Allahım size sabır versin.Yazdıklarınızı acılı film izler gibi okudum ve gözümde canlandı.Ablanizin tek hatası sizi yani kardeşini ve yeğenini düşünmek yani böyle birşey olabilirmi insanların bir insanı böyle rahat suçlaması nasıl bişey dır.Eşinizin bu tavrina çok üzülmeyin bu bir süreç.mutlaka geçecektir.Zaman herşeye ilaç ablanız eşiniz zamanı gelince konuşurlar.bence bunlara çok kafa yormayin.siz sadece kendi sağlığınıza konsantre olun.Allah tez zamanda sıkıntı larını zi geçirsin inş.Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
v v oylece oturuyor
Cok saol canim canim gercekten cok aciyo napcam nasil davrancam bilemiyorumAllahım size sabır versin.Yazdıklarınızı acılı film izler gibi okudum ve gözümde canlandı.Ablanizin tek hatası sizi yani kardeşini ve yeğenini düşünmek yani böyle birşey olabilirmi insanların bir insanı böyle rahat suçlaması nasıl bişey dır.Eşinizin bu tavrina çok üzülmeyin bu bir süreç.mutlaka geçecektir.Zaman herşeye ilaç ablanız eşiniz zamanı gelince konuşurlar.bence bunlara çok kafa yormayin.siz sadece kendi sağlığınıza konsantre olun.Allah tez zamanda sıkıntı larını zi geçirsin inş.
Cok cok gecmis olsun canim boyle insanlr cok sana destek oluncaklarina kostek oluyorlar bende gorumceyim gelinimiz icin hersey yaparim bizde 10 gun once 1.5 yasindaki yegenimi kaybettik gelinimiz cok kotu onu azcik olsun mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum sen esinle mutlu ol oda ailesini snr ne olduklarini anlar insallah allahim sana kaybettigin evladin icin sabir versinCok saol canim canim gercekten cok aciyo napcam nasil davrancam bilemiyorum
Amin canim sizinde basiniz sagolsun rabbim sabrini versin evlat acisi cok zor yengeni en iyi ben anlarim yagmurlar sanki benim uzerime yagdi kar oyle evet cennetteler biliyoruz ama iste yurek dayansa birdaha boyle aci vermesin Allah ne yengene ne bana nede kimseyeCok cok gecmis olsun canim boyle insanlr cok sana destek oluncaklarina kostek oluyorlar bende gorumceyim gelinimiz icin hersey yaparim bizde 10 gun once 1.5 yasindaki yegenimi kaybettik gelinimiz cok kotu onu azcik olsun mutlu etmek icin elimden geleni yapiyorum sen esinle mutlu ol oda ailesini snr ne olduklarini anlar insallah allahim sana kaybettigin evladin icin sabir versin
amin canimAmin canim sizinde basiniz sagolsun rabbim sabrini versin evlat acisi cok zor yengeni en iyi ben anlarim yagmurlar sanki benim uzerime yagdi kar oyle evet cennetteler biliyoruz ama iste yurek dayansa birdaha boyle aci vermesin Allah ne yengene ne bana nede kimseye
Merhba cnm.öncelikle Allah sabirlar versin.eminim bu acinin tarifi yoktur.Allah bir daha böle acilar göstermesin size ve başka hic kimseye.inşallah bu kez de güzel sonuçlar alirsiniz ve sağlikli bebişiniz olur.bence hiç kafaniza takmayin bòle seyleri.çünkü bu gibi insanlar,akrabalar özellikle hep var.esinizle ablanizin da arasi düzelir önünde sonunda.siz tedaviye konsantre olun.kimsenin moralinizi bozmasina izin vermeyin.moral cok önemli biliyorsunuz.Allah güzel sonuclar almayi ve cok daha güzel günler geçirmeyi nasip etsin.Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
v v oylece oturuyor
Aynen cnm adetin 2.günü ilk kontrolüme gittim ben de.sonra 11.gün.13.gün falan.yumurtanin büyümesine görevural15 ve U umay84 siz naturel siklus tedavisi görmüştünüzgün. Bir şey sorucam adet olduğunuz tarihten itibaren kaç günde bir kontrole gittiniz? Ben önümüzdeki ay basliycam inşallah ama bi seyahat planım var da kontrole denk getirememeye çalışıyorum. Sanırım ilk kontrol adetin ikinci günü oluyor. Sonraki kontrole ne zaman çağırdılar?
