cuma gunune randevu almistim yucel beyden keseyi kontrol edecekti.kahraman beyde israrla pembe olana kadar ilacin gerekli olmadigini soyledi.aslinda bugune randevu istiyorduk ama gebeler icin muayene cuma gunuymus.ne yapsamacabaKahverengi olan kan degil.korkma..ama dr a git.progestan falan verir belki.
Hiçbirşey yapma cnm bekle o zaman.doktorlar oyle diyor.kırmızı kan olmayana kdr endişelenmeye gerek yok.yaa kimi kadınlar hamilelignde aylarca adet kani görüyor.var oyle arkdslarm.turp gibi simdi çocuklarıcuma gunune randevu almistim yucel beyden keseyi kontrol edecekti.kahraman beyde israrla pembe olana kadar ilacin gerekli olmadigini soyledi.aslinda bugune randevu istiyorduk ama gebeler icin muayene cuma gunuymus.ne yapsamacaba
bizde yok acik kahverengi yok koyu inceleye inceleye omrumuz gidiyor.dinleneyim o zaman sadece cunku ilac verceklerini snmiyorum .artik Allahin dedigi olur ben elimden geleni yaptim bu zamanda bu imkanlar dahilinde gerisi takdiri ilahi.Hiçbirşey yapma cnm bekle o zaman.doktorlar oyle diyor.kırmızı kan olmayana kdr endişelenmeye gerek yok.yaa kimi kadınlar hamilelignde aylarca adet kani görüyor.var oyle arkdslarm.turp gibi simdi çocukları
Havuç suyu iç imkanın varsa rabbimin iZniyle bir problem olmaz.ama doktorundan bilgi al yine debizde yok acik kahverengi yok koyu inceleye inceleye omrumuz gidiyor.dinleneyim o zaman sadece cunku ilac verceklerini snmiyorum .artik Allahin dedigi olur ben elimden geleni yaptim bu zamanda bu imkanlar dahilinde gerisi takdiri ilahi.
Kan verdinmi canim sen merak ettim seniHavuç suyu iç imkanın varsa rabbimin iZniyle bir problem olmaz.ama doktorundan bilgi al yine de
Tamam çok sağol inş.senin içinde en güzeli olur.Görüşürüz.Hayır büyük değil .5cm ve üzerini ameliyatla alıyorlar . İncir kuru falan yapma canım . Bu kür kisti büyütebiliyormus.
Verdim bekliyoruz bakalım dua edin inşKan verdinmi canim sen merak ettim seni
Aylin Hanım bana göre çok çok iyi bi Doktor değildi bir kez muayene oldum ama net biri değildi yüzeysellik vardı.iki tane hastası ile konuşmuştum beklerken onlarda sıfır doçent diye tercih etmişler ama pek memnun değillerdi.bir yandan iyi olmuş Şişli'den ayılması.Semra hocayla da arası pek iyi değilmiş öyle duymuştum hastane dedikosu tabii ki ne derece doğru bilinmez.Sislide aylin hanim soyledi canim simdi ayrilmis hastaneden ama diger doktorlarda iyi ve ilgili
Canim stres yapma.yani değişiyor kisiden kişiye insallah yüzün ustunde cikar.ama otuz cikip hamile kalan da oluyorKaç çıkması lazım offf geçen tedavide 19.22 ile negatif oldu inş Yüksek çıkar
Iki tane vardi degil mi bide..200 ustu cikmasi iyidr ikizse.bizm 285 ti ilk test.bu arada lekelenmen durdu muKaç çıkması lazım offf geçen tedavide 19.22 ile negatif oldu inş Yüksek çıkar
elbette kendilerince haklıdırlar ama benimde lekelenmelerimde vermediler bişey. niye ısrarla vermezler anlamıyorum.çok emek veriyoruz kaldıki normal gebeliklerde bile lekelenmeye dr lar veriyo bildiğim kadarıyla bu iğnenin zararı yok aksine faydası var riske atma canım bence oradaki başka bir kadın doğum uzmanına gidebilrsincuma gunune randevu almistim yucel beyden keseyi kontrol edecekti.kahraman beyde israrla pembe olana kadar ilacin gerekli olmadigini soyledi.aslinda bugune randevu istiyorduk ama gebeler icin muayene cuma gunuymus.ne yapsamacaba
doğru tespit :) arkadaşım.bende bundan şikayetçiydim.karar veremiyor kendi başına bişey sorduğumda beni tatmin edecek cevaplar alamıyodum kendisinden maalesef.Aylin Hanım bana göre çok çok iyi bi Doktor değildi bir kez muayene oldum ama net biri değildi yüzeysellik vardı.iki tane hastası ile konuşmuştum beklerken onlarda sıfır doçent diye tercih etmişler ama pek memnun değillerdi.bir yandan iyi olmuş Şişli'den ayılması.Semra hocayla da arası pek iyi değilmiş öyle duymuştum hastane dedikosu tabii ki ne derece doğru bilinmez.
AAAaaa o zaman dedikodular doğruymuş demek ki.Ben de emre beyi cok sevdim.yucel bey de iyiydi.hastane yonetimi beğenmediği doktoru yolluyomus aninda
Tanimiyorm.aylin hanimi gormedim de hic ama.o konuda bisey diyemem ama iyi hastaneler zaten begenmedikleri doktorlari yollarmis.dün burda baska bi doktor dedi memorialda begenmeyince yolluyolar.basarisi dusunce falan ya da sikayet alinca bikac kisidenAAAaaa o zaman dedikodular doğruymuş demek ki.
valla benimde gecen denememde sikaytci olduum bi dr vardi .bu sefer hastaneye gittimbi baktim yok.ohhh insallah onlar atmistir :))Tanimiyorm.aylin hanimi gormedim de hic ama.o konuda bisey diyemem ama iyi hastaneler zaten begenmedikleri doktorlari yollarmis.dün burda baska bi doktor dedi memorialda begenmeyince yolluyolar.basarisi dusunce falan ya da sikayet alinca bikac kisiden
Suratsiz ve kendini bisey sanan hemşirelere darisi :)valla benimde gecen denememde sikaytci olduum bi dr vardi .bu sefer hastaneye gittimbi baktim yok.ohhh insallah onlar atmistir :))
canım sen niye şikayetçi olmuştun ki??valla benimde gecen denememde sikaytci olduum bi dr vardi .bu sefer hastaneye gittimbi baktim yok.ohhh insallah onlar atmistir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?