Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da lap ve histeroskopi aynı anda yapılmıştı 3 ay bekleme süresi verdi bende tüplerı kapamamis normal olur belki diye ama eşimde sperm sorunü vardı. Neyse martta deneme yaptık allaha Şükür hamileyim

Ewet byul benimle hikayen benziyor tebrikler pozitifi almışsin

evet bende bi onceki mesajini okurken aynisini dusundum :) tesekkurler canim bakalim daha keseyi gormedik.Allah kazasiz belasiz bebegine kavusmayi nasip etsin.huzurlu bi hamileleik diliyorum

evet bende bi onceki mesajini okurken aynisini dusundum :) tesekkurler canim bakalim daha keseyi gormedik.Allah kazasiz belasiz bebegine kavusmayi nasip etsin.huzurlu bi hamileleik diliyorum
Saol inş. Kese yi görüyorsun sonra içi dolu mu boş mu sonra yolk saç varmı sonra bebek varmı sonra kalp atışı varmı sonra 3 ay riskli diyolar falan filan biz 3 aylık olana kadar kimseye söylemeyi dusunmuyoruz

aynen bende tam da boyle olacagini dusunyorum.hep bi sonraki icin acabalarla gececek.valla bende eger hamileelik onaylanirsa soylememeyi dusunuyorum ilk uc ayi atlatana kadar.cunku daha once iki kere bebeklerimi kaybetmistim.

İnşalah. Sorun yok yumurta çok çıkıyor.daha önce ameliyattan sonra tedavim oldu hatta daha fazla yumurta toplandı 25 tane .zaten yoğun bi görüntü de yok kist halinde değiller
Bana da lap ve histeroskopi aynı anda yapılmıştı 3 ay bekleme süresi verdi bende tüplerı kapamamis normal olur belki diye ama eşimde sperm sorunü vardı. Neyse martta deneme yaptık allaha Şükür hamileyim
Ne yapıldı senn laporoskopinde peki.bana bir ay sonra hemen yaparız tedaviyi dedi.sperm sorunu morfolojik mi

Merhaba, seni çok iyi anlıyorum bende senden farksız sayılmam. Aklımdan atayım hiç yokmuş gibi davranayım diyorum ama olmuyor. Negatif denemelerim çok hiç hamile kalamadım, artık umutlarımda azalıyor. Sen gene hamile kalmışsın bende oda yok sadece Memorialdaki denememde sonucum ilk defa 5 ve 6 çıkmıştı, buna bile sevindim, tutunmaya çalışmış diye. Eşimi zor ikna ettim tedaviye, adamın umudu hiç yok gene olmayacak fikrinde. Bende sen gibi rüyalarımda bebek, hastane, tedavi hep görüyorum. Bir keresinde ev alma fikrimiz vardı evleri araştırıyorduk, eşime dedim ki ''ilk defa çocuk dışında kafamı başka birşeye yoruyorum'' eşim çok üzüldü, yapma böyle diye.. Herkes çok streslisin diyor kafaya çok takıyorsun diyor, onların başına gelse yine aynı şeyi derlermi acaba.. Yaş bir kaç ay sonra 40 olacak...5 kere tüp 1 defa iptal deneme hepsi negatif...gelde takma kafaya..

Basina gelmeyen bilmez canim burda birbirimizi anlayabilmemiz hepimiz ayni seyleri yasiyoruz asagi yukari bende 5ay once dogum yaptim bebegim kaybettim petsembe gunu negatif aldim esime diyorum biz senle berabber yaslanacagiz sanirim olmuyo bebek bu eve gelemiyo simdi tekrar denicez iki tane donmus embriyo var bu sefer adet olup diger adetle insallah baslicam hala adet olamadim esim garibim test yanlismi acaba diyo hala umit ediyor bizler boyleyiz damdan dusenin halinden damdan dusen anlar

Aynen öyle canım yaşamayan bilemez..banbaşka bir dertmiş, Rabbim düşmanıma vermesin...Bu arada fazla yorum yazmasamda seni takip ediyorum canım, olumsuz olmasına üzüldüm ama bir taraftanda düşündüm ne güzel donmuş embriyoların varmış geride, bunla olmadı onlarla olur inşallah...Benim fazla embriyom olmuyor gitgide teke düştü zaten, keşke donmuş olacak kadar çok olsa, hiç olmaz sa her defasında iğneydi, opuydu uğraşmıyorsun... Bebeğin için çok üzülmüştüm inşallah onu unutturacak yavrun en kısa zamanda gelecektir canım.. Sevgiler..