Amin canim inşallah.cok sevindim ne güzel keseyi de görmüssün.inşallah kalp atislarini da duyarsin.sonuna kadar hersey cok güzel ilerler ve saglikla kucagina alirsin inşallah.dua ediyorum canimGittim Prof. dr ibrahim bildiriciye çok ilgili çok iyi bi doktor 4+6 ymışım sadece keseyi görebiliriz dedi. karından baktı keseyi gördühayırlı olsun dedi dış gebelik falan değil dedi ..sonra boş gebelik ihtimaline karşı istersen alttan bkıalım sadece yolk sacı görebiliriz belki dedi bende zarar verir mi dedim hayır dedi rahime dokunmuyor vajinanın ucundan bakıcam dedi.. neyse yolk sacı gördü boş gebelik değil dedi ama daha fazlasını göremeyiz çok erken dedi ve iki hafta sonraya çağırdı..iki hafta sonra kalp atışınıda duyarsak her şey yolunda diyebilirim dedi. kan sulandırıcılara devam etmemi söyledi. bu arada semra hoca kendisine çok hasta yönlendirmiş kordineli çalıştıkları olmuş.. bana sordu semra hoca mı yolladı diye.. ama ben çok memnun kaldım onunla devam ederim bi aksilik çıkmassa cep telini verdi kanama olursa ararsın dedi herşeyi tek tek anlattı.. Kızlar bana dua edin nolurrr.. allah inşallah isteyen herkese versin...
Hic gitmedim canm.20.hafta gitmek istyorm buralarda yok ama bulmaya calisacagim.ikizlerin ikili testi cok anlamli sonuc vermedigi icin perinatolog en mantikkisymis.Ayyy uzuvlarini yerim onun inşallah o günleride görürüz hep bi umutsuzluk var içimde. Eşimde gittin rahatladin mi diyo dedim ben kucağıma alana kadar rahatlamam. Peritanolagâ gitmiyormusun sen peki
dua etmezmiyim hiç hep aklımdasınız sanki önceden tanıyormuşum gibi keşke hep beraber gün saysaydık ama ben çok geçmeden aramıza katılacağınızı biliyorum çünkü doğru hastanedesiniz emin ellerdesiniz.. ben 4. denemede aldım pozitifi.. sen naptın gittin mi hastaneye ne dediler neden negatif olmuş olabilirAmin canim inşallah.cok sevindim ne güzel keseyi de görmüssün.inşallah kalp atislarini da duyarsin.sonuna kadar hersey cok güzel ilerler ve saglikla kucagina alirsin inşallah.dua ediyorum canim
sen de dualarini eksik etme hamilelerin dualari kabul olur derler
Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
v v oylece oturuyor[/QUOTE
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Böyle devam ederse olaylar evliliğinizde tehlikeye girer.Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
v v oylece oturuyor
Ben ozel hastaneye gidiyordum tuo bebek cok isteyince hic bir problem yokken bile 15gunde knt gidiyordum ama idrarda proteyin kacagi tansiyonu gorunce doktorum serviste yatmam gerektigi icin kanuni sultan suleyman hastaneainin perinatoloji bolumune yonlerdirdi zaten her hastanede olmuyormus orda da fazla bisey yaptiklarini soyleyemem tansiyon olcumu nst den baska bebekte sorun vardi dami goremediler anlamis degilim hala 4aydir aglamadan gecen bir gunum yok cok riskli olmasina ragmen tekrar anne olmak istiyorum kendi hayatimi bile riske atarak cok zorbu tedaviyi sadece benim ailem biliyo esimin ailesine soylemedim diger tedavilerimde sadece tel acip aman is yapma yemek yapma camasir yikama eee bunlari kim yapcak birde yakinlar her sadece stres kaynagi insanlar kizlar bu yaziyi okuyan herkeae sorum basimdan geceni anlatim nolur haksizsam haksizsin diyiniz cunku oglum öldu onun acisina bile koymadilar erken dogum oldu ama normal dogdu hastanede yanimda ablam kaldi ablam cron hastasi onun hic mikrop almamasi lazim neyse 4gorumcem 2eltim var hastanede kimse yoktu bebwk kuvezde baska hastanede sabah taburcu ettiler taksi tuttuk ta avcilara hastaneye gittik gorus saatini kacirmisiz gostermediler ama sut sag dediler ilk dogum hic aut gelmiyo ogluma sifa olsun diye makineyi son ayarda calistirmisim sut ciksin diye makine yara etmis gouslerimi hastaneden metrobus minibus diyerek eve geldik dun dogum yapmis biri olarak aksam ablam tum evi dezenfektw etti ben 2aydir hastanedeydim mikrop almim diye eltim gorumcem birde kayin validem geldiler bana sorulan ilk soru su oldu ikinciyi ne zaman koydurcan ablam dedi dur dogurdugunu daha goremedi neyse yediler ablam onlara hizmet ediyor onlar oylece Oturuyorlar kalktilar gitmek icin kayinvalideyi bizde birakacaklar ablam dediki teyzeyi burda birakmayin sabah hastaneye gidecek bunlar ben hasta o hasta hani hizmet edemem bu olay oldu esimide doldurdular