- 17 Nisan 2016
- 114
- 59
- 13
- 35
Offf offf:) ctesi berat gecesi bol bol dua ederek gecirelim gecemizi o ol derse herşey olur :) hiç stresli değildim ama transfer tarihi yaklaştıkca geriliyorum :) rabbim sana bana bu forumdaki herkese isteyen herkese evlatlarini kucağını almayı nasip eylesin ilk önce sen sonra ben hamiletimEvet bende pko var benim eşimde de sperm hareket azlığı var
Haberlerini Veerebiliriz :) herşey guzel olacak.... Zamanı gelmeyen hiç bir çiçek açmaz .zamanımiz gelmis olsun insOfff offf:) ctesi berat gecesi bol bol dua ederek gecirelim gecemizi o ol derse herşey olur :) hiç stresli değildim ama transfer tarihi yaklaştıkca geriliyorum :) rabbim sana bana bu forumdaki herkese isteyen herkese evlatlarini kucağını almayı nasip eylesin ilk önce sen sonra ben hamiletim
İnşallah arkadaşım rabbim tüm isteyenlere içinde de bizlere nasip etsin bu duyguyu. Bu mübarek günlerde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.Offf offf:) ctesi berat gecesi bol bol dua ederek gecirelim gecemizi o ol derse herşey olur :) hiç stresli değildim ama transfer tarihi yaklaştıkca geriliyorum :) rabbim sana bana bu forumdaki herkese isteyen herkese evlatlarini kucağını almayı nasip eylesin ilk önce sen sonra ben hamiletim
O safrayi bende çıkarıyorum kalkar kalkmaz sonra zofer içiyorum bişeyler yiyorum ama su icemiyorum aksam 6 da ilacın etkisi bitiyor bi tane daha içmek istemedigimden bide aksam çıkarıyorum 8 gibide yatıyorum çünkü sürekli bulanıyor inşallah geçer kendimi hamile den çok ağır hastaliga yakalanmış hisediyorumVural canim geçmiş olsun seni çok merak ettim biliyorsun seninle aramızda 4 gün var bende öyleydim şimdi ise sadece sabahları safra çıkarıyorum günün diğer yarısında ise bazen bulantı oluyor ama çıkarmıyorum az kaldı canım geçiçek inşallah arada gir ve cevap yaz olur mu merak ediyorum seni görüşürüz
Canım geçecek inşallah az kaldı 12 haftayı bi bitirsek rahatlayacağız birazO safrayi bende çıkarıyorum kalkar kalkmaz sonra zofer içiyorum bişeyler yiyorum ama su icemiyorum aksam 6 da ilacın etkisi bitiyor bi tane daha içmek istemedigimden bide aksam çıkarıyorum 8 gibide yatıyorum çünkü sürekli bulanıyor inşallah geçer kendimi hamile den çok ağır hastaliga yakalanmış hisediyorum
Canım sen hamile misin asagida hamile takvimin cikmisArkadailar merhaba sormak istediğim kafamı kurcalayan bi durum var dün ayşe hanımla ön görüşmem vardı hsg tahliller falan hepsine bakıldı bende pko ve çikolata kisti var sanıorum çikolata kistine bağlıda tüplerde yapışıklık var semra habım ve ayşe hanımla beraber görüştük semra hanım laparoskopi yapıp doğal yoldan deneme taraftarı olduğunu söledi ama ben biraz ehvam yaptım galiba negatif sınuç olabilecek bi hastamıyım ki doğal yoldan olmasına yönlendiriliorum die aklım çok karıştı ne yapacağım halbuki hazırlamıştık tüp bebek için kendimizi
Canim laporiskodan sonra genelde dogal yolla hamilelik oluyor egerki spermlerde sorun yoksa ve bence bu cok iyi bisey ameliyatini ol kafan rahat dogal dene olmazsa zaten tup bebek sansin var bence bu senin icin cok guzel bir avantaj boyle karamsar dusunerek dezavantaja cevirmeArkadailar merhaba sormak istediğim kafamı kurcalayan bi durum var dün ayşe hanımla ön görüşmem vardı hsg tahliller falan hepsine bakıldı bende pko ve çikolata kisti var sanıorum çikolata kistine bağlıda tüplerde yapışıklık var semra habım ve ayşe hanımla beraber görüştük semra hanım laparoskopi yapıp doğal yoldan deneme taraftarı olduğunu söledi ama ben biraz ehvam yaptım galiba negatif sınuç olabilecek bi hastamıyım ki doğal yoldan olmasına yönlendiriliorum die aklım çok karıştı ne yapacağım halbuki hazırlamıştık tüp bebek için kendimizi