Aynen yazdıklarının sonuna kadar katılıyorum okuyunca aynı benim durumum dedim evet gel de takma. Ailede de kimseye içini dökemiyosun bu grup bizim için çok iyi oldu en azından bana çok iyi geliyor. Birbirimize moral motivasyon ve bilgilendirme çok iyi oluyor Allah burada birbirine destek olan herkesten razı olsun. Allahım sen bu yolda çabalayan herkesi düzlüğe selamate erdir. Yüzlerimizi güldür.

Bizler birbirimizin pisikologuyuz kizlar tanidiklarimiza anlatamiyoruz anlatsakta anlamiyorlar zaten bu topiklerde hem bilmediklerimizi ogreniyoruz hemde terapi oluyor bizlere yazmak moral veriyosunuz ne guzel dua ediyoruz birbirimize gebelere sevinip umutlaniyoruz negatif alanlarada kendimizmis gibi uzuluyoruz cikarsiz bir yer burasi ven buyuzden cok rahat herseyimi paylasiyorum burda

Tedavi olduğumu annemden saklamak istiyorum, İstanbulda akrabamın yanında kalınca herkes duymuştu bu sefer hiç kalmak istemiyorum. Annem devamlı doktorlarda baş ağrısı vs...çok üzülüyor bir anne olarak.. tedavi sayılarımı az söylüyorum üzülmesin diye ama genede takıyor kafaya doğal olarak. Kardeşlerime anlatıyorum sadece..tek biz değil sevdiklerimizide üzüyoruz, çok zor bir durum, inşallah bugünleri de başarıyla atlatırız..

Merhaba geçmişe bakarken mesajınızı gördüm.iki tüpde alınmış sizin.şuan ne aşamadasın.tutunmama için ne drdi semra hıca

Allah Allah yaa.hastalari gebe kalinca takipten cikariyorlar mi.gerci simdi bile biz kosuyoruz peslerinde.hersey transfere kadar
Bende tahlil sonuclarimi degerlendirip arasin dr dedim.araki bul doktoru hemsire ariyo.kafamin tasini attiriyolar iyice kavga etmeye biktim bublarla ben hemsireyle muhatap olmak zorundamiyim

Merhaba hanimlar,
Belki aylardir belki de yillardir sevdigi adamla kendinden bir parca, bir hayat dunyaya getirmek icin onca ilaca maruz kalan, aci ceken, zaman harcayan, kariyerini erteleyen, borc alip belki de tum birikimini harcayan hanimlar...

Belki su an anneler gununuzu kutlayacak bir yavrunuz henuz yok ve yarina dair sosyal hesaplarinizdaki paylasimlari veya tv deki gosterilen ilgili reklamlari gorunce icinizde bi yerler cok aciyor... Ya da merkezlerde gordugunuz duvarlardaki bebek resimleri, tanidiginiz birinin hamile oldugu haberi veya yolda gordugunuz hamile kadinlar.. Bunlar da bir yandan size umut olurken, bir yandan da icinizi buruk bir aci kapliyor..

Bu zor yolda yuruyen herkes icin nacizane tavsiyem eslerinizle elele, inatla, denemeye devam derken gerekirse kendi kendinizin doktoru olup, okuyup arastirarak sabirla tedavinizi olmaniz..

Hepimiz icin dilegim amacimiza ulasmak icin odun verdigimiz hersey bize saglikli hayirli evlatlar olarak geri donsun.. Tabi biz ve esimiz de saglikli ve huzurlu gunlere kavusalim..

Evet yarin anneler gununu bircok kisi kutlayacak onlara ne mutlu.. Ben de burdan henuz anne olamamis kendim de dahil tum kadinlarin anneler gununu kutlamak istedim.. Hepinize sevgiler

Ah canim tamda kanayan yarama dokundun bugunden beri icim sizliyo yarinda sizliycak allahim bizlerede ogunleri gostersin insallah

Günlerce ilaç kullanıp heyecanlanıp ümitlenmek yumurta oluştu embiryo oluştu derken cgh sonucunu heyecanla beklemek tam o anda olumsuzu öğrenmek karşınızdaki doktorun o an ki en doğal tepkiye yani gözlerden dökülen birkaç damlaya empati yoksunu olarak yaklaşması birkaç ay toparlanma süresinden sonra yeniden ilk heyecanla yolları aşmak ... Allahım hastanelerden herkesi mutlu çıkarsın çekilmez dermansız dertler vermesin inşallah evimizi bebek sesiyle neşelendirsin evlatsız bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…