- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
ayyyy çok sevindim tatlım maşallah :)) yuppi :)) peki senin 2 embriyo fln mı koymuşlardı ??? Çok güzel değerin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı keselere, kalp atışlarına :)yaptım canım 212.6 maşallah deyim bakalım
canımmmm arkadaşım 212.6 hamilesin dedi kendi hastaanedeki doktorum
aynen canım stres çokbüyük oluyor rabbim devamını getirsin cümlesinin benimde inşallah
hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk denemenmiydi problem neydi bide hastaneyi tavsiye edyormusunuz.bizede umut oldunuz.maşallah allah nazardan korusun
Ayy
ayyyy çok sevindim tatlım maşallah :)) yuppi :)) peki senin 2 embriyo fln mı koymuşlardı ??? Çok güzel değerin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı keselere, kalp atışlarına :)
Yaaa inanırmısın o günü yaşadım tekrardan:) 6. Gün yapmıştm 60 çıkmıştı. 8. Gün 112 çıktı. İnsan inanamıyo ağlıyo şükrediyo. Şükürler olsun kuzum:) Allah tüm kuzucuklarımıza sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin inşallah. Benim değerlerim senden düşük olmasına rağmen ikiz. Bebişlerin hayırlı olsuncanım çok sağol inanamadım agladım ne biliyim çok değişik bir duydu rabbim herkesin hepimizin benimde sağlıkla sıhhatle devamını getirsin inşallah 2 tane koyuldu bilmiyorum bakalım
Bikaç deneme başarısızsa yada yaş ileriyse yapıolar canımbende ikiz istiyorum ama 35 yaş sınırı varmış sizin o yüzdenmi iki embrio koydular ?
Hayırlı olsun çok sevindim pozitif sonuçlar bizlere de umut oluyor. Bugün adetimin 2.günü tedaviye başladım. Inşallah benimde yüzüm güler.kızlar yarabbim test yaptım bugün değerim maşallah 212.6 çıktı tet günüm yarındı normalde
canım rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize dua ediyorum her kelimemde inanın 2. denememdi ilki medical park bahçelievler şişli memorialda ilk denemem nasip oldu inşallah rabbim devamını getirir dua edin sorun sperm az ve hızı problemliydi hastaneden gerçekten inan buna transfer oldum çıktım bir arkadasıma dedim olumlu veya olumsuz olsun sonuç ama çok memnun kaldım laboratuvarı emriyolog doktor iyiydi
Ben kesinlikle tavsiye ediyorum çok memnun kaldimhayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk denemenmiydi problem neydi bide hastaneyi tavsiye edyormusunuz.bizede umut oldunuz.maşallah allah nazardan korusun
Selam canım nasilsin uzun zamandir görmedim seni.sen ne zaman tekrar transfer yaptiracaksin donmus vardi diye hatırlıyorumCaniimm hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin.
Canim evet farkli merkezde yani Erzurum da yaptirdik 2yil önceki rahim filmine gore yapti hoca tup bebek tedavilerimi semra hoca yeniden istedi filmi.esimde sorun yok şükür ler olsun canım.semra hoca kasim araliga kadar bekleyelim normal yollarla olabilir gebelik dedi.henuz bisey de yok canim.bizde kadim sonu tedaviye baslayacagiz bakalim.Rabbim herkesin o kapilarda bekleyen herkesin inşallah en hayırlısı yla kucaklarini doldursun bizimde inşallah.Canim cevap verdigin icin tesekkur ederim once bi dna hasar analizi yaptrcaz bakalim ne cikacak Rabbim ne gostericek.farkli bi merkezde yaptrmistiniz degil mi tup bebek denemelerini..cok sukur cnm belkide sebep o yapisikltr inşallah bundan sonrasi guzel olur nasil bir yol izlenicek tedavinizde bide esinde problem varmiydi
Canım gözün aydin maşallah maşallah Rabbim daim etsin canim cok duygulandim.insallah darisi hayırlısı yla bizlerin basina.kızlar yarabbim test yaptım bugün değerim maşallah 212.6 çıktı tet günüm yarındı normalde
Merhaba canım uç beş gundur biraz daha iyiyim. Okul başlayınca yoğunluk iyi geldi bana. Uç adet sonra baslayabilecegimi söyledi ayşe hanım. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu ne zaman olurum ilkini bilemiyorum.keşke tutmasaydi da hemen deneseydim dondurulmuşu. Aklımda bir sürü acabalar var. Niye böyle oldu ,niye kalp durdu. Spermlerde mi bir sıkıntı var, bende mi sorun var bilmiyorum. Anne olamamaktan çok korkuyorum.dondurulmuş embriyom var ,inşallah bebeğin genetiği temiz çıkar.Selam canım nasilsin uzun zamandir görmedim seni.sen ne zaman tekrar transfer yaptiracaksin donmus vardi diye hatırlıyorum
Canim sagol evet galiba Allahin izniyle kendilignden gelmezse artik yaptrcaz ikimizde calstgmz icn ancak yari yil tatilinde Rabbim herkesin gonlune gore versin sizde yaptrdnz herhlde sonuc ne olduHiç başka yerlere bakma gözün kapalı tercih et, arkadaşın bahsettiği gibi Semra hoca alanında çok iyi bir doktor gidince zaten farkı göreceksin. Biz oraya şehir dışından geliyoruz oraya yurtdışından bile gelen yabancı çok hasta var. Diğer doktorlara gelince hep tek doktorda muayene olmuyorsun,değişebiliyor, kararları Semra hoca veriyor, o yüzden diğer doktorların değişmesi çok önemli değil bence..
Canim insallah guzel gececk tedavin guzel sonuclanacak bu sefer..inanmak sonsuz guven cok onemli Önce Rabbime sonra drlara ..Canim evet farkli merkezde yani Erzurum da yaptirdik 2yil önceki rahim filmine gore yapti hoca tup bebek tedavilerimi semra hoca yeniden istedi filmi.esimde sorun yok şükür ler olsun canım.semra hoca kasim araliga kadar bekleyelim normal yollarla olabilir gebelik dedi.henuz bisey de yok canim.bizde kadim sonu tedaviye baslayacagiz bakalim.Rabbim herkesin o kapilarda bekleyen herkesin inşallah en hayırlısı yla kucaklarini doldursun bizimde inşallah.
Normal yolla gelisen ilk gebeliklerin de büyük çoğunluğunda böyle olabiliyor canim bu bi gosterge sayilmaz.kromozamal bi anormallik durumunda olurmuş genelde.vucudun imha yontemi yani aslinda.diger embriyolarinda da sorun vardir anlamina gelmiyor yani canim.benim de ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durmustu kürtaj olmuştum. Bu turda da ilk konulan çok iyi kalite demislerdi ama tutmadi. 2 ay sonra dondurulmuş ile hamile kaldım ben de. O yüzden korkma çok iyi denilen tutmuyor orta kalite tutuyor bazen.Merhaba canım uç beş gundur biraz daha iyiyim. Okul başlayınca yoğunluk iyi geldi bana. Uç adet sonra baslayabilecegimi söyledi ayşe hanım. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu ne zaman olurum ilkini bilemiyorum.keşke tutmasaydi da hemen deneseydim dondurulmuşu. Aklımda bir sürü acabalar var. Niye böyle oldu ,niye kalp durdu. Spermlerde mi bir sıkıntı var, bende mi sorun var bilmiyorum. Anne olamamaktan çok korkuyorum.dondurulmuş embriyom var ,inşallah bebeğin genetiği temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?