Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Evet semra hoca tek girmiyor.baska doktorla giriyor doğru.ben de ayse hanimin iyi oldgnu duydum.ama ben olsam kesnlkle ilk muayenede semra hanimi da isterdim.

hepinize çok teşekkürler. cmt için ayşe hanımdan randevu aldım ama semra hanımı sormamıştım hiç. tekrar arayıp onun da orda olmasını mı istesem acaba? bir de kan testi için liste geldi sms'le sağlık ocağında yapılabiliyor mu bu testler acaba?

Canm iste semra hocayi kesinlkle.hemen hemen hepimizin ilk muayenesine girdi.ozellkle istedik.bazi testler devlet hastanesinde de yapılıyor onlarin listesini gondermisler bitek test var memorialda yapmak zorundasin.hangisi oldgnu hatrlamiyorm.zaten onu listeye koymazlar.

şimdi kapattım tlfu. Ayşe hanımla devam etmek istiyorum ama semra hanım da galiba görüş bildiriyormuş onun olduğu bir güne randevu almak istiyorum dedim ama tlfdaki görevli ısrarla semra hanım ön görüşmede görüş bildirmez, doktorunuz çağırırsa ancak gelip bakar dedi. semra hanımla görüşmek istiyorsanız ondan randevu almanız gerekir diyor.

Ücret farkindan dolayi oyle demistir.semra hocadan alcaksn onun muayene ucretini odeyeceksin.sonra devam etmek istedigin doktoru soyleyeceksin demek ki.

Ücret farkindan dolayi oyle demistir.semra hocadan alcaksn onun muayene ucretini odeyeceksin.sonra devam etmek istedigin doktoru soyleyeceksin demek ki.

belki öyledir evet. semra hanım çok dolu tabi 3 mayıs dedi. ayşe hnımla ir görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı...

belki öyledir evet. semra hanım çok dolu tabi 3 mayıs dedi. ayşe hnımla ir görüşeyim diyorum bakalım hayırlısı...
Hmm doludur yaaa onu da goren cennetlik valla.sen gorus bakalim ayse hanımla biz de ilk gittigmzde kmseyi bilmiyorduk.semra hocayi duymustuk tek.rastgele doktor sectiler emre beyi verdiler ama iyiydi cok sukur sansimiza:)

Ya kizlar bisey sorcam. kafam cok bulandi.evimzde hamam bocekleri turedi son zamanlarda.dort bes gun önce evi ilaclattim.tamamen zArarsiz oldgnu soyledi ilaclayan adam.bunlar halk sagligi ilaclari dedi.sulandirarak kullanilan bir ilac.ilacin adi alphanext 15 sc..adam ilacin adini verdi asla zarari yok dedi.yakinizda boyle ilac islerinden anlayan var mi.bebege zarar verir mi.kafayi yicem sürekli kasigimin catalimin tost makinemin firinimin icinden bile hamam bocekleri cikinca gozum karardi.hamileye zarar verir mi diye ilaclatana kadar hic dusunmedim.acemiym tabi ilk hamilelk ne bilcem.ya boceklerle delirecektim ya ilaclatip.ben de ilaclattim.bocekler yok oldu ama smdi de kafayi yicem zarari oldu mu diye

Sıcaklar başlayınca böceklerde türemiştir.. hiç bilmiyorumki yere sıktılarsa sana gelmemiştir. ama normalde tarım ilaçları zararlıdır sen 3 ayı bitirdin sana bişey yapmaz bence

Sıcaklar başlayınca böceklerde türemiştir.. hiç bilmiyorumki yere sıktılarsa sana gelmemiştir. ama normalde tarım ilaçları zararlıdır sen 3 ayı bitirdin sana bişey yapmaz bence
Off vural yaa kafayi yicem yemin ederim.cok pismanim cokkk.vicdan azabi cekiyorm.bocek bassin evi yeter ki bebeklere bisey olmasn ya dusuk yapmaz da cocuklarda beyin hasari falan yapar diye okudm bazi sitelerde ama hangi ilaclar acaba onlar...Allah korusn ya.smdi yine birsuru ilaclama sirketi aradim.hepsi zararsiz diyor.kokusu yoktu hic hissetmedim.adamlar bisey olmaz deyince ben de dolandim evde ilaclanirken.onbes dkk sürdü zaten .sonra hemen ciktim disari ilaclanirken bisey olmamistir insallah ya.bana gelmedi direkt olark.ya nette şey yazıyor bebege zararli olmasi icn once annenin zehirlenmis olmasi gerek.insallah bisey olmaz yaaa.hayir sonraki gun bocek gordum cin gibiydiler.onlara bile ilk gun etki etmemis :)

Bu mide bulantılarına çare bulabilen var mııııı
Yok canım napalım sağlıklı olsunlarda napalım benimde çok midem bulanıyor inan hiç bir yere gidemiyorum midem bulanıyor diye pazartesi günü doktora gidicem kalp atışı ve kese için şu an kimse bilmiyor hamile olduğumu pazartesiden sonra herşey yolunda ilerliyor ise inşallah o zaman söyleyecem herkese mide bulantısı için tuzlu çubuk kraker yiyorum

Bişey olmaz merak etme yediğimiz meyvelerde bile dünyanın ilacı var biz bağışıklık kazanmışızdır o zehirlere bişey olmaz.. sen bol bol yoğurt ye atsın vucut toksinleri zehirlenene bile yoğurt verirler sabah akşam ye öyle birden bişey yapmaz benim annem 9 ay tarlada çalışmış hamileyken aklımız yerinde demekki bişey olmuyomuş..ona uzun süre maruz kalman lazımki öyle bişey olsun yemen yada yalaman lazım zehirli bişeyi.. sen yinede bisüre dışarıya falan çık temizlensin ciğerlerin

inşallah duyarız kalp sesini midem bulanmıyor dedim ya sana 2 gün sonra felaket başladı bide ben çalışıyorum sabah 8 de arabyala işe geliyorum o süreç beni mahvediyor öğlene kadar midem bulanıyor çıkarsam çıkarırım ama sabretmmeye çalışıyorum bana doktor premesis diye bitkisel bi ilaç yazdı korkmadan kullanabilirsin dedi b vitaminiymiş mide bulantısına iyi geliyormuş bugün ondan aldım.. bende 9 mayısa gün aldım kalp atışı için ama ben memoriala gitmicem acıbademe gidicem takipler için..hayırlısı olsun sağlıkla doğsunlarda

Aynen canım hadi bakalım hayırlısı olsun birbirimizi haberdar edelim

merhaba düşükten sonra görüştünmü tahlil vs istedilermi yada yeni tedavinde farklı bir şey kullanılacakmı?progestan iğne,clexsan vs
Canim ayse hoca aradi dusuk yaptigimi soyledikten sonra benim dondurulmus embriyoydu ayse hoca donrulmus oldugu icin gelisimi durmus olablir dedi tahlil istenmedi yeni tedavim icinde tekrar gorusmedik bu sefer jel yerine progestan kullanmayi dusunuyorum daha etkili olur dusugu onlemek icin.

Ayyy vural rahatlattn beni Allah razi olsun..tavsiyelerine uycm cnm.senin gibi zeki bi istatistik canavarinin annesi de maruz kalmis demek ki kimyasal ilaclaraneyse sevindim rahatladm ya.ohhh.miden icin cok kotyse bulanti ilaci ic bisey olmaz.ben de ictim bikac kez.caninin istemediği hiçbirşeyi yeme.zeytin yiyrdm ben hep ekmek zeytin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…