Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın

Allah bizi iyi insanlarla karşılaştırsın
Amin.biz de ordaki urologu sevmedik adi murat sanirm.cok soguktu.ayrica bizi saatlerce bekletti esimden sperm aldiklari gun.hasta beklesin dedi.saatler sonra gelmeden direk gitmis.sikayet etti esim de sinir oldu.hic bilgi vermeden cekti gitti bide bekletmesi cabasi

Nasıl rahat ve sinir bozucu insanlar var. Vivaldi sen kuruldu inşallah da. bize ne olcak Allah bilir

Nasıl rahat ve sinir bozucu insanlar var. Vivaldi sen kuruldu inşallah da. bize ne olcak Allah bilir
Insallah siz de kurtulcaksnz canm.hep boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlari

Insallah siz de kurtulcaksnz canm.hepCok boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlari
Cok guzel haberler var Bugun:) darısı bize ins hatta sırada ben varım 4 cm çikolata kistimle :) Bakalim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun ..@buseemre saglikla kucağına alırsın ins yavrularıni

Insallah siz de kurtulcaksnz canm.hep boyle gidecek degil ya.bi denemede elbet pozitifi goreceksinz..yillar once yazilan yazilari okuyun tüp bebek.kismnda.hepsinin profilinde smdi bebek fotosu var.herkes yasamis bunlari
Vivaldi seni çok merak ediyorum o kadar pozitifsin ki herkese dönüyorsun cevap yazmaya çalışıyorsun Allah gönlüne göre versin.Tşk.

kizlar iki damla da kirmizi kan geldi kahverengiler devam ediyor.igne vurulmaya baslattilar

kizlar iki damla da kirmizi kan geldi kahverengiler devam ediyor.igne vurulmaya baslattilar

Doktordan once ben progestan yazmıştım sana yukarida :) uzulme canim herşeyin caresi var.dinlenmen gerek sadece
:))))) valla oyle.randevu alirken tercih ettiginiz bi hekim var mi dediklerinde vivaldi30 diycem her turlu rizki veren Allah.elimizden gelen birsey yok.Allah isyandan korusun herseyin hayirlisini versin.sana hep guzel gunler.gostersin insallahhh

:))))) valla oyle.randevu alirken tercih ettiginiz bi hekim var mi dediklerinde vivaldi30 diycem her turlu rizki veren Allah.elimizden gelen birsey yok.Allah isyandan korusun herseyin hayirlisini versin.sana hep guzel gunler.gostersin insallahhh
Sana da bu korkularini unuttursun Allah ..insallah gecer hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…