Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kahverengi olan kan degil.korkma..ama dr a git.progestan falan verir belki.
cuma gunune randevu almistim yucel beyden keseyi kontrol edecekti.kahraman beyde israrla pembe olana kadar ilacin gerekli olmadigini soyledi.aslinda bugune randevu istiyorduk ama gebeler icin muayene cuma gunuymus.ne yapsamacaba

cuma gunune randevu almistim yucel beyden keseyi kontrol edecekti.kahraman beyde israrla pembe olana kadar ilacin gerekli olmadigini soyledi.aslinda bugune randevu istiyorduk ama gebeler icin muayene cuma gunuymus.ne yapsamacaba
Hiçbirşey yapma cnm bekle o zaman.doktorlar oyle diyor.kırmızı kan olmayana kdr endişelenmeye gerek yok.yaa kimi kadınlar hamilelignde aylarca adet kani görüyor.var oyle arkdslarm.turp gibi simdi çocukları

Hiçbirşey yapma cnm bekle o zaman.doktorlar oyle diyor.kırmızı kan olmayana kdr endişelenmeye gerek yok.yaa kimi kadınlar hamilelignde aylarca adet kani görüyor.var oyle arkdslarm.turp gibi simdi çocukları
bizde yok acik kahverengi yok koyu inceleye inceleye omrumuz gidiyor.dinleneyim o zaman sadece cunku ilac verceklerini snmiyorum .artik Allahin dedigi olur ben elimden geleni yaptim bu zamanda bu imkanlar dahilinde gerisi takdiri ilahi.

bizde yok acik kahverengi yok koyu inceleye inceleye omrumuz gidiyor.dinleneyim o zaman sadece cunku ilac verceklerini snmiyorum .artik Allahin dedigi olur ben elimden geleni yaptim bu zamanda bu imkanlar dahilinde gerisi takdiri ilahi.
Havuç suyu iç imkanın varsa rabbimin iZniyle bir problem olmaz.ama doktorundan bilgi al yine de

Sislide aylin hanim soyledi canim simdi ayrilmis hastaneden ama diger doktorlarda iyi ve ilgili
Aylin Hanım bana göre çok çok iyi bi Doktor değildi bir kez muayene oldum ama net biri değildi yüzeysellik vardı.iki tane hastası ile konuşmuştum beklerken onlarda sıfır doçent diye tercih etmişler ama pek memnun değillerdi.bir yandan iyi olmuş Şişli'den ayılması.Semra hocayla da arası pek iyi değilmiş öyle duymuştum hastane dedikosu tabii ki ne derece doğru bilinmez.

benim sevdiğim Doktorlardan birincisi Ayşe hoca gerçekten dert ile dertlenen biri sahipleniyor hastasını.geçiştirmiyor hastasının gözünün içine bakıyor çok merhametli.ikincisi Yücel hoca da sakin işine konsantre biri soruları sabırla dinliyor cevap veriyor Allah razı olsun ikisinden de.

elbette kendilerince haklıdırlar ama benimde lekelenmelerimde vermediler bişey. niye ısrarla vermezler anlamıyorum.çok emek veriyoruz kaldıki normal gebeliklerde bile lekelenmeye dr lar veriyo bildiğim kadarıyla bu iğnenin zararı yok aksine faydası var riske atma canım bence oradaki başka bir kadın doğum uzmanına gidebilrsin

doğru tespit :) arkadaşım.bende bundan şikayetçiydim.karar veremiyor kendi başına bişey sorduğumda beni tatmin edecek cevaplar alamıyodum kendisinden maalesef.

valla benimde gecen denememde sikaytci olduum bi dr vardi .bu sefer hastaneye gittimbi baktim yok.ohhh insallah onlar atmistir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…