simdi esim ablamla konusmuyor hastanede kadin gecmis olsun demiyo bile esimle bu yuzden kavga ediyoruz ben onun ailesiyle konusmasam hakkim degilmi ha bide cenaze gunu ben agliyorum ya kayinvalide bana aglayinca geri gelse hepimiz aglariz diyo bu evladini kaybwtmis anneye soylenecek bir sozmu ya nolur haksizsak haksizsiniz ablan yalnis yapmis deyin cenaze sonrasi dikislerim mikrop aldi acildi intihaplandi herkes vc kullaninca farkindayim cok uzun oldu ama inanin siDen baska kimseye anlatamazdim ablamla herseyimi paylasirim ama oda uzulmesin esime karsida bir kirginligi olmasin diye bisey soyleyemiyorum kendi kendimi yiyip agliyip duruyorum
Öncelikle çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.. ama her şey biz insanlar için hepimiz bi şekilde sınanıyoruz işte.. sana tavsiyem kimse için eşinle aranı bozma dertleşeceksen onunla dertleş ablandan daha fazla onun üzüldüğünden emin ol onunda çacuğuydu ve neler yaşadıysan oda seninle yaşadı o da aynı şekilde işyerinde açıklamalar yapmak zorunda kalıyor herkes ona acıyan gözlerle bakıyordur onu anlamak zorundasın ve ona asla ailesiyle ilgili bişey söyleme savunmaya geçmesi çok çok normal.. çünkü görümcemizin kaynanamızın söyledikleri sadece bize batıyor eşimize kalsa onlar kötü niyetinde3n asla söylemezler yada cahil onlar boşver derler en fazla.. acın çok yeni ama siz eşinle sıkı sıkıya bir birinize bağlanmassanız mutlu sona ulaşamassınız.. ben çok kere olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım kayınvalidem yine mi tutmadı, dışardan koydursanda mı olmuyor dedi ben bunu eşime söyledim ama eşim kadın anlamıyor napsın bilmiyor diyor asla gidip ona böyle konuşma demiyor.. ben bunu anladıktan sonra eşimle sadece dertleştim içimi ne anneme nede ablama açtım çünkü onlar kapının dışıdır sen eşinle aynı yatağa giriyorsun uyuyamadığında ona sarılıp ağlaman lazım.. onu anlamaya çalış lütfen diğer kimseyi önemseme al eşini tatile falan git söz verin birbirinize gelince her şeye sil baştan başlayın.. hayatınızı cahil cühella insanlar yüzünden zehir etmeyin.. allah bugün seni bununla sınadı yarın o konuşanları neyle sınar bilemessin.. evladım var diye böbürlenmesinler çünkü verende allah alanda ne zaman alır kimse anlamaz bile.. kendini hiç üzme ye iç gez eşinle eğlenmeye bak.. gerçekten üzüldüm haline ama bu psikolojiden kendini kurtarmak sadece senin elinde sen unutmuş gibi görünmessen etrafında kilerde asla unutmana izin vermeyecekler.. unutmayacağını biliyorum ama insanlara zayıf yönünü asla hissettirme çünkü kullanıyorlar..
Dondurulmus 2100 canim.suan tedavideyim ordan biliyorumkızlar ikinci denemede ne kadar ödeme yaptınız? benim dondurulmuş var şimdi direk transfere gideceğiz demişti Sevinç Hn.
Canim cok saol yazini okudum zayif goremiyorlar beni cunku esimin yaninda bile aglamiyorum o erkek aglayamiyor icine atmasin diye cenazede bile herkes ayildi bayildi sukur dimdik durdum ayakta esimin ailesine laf soylemiyorum ki muhattap olmamak icin ben hep calistim yoksa muhattap olmak zorunda kaliyordum sorunun esimden oldugunu bile bile bana neden olmuyo rahimmi kabul etmiyo adetinmi dyzensizdu birde yazdigim.gibi kalabalik bir aile hepsine laf anlatmak zor oluyor esimle onlar yuzunden kotu olmam sadece ablamin annesine burda bugece kalmasin sozunu napti etti buyuttuler esim bana bisey diyemiyo cunku olayla hic ilgim.yoktu ablama tepkisi ablam cron hastasi ben dogumda yanima gelme dedim o ne uzuntuye ne strese gelemeyen bir hasta ve nitekimki 4aydir bana uzuldugunden dolayi hasta sadece sukadarini soylim gunlerce yedigi sadece 1zeytin 1yudum su boyle bir hastalik ablam daha 36yasinda ben onun esim yuzunden uzulmesini artik kaldiramiyorum belkide tekrar tedavi stresi yine ayni seyler olcak korkusu beni bukadar hassas etti bilemiyorum bu arada hayirli cumalar kizlarayy bi saat cevap yazdım niyeyse çıkmadı burda tuhh
ilaç falan kullanıyor musun canım?Dondurulmus 2100 canim.suan tedavideyim ordan biliyorum
Canim ben pco luyum o yuzden glifor kullaniyorum forbiol ve dun itibariylede peridnol rulid ve jel kullaniyorum normalinde naturel siklus olcakti fakat yumurtam catlamadi ben catlama igneside yaptim o yuzden jel kullaniyorumilaç falan kullanıyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?