Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ayy
yaptım canım 212.6 maşallah deyim bakalım

canımmmm arkadaşım 212.6 hamilesin dedi kendi hastaanedeki doktorum

aynen canım stres çokbüyük oluyor rabbim devamını getirsin cümlesinin benimde inşallah
ayyyy çok sevindim tatlım maşallah :)) yuppi :)) peki senin 2 embriyo fln mı koymuşlardı ??? Çok güzel değerin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı keselere, kalp atışlarına :)

hayırlı olsun.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.ilk denemenmiydi problem neydi bide hastaneyi tavsiye edyormusunuz.bizede umut oldunuz.maşallah allah nazardan korusun

canım rabbim isteyen herkese nasip etsin hepimize dua ediyorum her kelimemde inanın 2. denememdi ilki medical park bahçelievler şişli memorialda ilk denemem nasip oldu inşallah rabbim devamını getirir dua edin sorun sperm az ve hızı problemliydi hastaneden gerçekten inan buna transfer oldum çıktım bir arkadasıma dedim olumlu veya olumsuz olsun sonuç ama çok memnun kaldım laboratuvarı emriyolog doktor iyiydi

Ayy

ayyyy çok sevindim tatlım maşallah :)) yuppi :)) peki senin 2 embriyo fln mı koymuşlardı ??? Çok güzel değerin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Darısı keselere, kalp atışlarına :)

canım çok sağol inanamadım agladım ne biliyim çok değişik bir duydu rabbim herkesin hepimizin benimde sağlıkla sıhhatle devamını getirsin inşallah 2 tane koyuldu bilmiyorum bakalım

canım çok sağol inanamadım agladım ne biliyim çok değişik bir duydu rabbim herkesin hepimizin benimde sağlıkla sıhhatle devamını getirsin inşallah 2 tane koyuldu bilmiyorum bakalım
Yaaa inanırmısın o günü yaşadım tekrardan:) 6. Gün yapmıştm 60 çıkmıştı. 8. Gün 112 çıktı. İnsan inanamıyo ağlıyo şükrediyo. Şükürler olsun kuzum:) Allah tüm kuzucuklarımıza sağlıklı sıhatli hayırlı ömürler versin inşallah. Benim değerlerim senden düşük olmasına rağmen ikiz. Bebişlerin hayırlı olsun maşallahhh tüm bebişlere

Ollleeyyyyyyyy çok sevindim canım yaa cok şükür ama ben sana demistim memorialde olacak bu iş diye.ben inanıyordum senin de pozitif alacağına. Emin ellerdeydik sana da söylemiştim.insaallah saglik sihhatle devam eder sonuna kadar.oraya mi buraya mi gideyim diye ikilemde kalan arkadaşlar bence sonuna kadar MEMORIALLLL

Eşim azosperm ama Allah a sigindim ona guveniyorum.. biliyorumki bizim dualarimizida kabul edecek. Rabbim hepinizin evladini korusun.Allah acilarini gostermesin. livess arkadaşim cok sevindim senin adina Allah devamini getrsin hamileliginin saglikla kucagina alirsin insallahh.

Bende tüp bebek için memoriali tercih edeceğim sanırım. Doktorum pgt den bahsetti yaptıranlar ne düşünüyor? Ben forumları takip ediyorum pgt hakkında pek olumlu bi şey okumadım ne dersiniz? Üstelik çokta pahalı. Başarı yakalyanlar var mı?

Canim evet farkli merkezde yani Erzurum da yaptirdik 2yil önceki rahim filmine gore yapti hoca tup bebek tedavilerimi semra hoca yeniden istedi filmi.esimde sorun yok şükür ler olsun canım.semra hoca kasim araliga kadar bekleyelim normal yollarla olabilir gebelik dedi.henuz bisey de yok canim.bizde kadim sonu tedaviye baslayacagiz bakalim.Rabbim herkesin o kapilarda bekleyen herkesin inşallah en hayırlısı yla kucaklarini doldursun bizimde inşallah.

Selam canım nasilsin uzun zamandir görmedim seni.sen ne zaman tekrar transfer yaptiracaksin donmus vardi diye hatırlıyorum
Merhaba canım uç beş gundur biraz daha iyiyim. Okul başlayınca yoğunluk iyi geldi bana. Uç adet sonra baslayabilecegimi söyledi ayşe hanım. Kurtaj sonrası uç hafta kanamam oldu ne zaman olurum ilkini bilemiyorum.keşke tutmasaydi da hemen deneseydim dondurulmuşu. Aklımda bir sürü acabalar var. Niye böyle oldu ,niye kalp durdu. Spermlerde mi bir sıkıntı var, bende mi sorun var bilmiyorum. Anne olamamaktan çok korkuyorum.dondurulmuş embriyom var ,inşallah bebeğin genetiği temiz çıkar.

Canim sagol evet galiba Allahin izniyle kendilignden gelmezse artik yaptrcaz ikimizde calstgmz icn ancak yari yil tatilinde Rabbim herkesin gonlune gore versin sizde yaptrdnz herhlde sonuc ne oldu

livess cok mutlu oldum gorunce Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin hayirli bir evlat olsun dr un kimdi canim

Canim insallah guzel gececk tedavin guzel sonuclanacak bu sefer..inanmak sonsuz guven cok onemli Önce Rabbime sonra drlara ..
Bizde bu haftaiçi kaan aydosa goruncz en azindan tup bebek tedavisinde n once varsa bi sorun ilacla tedavi gorelm dedik dna hasari fln varsa zor oluyomus.insallah yoktr

Normal yolla gelisen ilk gebeliklerin de büyük çoğunluğunda böyle olabiliyor canim bu bi gosterge sayilmaz.kromozamal bi anormallik durumunda olurmuş genelde.vucudun imha yontemi yani aslinda.diger embriyolarinda da sorun vardir anlamina gelmiyor yani canim.benim de ilk gebeligimde 8 haftalikken kalbi durmustu kürtaj olmuştum. Bu turda da ilk konulan çok iyi kalite demislerdi ama tutmadi. 2 ay sonra dondurulmuş ile hamile kaldım ben de. O yüzden korkma çok iyi denilen tutmuyor orta kalite tutuyor bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…