilesin dedi kendi hastaanedeki doktorum
aynen canım stres çokbüyük oluyor rabbim devamını getirsin cümlesinin benimde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?