Bende herhangi bir ölçüm yapılmadı yumurta çatlamasını takip ediyorlar zaten yumurta çatlayınca progestoranu mecburen yayıyor vucuda rahimin kalınlığı normalse östrejen seviyen istenilen düzeyde demektir. yumurta kendiliğinden çatladıysa lh hormonunda çalışmış demektir. o yüzden herhangi bir test yapılmıyor.. her şey çok çok doğal..günaydın arkadaşlar.naturel siklus tedavisinde transfer öncesi herhangi bir hormon değerine bakılıyor mu acaba?sadece rahim kalınlığı mı ölçülüyor?
çok teşekkür ederim cevabın için. bende naturel siklusla dondurulmuş tedavisine devam edecek gibi gözüküyorum. sonucu pozitif olanları duydukça da çok seviniyorum. darısı hepimizin başına inşallah...Bende herhangi bir ölçüm yapılmadı yumurta çatlamasını takip ediyorlar zaten yumurta çatlayınca progestoranu mecburen yayıyor vucuda rahimin kalınlığı normalse östrejen seviyen istenilen düzeyde demektir. yumurta kendiliğinden çatladıysa lh hormonunda çalışmış demektir. o yüzden herhangi bir test yapılmıyor.. her şey çok çok doğal..
İnşallah naturel siklusta başarı oranı çok iyi dediler hastaneden.. hamile kaldıktan sonrasıda rahat geçiyor..ne zaman başlıycaksınçok teşekkür ederim cevabın için. bende naturel siklusla dondurulmuş tedavisine devam edecek gibi gözüküyorum. sonucu pozitif olanları duydukça da çok seviniyorum. darısı hepimizin başına inşallah...
Yani memorial özelden alinan raporu kabul ediyomu. Bana devletten almanız lazım dedi. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyo. Cvp izin Teşekkürlerünv hastanesini bilmiyorum ama eğitim araştırma hastanesinde doktor banada ilk basta devlette aşılama dedi ama sonra birini aradı oda dedi özelde yapılanlarda kabul ediliyor dedi.
yok özelden alınan rapor kabul edilmiyormuş artık sadece üvn ve araştırma hastaneleri .Çok zor yalnız ben bi hastaneye gittim amh düşüktü 1 tanede aşılamam vardı ama kırk takla attı doktor önce özelde yapılan kabul olmaz dedi sonra olduğunu öğrendi beni başka hastane sevk etmeye kalktı rapor verdiklerini biliyorum orda ama böyle olması lazım dedi az daha yolucaktım doktoru işinize gelene veriyosunuz dedim evrakları kaptım elinden o arada başka birinin evraklarını sperm teslerini hepsini almışım elinde o sinirle :) işe gelince anladım. dahada devlete bulaşmam dedim lanet olsun raporları olda kalsın.Yani memorial özelden alinan raporu kabul ediyomu. Bana devletten almanız lazım dedi. Bunun için nasıl bir yol izlemem gerekiyo. Cvp izin Teşekkürler
Arkadaşlar ben gülen yüzlü yumurta takipçisinden bulamadım eczacı artık olmadığını söyleyip prefictor diye bir şey verdi...yanlışlık olmaz dimi birde bugün gittim 12 m olmuş cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alalım inş
Kızlar tranfer yapılmadan önce çağırıyorlarmı muayene için yoksa şu gün gel transfermi olucak diyorlar.
Ben ordaki hemşirelere söyledim bulamadım diye sonra onlar tüp bebek katıbna çağırdı eczacıyı 80 tl verip aldım .. ordaki hemşirelerden yardım alabilirsin. clearblue dan başka alma demişti bana yücel bey o bile kaçırabiliyor benim kini bi ay kaçırdı mesela.. 2. ay günde 2 kez yaptım..Arkadaşlar ben gülen yüzlü yumurta takipçisinden bulamadım eczacı artık olmadığını söyleyip prefictor diye bir şey verdi...yanlışlık olmaz dimi birde bugün gittim 12 m olmuş cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alalım inş
Merhaba canim.tedavin hayirli,sonu da saglikli bebisli olsun inşallah.benim de naturel siklusta denemem olmustu güle yüzlü testten kullandim clearblue.hastanenin yakininda idil eczanesi var ben ordan aldim.1ay oldu ancak alali.hala vardir diye düşünüyorum istersen bir de oraya bak.Arkadaşlar ben gülen yüzlü yumurta takipçisinden bulamadım eczacı artık olmadığını söyleyip prefictor diye bir şey verdi...yanlışlık olmaz dimi birde bugün gittim 12 m olmuş cumartesi tekrar gidicem bakalım hayırlı sonuçlar alalım inş
Ayy vuralcim yaa gecer inşallah bir an önce.Allah yardimcin olsun.ben de bademcikten cok ceken biri olarak seni cok iyi anliyorum.antibiyotik icmeden kolay gecmiyor.bol bol su iç cnm.vücattan atmak icin ise yarar.cok gecmis olsunBademcik ağrım tekrar başladı bu sefer öbür taraf bembeyaz olmuş içmediğim şey kalmadı zencefil yiyorum limon karbonat .. normalde olsa çakmıştım bi kutu agumentini.. zaten zaman geçmek bilmiyor çalışmasam hiç geçmeyecek heralde.. yoruluyorum belim ağrıyor korkudan sürekli tuvalete gidip bakıyorum kan falan var mı diye tahriş etmişim silmekten çok hafif leke oluyor gibi bazen normal mi bilmiyorum ama aktif kanam olmadan gelme dediler bana 1 mayıstan sonra gidicem doktora..
Sağol Vural. Ayrıca profil fotonda çok şekerAdetin ikinci günü gittim transfer senin yumurtlama gününe göre değişkenlik gösterir.. ben nisanın 4. de transfer oldum yumurtam çatladıktan 7 gün sonra transfer ediyorlar. ilaçlı olmadığından tam bir gün verilemiyor..çatlayınca 7 gün sonra transferin var diyorlar tabbi embiryon 5. gün ise..
Teşekkür ederim hepimiz kavuşuruz yavrularımıza inş...evet bende İdil den aldım eczacı artık yok dedi onu verdi inş problem olmaz cuma günü kullanıcam cumartesi tekrar gidicem naturel siklus güzel iğne derdi yok ama çok stresli daha 12 m ama korku başladı Vural'ın yumurtlamasını kaçırdılar bende terettütlüyüm stres.Merhaba canim.tedavin hayirli,sonu da saglikli bebisli olsun inşallah.benim de naturel siklusta denemem olmustu güle yüzlü testten kullandim clearblue.hastanenin yakininda idil eczanesi var ben ordan aldim.1ay oldu ancak alali.hala vardir diye düşünüyorum istersen bir de oraya bak.
Hayırlı sonuçlar alırsın inş son gittiğinde kaç mm di yumurtanBen dun gittim yumurtam catlamamisti catlatma ignesi vwrdiler onu kullandim dun buna kan testinden sonra karar verdiler ve buyuzden jelde kullanacam biraz dogalliktan cikti ama olsun esterofem kullanmicam cunku cok bas agrisi yapiyordu unsallah herkes bebegine saglikla kavusur
Benim doktorumdu.cok iyidir.ben cok memnundum valla.ilgili ve guler yüzlü gayet ..Ben Ayşe hanım ile başladım bugünde o Ilıcak'ta ama rahatsızlanmış Aylin hanıma göründüm cumartesi de Emre beye görümcem o Nasıl acaba o konuda bilgisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?