Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynen canim degerlendirmeden sonra da sölerlerdi herhalde.bence mantiğin da cok mantikli:)))))

Valla icim rahatladi canim.ayşe hocaya güveniyorum ama semra hocanin da öle söyledigini bilmek daha tatmin edici oldu.inş.olumlu sonuclar alirsin canim.bol şans

Valla icim rahatladi canim.ayşe hocaya güveniyorum ama semra hocanin da öle söyledigini bilmek daha tatmin edici oldu.inş.olumlu sonuclar alirsin canim.bol şans
Ben iki dere bi arada kaldim neden bana jel verdiler ozaman ki ben bobrek hastasiyim.nekadar az ilac kullansam benim sagligim icin iyi olcakti umarim iyi sonuc alirim yarin transferim var

Ben iki dere bi arada kaldim neden bana jel verdiler ozaman ki ben bobrek hastasiyim.nekadar az ilac kullansam benim sagligim icin iyi olcakti umarim iyi sonuc alirim yarin transferim var
İnşaAllah hersey yolunda gider canım 313 Ayetel kürsi niyet edip oku transfere kadar çok tesirli Biiznillah

Kalbini bozma hiç vardır bi bildikleri inş hayırlısıyla benden önce pozitif sonucunu alıcaksın olumlu düşün olumlu olsun...

Arkadaşlar merhaba herkese,
Allah hepinize evlatlarınızı kucağınıza almak nasip etsin tez Zamanda.
Size birşeyler sormak istiyorum belki önceki sayfalarda vardır ama sayfa sayısı çok olduğu için bakamadım.
Ben 5yılı aşkındır Bebek istiyorum 2 tane dış gebeliğim var. Tüplerim açık. Eşimde bir problem yok. Dış gebeliğin açıklaması yok yani. Rahimde hafif bi eğrilik varmış ama gebeliğe engel değil Dedi dr.

Şişli memorial'a gitmek istiyorum önce aşılama olmazsa sonra tüp bebek için. Yalnız benim kadın doktor takıntım var. Erkek drla asla rahat edemiyorum ve Bebek tedavisi gibi stresli bir süreçte ek bir stres kaynağı olsun istemiyorum. Önerebileceğiniz kadın dr var mı Şişli memorialda? Semra hanım ekibiyle muayene ediyor dediler o yüzden onu eledim. Ama burdan gördüğüm kadarıyla kararları beraber veriyorlar o da iyi bişey.
Bir de fiyatlar Nasıl? SGK anlaşmaları yok galiba değil mi? SGK anlaşması olan yerlere göre ilaç va çok fark ediyor mu? Bir de taksit yapıyorlar mı?

Çok uzun oldu ama çok kafam karışık anlarsınız beni eminim. Okuyup cevaplayanlara şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşım sana dr olarak Ayşe KARAHASANOĞLU'nu tavsiye edebilirim.
Fiyat olarak tam bilmiyorum ama 320 tl. olması lazım.
Maalesef sgk ile anlaşması yok.Taksit de yapılmıyor.
Ama Tüp bebek raporu alıp ilaçlarını devlet hastanesinde yazdırabilirsin.
Şu anki tüp bebek uygulaması 6200 tl.Raporun olunca 1 000 tl indirim oluyor sana
Rabbim hayırlı zamanda evladına kavuştursun inşALLAH

Vural nasıl gidiyor İnş herşey yolundadır.Ne kadarlık oldu.
Çok bişey olmadı daha teyzesi 6 haftalık falan daha kalp atışı falan duymadık bende sizler gibi beklemedeyim yani muallakta oluyor insan kalp atışını duymayınca.. ama keseyi gördük içinde bebekte varmış 5 haftalıkken görmüştüm. en azından mide bulantılarım var ona bile seviniyorum.. diğer forumlarda millet isyanda midem bulanıyor bitsin artık nefret ediyorum falan diye.. tüp bebek forumları oh çok şükür midem hala bulanıyor demekki yaşıyor diyor o haldeyiz şükürler olsun

çok teşekkür ederim. sen Ayşe hanımın hastası mısın acaba? bir de aylin hanım var galiba. doçent olduğu için o olsa mı acaba diye düşünüyordum ben de

çok teşekkür ederim. sen Ayşe hanımın hastası mısın acaba? bir de aylin hanım var galiba. doçent olduğu için o olsa mı acaba diye düşünüyordum ben de

Değilim ama bende onu düşünüyorum çünkü onu seçen epey bir arkadaşım var
Aylin hanım da iyi diyorlar ama Ayşe hanım daha sıcak kanlı bir dr.
Sen bilirsin tabiki de

Ben ayşe hocanın hastasıydim canim gerçekten çok tatlı bi dr ama meselâ senin drun transferde veya opuda yada izinde başka dr da muayene veya işlem yapabiliyo sana benim opu sevinç hanım transferi aylin hanim yapmıştı ben özellikle bildirdim dosyama da yazdirdim kadın dr ve ekip istediğimi bence sende öyle yap ayrıca hiç aşılama yla ne vücudunu ne ne kafanı yorma direk tup yaptir bence başarı oranı çok fazla

Tüm doktorlari iyi memorial in.ama semra hanim ekibiyle muayene ediyor kismini anlamadm.neden ekipce muayene etsin.profesor kadin ona gorun ilk etapta tabi ki.sonra baska kadin dr ile devam edersin.sgk anlasmasi yok ilaclari normal seklde aliyorsn sgk ile degl malesef.taksit bildigim kadaryla yoktu.

Heralde ekip doktoru seçmek zorundasınız diyorlar o ondan bahsediyor randevu alırken sadece semra hocadan randevu vermiyorlar önce mesela aylin hanım görüyor dosyayı hazırlıyor sonra semra hoca giriyor senle pek konuşmuyor aylin hocaya soruyor herşeyi net cevaplar alıyor seri şekilde.. dosyayıda inceliyor karar verip söylüyor sormak istediğin bişey var mı diyor ve gidiyor toplam 5 dakika falan.. sen aylin hocayla devam ediyorsun sonra..
bu arada ben ayşe hanımı tanımıyorum aylin hanımı tanıyorum.. ayşe hocaya gitmeni tavsiye ederim..

Evet semra hoca tek girmiyor.baska doktorla giriyor doğru.ben de ayse hanimin iyi oldgnu duydum.ama ben olsam kesnlkle ilk muayenede semra hanimi da isterdim.

Bu mide bulantılarına çare bulabilen var mııııı
Tuzlu biseyler ye beyaz leblebi cubuk kraker yada eksi bisey. limon.ben limon yedim hep.geciyor bulantilar ama igrenc bisey bulanti yaaaaaa..hic gecmez zannediyor insan.herkes hapur hupur yiyor masada sen.seyrediyosun:) sansliysan gecer 3 4 haftaya cnm.bir arkdsm var 6 ay çekti.genelde kiz bebeklerde daha uzun surermis bulanti.bilimsel olrk kanitlanmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…