tez zamanda insallahhhh.o zaman isimlere dikkat edip sikayci olmaya devam :))))Suratsiz ve kendini bisey sanan hemşirelere darisi :)
gecen dememde igne filan vernemislerdi bende hastaneden ayrilmadan drla gorusmek istedim acaba gozden kacmis olabilir mi filan diye.sonra herkes ciktigi icin ariyacaklarini soylediler.tabi saattler geti filan bende stres tavan.sonra banu diye dengesiz bi dr aradi o kadar istihosan al kullan diye azarladi kapatti.ben sinir krizi gecirdim tabi hemen hastaneye hem yucel beyle gorustum hem sikayet ettim.dedim bu nasi bi aciklama sehir disinda yasasaydim ne olacakti nasil boyle davranir duzgunce aciklamak zormu falab filan diye.baya kotu bi deneyimdi.sagolsun yine bu topikten biri beni rahatlatmisti meger ona da aynisini yapmiscanım sen niye şikayetçi olmuştun ki??
banu hanım ilk tedavide benim doktorumdu.sonrada kadın ayrıldı zaten ordan kendilerini bişey sanıyolar meydan dayağı lazım aslında bidaha cesaret edemesinler.Allahım kaza bela geçirmeden bir evlat nasip etsin inşallah hepimize yoksa ben gerçekten çok sinirleniyorum böyle tipleregecen dememde igne filan vernemislerdi bende hastaneden ayrilmadan drla gorusmek istedim acaba gozden kacmis olabilir mi filan diye.sonra herkes ciktigi icin ariyacaklarini soylediler.tabi saattler geti filan bende stres tavan.sonra banu diye dengesiz bi dr aradi o kadar istihosan al kullan diye azarladi kapatti.ben sinir krizi gecirdim tabi hemen hastaneye hem yucel beyle gorustum hem sikayet ettim.dedim bu nasi bi aciklama sehir disinda yasasaydim ne olacakti nasil boyle davranir duzgunce aciklamak zormu falab filan diye.baya kotu bi deneyimdi.sagolsun yine bu topikten biri beni rahatlatmisti meger ona da aynisini yapmis
Kasık Ağrı'larım devam ediyor lekelenmem durdu karnım gurulduyor ve sonucum 204 Allah'ıma hamd olsunCanim stres yapma.yani değişiyor kisiden kişiye insallah yüzün ustunde cikar.ama otuz cikip hamile kalan da oluyor
Evet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginimIki tane vardi degil mi bide..200 ustu cikmasi iyidr ikizse.bizm 285 ti ilk test.bu arada lekelenmen durdu mu
Ayyy nasil sevinidm hayrli olsn tek ikiz benimdi yalniz kalmistim bana arkds geldi desene.ikizdir o canim degerin yüksek:) cok guzel yaaa super..katlanarak artar benim ilkin 285 iki gun sonra 832 gbi biseydi :)Evet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginim
Hala inanmıyorum sonucuma bakıp duruyorum Ayşe hoca 360 400 olması lazım dedi sağlıklı bir gebelik olması için dedi inş daha da yüksek olur bebişlerimin ikisi de benimledirAyyy nasil sevinidm hayrli olsn tek ikiz benimdi yalniz kalmistim bana arkds geldi desene.ikizdir o canim degerin yüksek:) cok guzel yaaa super..katlanarak artar benim ilkin 285 iki gun sonra 832 gbi biseydi :)
Allah razı olsun değerim düşmez dimi korkuyorum gerçi 19 du diğeri düştü baya fark var şuan ama bilemedim çok mutluyum Vivaldi :)Ayyy nasil sevinidm hayrli olsn tek ikiz benimdi yalniz kalmistim bana arkds geldi desene.ikizdir o canim degerin yüksek:) cok guzel yaaa super..katlanarak artar benim ilkin 285 iki gun sonra 832 gbi biseydi :)
Evet iki tane transfer ettiler Ayşe hocayı aradık evet gebelik oluşmuş iki gün sonra testi tekrarlayın ona göre tek mi çoğul mu belli olur dedi ağzım kulaklarımda çok korktum çookk hala tedirginim
Allah razı olsun dualarımdasınız hepiniz Rabbim hepimizin kucağını dolduracak inanıyorumtebrikler sabahtan beri sessiz sessiz takip ediyordum:) çok sevindim, Allah tamamına erdirsin... her gebe bizim için de yeni bir umut
Yok cnm dusmez Allah korusun.ben de sok olmustum.sonra bulent trasa degerimi sordum kk dan.ikiz olabilir mi diye..kanda cok belli olmaz ama kuvvetle muhtemel ikizdir demişti..tek gebelikte ilk testte 200 lere çıkmıyor pek...Allah razı olsun değerim düşmez dimi korkuyorum gerçi 19 du diğeri düştü baya fark var şuan ama bilemedim çok mutluyum Vivaldi :)
masallah masallah tebriklerrrrr insallah hersey guzel gider canim.gercekten derin bi ohh cektimKasık Ağrı'larım devam ediyor lekelenmem durdu karnım gurulduyor ve sonucum 204 Allah'ıma hamd olsun
360 400 u ikinci test icin dedi degill miHala inanmıyorum sonucuma bakıp duruyorum Ayşe hoca 360 400 olması lazım dedi sağlıklı bir gebelik olması için dedi inş daha da yüksek olur bebişlerimin ikisi de benimledir
Kasık Ağrı'larım devam ediyor lekelenmem durdu karnım gurulduyor ve sonucum 204 Allah'ıma hamd olsun[/Q
değer harika canım gözüm aydın inşallah sağlıkla ilerler kucağına alırsın
Evet iki gün sonra ki test için söyledi360 400 u ikinci test icin dedi degill mi
daha fazla cikacagini dusunuyorm. 700 800 cikar.ikiz ve 5.gun embryosu.benim.hikayemle ayni.yasin kac buaradaEvet iki gün sonra ki test için söyledi
canım tekrar hayırlı olsun senin taze embriyomuydu?bide kan sulandırıcı,progestan fln iğne verdiler miKaç çıkması lazım offf geçen tedavide 19.22 ile negatif oldu inş Yüksek çıkar
İnş inş dediğin gibi olur yine dün bana çok iyi moral oldunuz anlatamam o duyguyu...28 yaşındayımdaha fazla cikacagini dusunuyorm. 700 800 cikar.ikiz ve 5.gun embryosu.benim.hikayemle ayni.yasin kac buarada
Allah razı olsun darısı tüm isteyenlere...dondurulmuş embriyoydu...yeni trend ilaçsız tüp bebek tedavisi olduğu için sadece folikasit kullanıyorumcanım tekrar hayırlı olsun senin taze embriyomuydu?bide kan sulandırıcı,progestan fln iğne verdiler mi
:) tadini cikar smdi.dondurulmus benimkiler de ayni :) tekrar tebrikler..İnş inş dediğin gibi olur yine dün bana çok iyi moral oldunuz anlatamam o duyguyu...28 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?