Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım sen niye şikayetçi olmuştun ki??
gecen dememde igne filan vernemislerdi bende hastaneden ayrilmadan drla gorusmek istedim acaba gozden kacmis olabilir mi filan diye.sonra herkes ciktigi icin ariyacaklarini soylediler.tabi saattler geti filan bende stres tavan.sonra banu diye dengesiz bi dr aradi o kadar istihosan al kullan diye azarladi kapatti.ben sinir krizi gecirdim tabi hemen hastaneye hem yucel beyle gorustum hem sikayet ettim.dedim bu nasi bi aciklama sehir disinda yasasaydim ne olacakti nasil boyle davranir duzgunce aciklamak zormu falab filan diye.baya kotu bi deneyimdi.sagolsun yine bu topikten biri beni rahatlatmisti meger ona da aynisini yapmis

banu hanım ilk tedavide benim doktorumdu.sonrada kadın ayrıldı zaten ordan kendilerini bişey sanıyolar meydan dayağı lazım aslında bidaha cesaret edemesinler.Allahım kaza bela geçirmeden bir evlat nasip etsin inşallah hepimize yoksa ben gerçekten çok sinirleniyorum böyle tiplere

Iki tane vardi degil mi bide..200 ustu cikmasi iyidr ikizse.bizm 285 ti ilk test.bu arada lekelenmen durdu mu
Evet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginim

Evet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginim
Ayyy nasil sevinidm hayrli olsn tek ikiz benimdi yalniz kalmistim bana arkds geldi desene.ikizdir o canim degerin yüksek:) cok guzel yaaa super..katlanarak artar benim ilkin 285 iki gun sonra 832 gbi biseydi :)

Ayyy nasil sevinidm hayrli olsn tek ikiz benimdi yalniz kalmistim bana arkds geldi desene.ikizdir o canim degerin yüksek:) cok guzel yaaa super..katlanarak artar benim ilkin 285 iki gun sonra 832 gbi biseydi :)
Hala inanmıyorum sonucuma bakıp duruyorum Ayşe hoca 360 400 olması lazım dedi sağlıklı bir gebelik olması için dedi inş daha da yüksek olur bebişlerimin ikisi de benimledir

Allah razı olsun değerim düşmez dimi korkuyorum gerçi 19 du diğeri düştü baya fark var şuan ama bilemedim çok mutluyum Vivaldi :)

tebrikler sabahtan beri sessiz sessiz takip ediyordum:) çok sevindim, Allah tamamına erdirsin... her gebe bizim için de yeni bir umut

Allah razı olsun değerim düşmez dimi korkuyorum gerçi 19 du diğeri düştü baya fark var şuan ama bilemedim çok mutluyum Vivaldi :)
Yok cnm dusmez Allah korusun.ben de sok olmustum.sonra bulent trasa degerimi sordum kk dan.ikiz olabilir mi diye..kanda cok belli olmaz ama kuvvetle muhtemel ikizdir demişti..tek gebelikte ilk testte 200 lere çıkmıyor pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…