Evet öleymiş internetten araştırdım fakat eşim askere gidicek ağustosta kısa dönem inş o gitmeden en yüksek şansımız tüp bebek te olduğundan onu denemek istioruz tutmazsa laparoskopi yapalım dedik tutarsa da doğumda bakılabilir tüplere die düşündük ama tutmama ihtimali yiyo benim gibi sorunları olanlarda negatif olma ihtimali var mı acaba yada olan var mıCanim laporiskodan sonra genelde dogal yolla hamilelik oluyor egerki spermlerde sorun yoksa ve bence bu cok iyi bisey ameliyatini ol kafan rahat dogal dene olmazsa zaten tup bebek sansin var bence bu senin icin cok guzel bir avantaj boyle karamsar dusunerek dezavantaja cevirme
Yok canım malesef takvimi var ama kendisi yokCanım sen hamile misin asagida hamile takvimin cikmis
Merhabalar benim çık. Kisti am eliytim var bekarken dahavar .cok sukurvtupler açık ama ama buna rağmen semra hoca bi kac denemeden sonra laporoskopi dedi . Sen ilk baştan Netlesicek durumun tavsiyem semra hoca hangi yolu cizdiyse ondan yürü .güven ve kafani rahatlat .Arkadailar merhaba sormak istediğim kafamı kurcalayan bi durum var dün ayşe hanımla ön görüşmem vardı hsg tahliller falan hepsine bakıldı bende pko ve çikolata kisti var sanıorum çikolata kistine bağlıda tüplerde yapışıklık var semra habım ve ayşe hanımla beraber görüştük semra hanım laparoskopi yapıp doğal yoldan deneme taraftarı olduğunu söledi ama ben biraz ehvam yaptım galiba negatif sınuç olabilecek bi hastamıyım ki doğal yoldan olmasına yönlendiriliorum die aklım çok karıştı ne yapacağım halbuki hazırlamıştık tüp bebek için kendimizi
Hayırlısı canim insallah olur umudunu kesme hicYok canım malesef takvimi var ama kendisi yok
Ben kullandım canım daha kaliteli yumurta için veriliyor diye biliyorum genelde pco olanlara veriliyormerhaba,
toplama islemi icin igne kullanmaya basladim ama bu sefer doktorum Kahraman bey, ilk defa GLIFOR denen diabet hastalarinin kullandigi bir ilaci da verdi kullanmam icin,
normalde son toplamada 15 yumurta toplanmis, 6 tanesi 5. gun embryosu olarak iyi kalitede kalmisti, yani basariliydi zaten.
Gliforun nedenini anlamadim? baska glifor kullanan var mi toplama oncesinde?
En yüksek ihtimalin tup bebek olduğuna emin misin.burada o kadar cok tedavisi tutmayan hasta var.ayrıca normal yolla denenmesi onerilmis ne mutlu sana.bi ton ilac bi ton masraf psikolojik olrk hazirlanmak beklentiye girmek ne demek biliyor musun.ayrıca hastane ne kadar ticari kaygıdan siyrilmis bi hastanedir ki hemen tüp bebege sevk etmiyorlar.ne guzel.toplasan 20 günlük bi tedavi tüp bebek.ağustosta esin gitmeden de yapabilirsn normal yolla olmazsa.burda tüp bebekte bile sansi cokkk cokk dusuk olan insanlar varken bence sen bu avantajinin degerini bil ve kaygilarindan kurtul.cunku biyolojik olarak mümkün olsa bile psikolojik olrk mümkün degil bu kaygilarla hamilelik..bol sans..iyi gecelerEvet öleymiş internetten araştırdım fakat eşim askere gidicek ağustosta kısa dönem inş o gitmeden en yüksek şansımız tüp bebek te olduğundan onu denemek istioruz tutmazsa laparoskopi yapalım dedik tutarsa da doğumda bakılabilir tüplere die düşündük ama tutmama ihtimali yiyo benim gibi sorunları olanlarda negatif olma ihtimali var mı acaba yada olan var mı
Ben kullandim halada kuaniyorum donmus emribo transferi icin bilemerhaba,
toplama islemi icin igne kullanmaya basladim ama bu sefer doktorum Kahraman bey, ilk defa GLIFOR denen diabet hastalarinin kullandigi bir ilaci da verdi kullanmam icin,
normalde son toplamada 15 yumurta toplanmis, 6 tanesi 5. gun embryosu olarak iyi kalitede kalmisti, yani basariliydi zaten.
Gliforun nedenini anlamadim? baska glifor kullanan var mi toplama oncesinde?
transferin hayırlı olsun canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah darısı benim gibi tedaviyi bekleyenlerin başına5
Çok kalabalıktı akşam 19 da transferler yapıldı ama çok şükür yapıldı bakalım şimdi 1 haftayı bekleyecez
canım glifor bende kullanıyorum polikistik over hastalarına veriliyor insülin direnci için.yumurtalıklarda kist oluşmasın diye bildiğim kadarıylaMerhabalar benim çık. Kisti am eliytim var bekarken dahavar .cok sukurvtupler açık ama ama buna rağmen semra hoca bi kac denemeden sonra laporoskopi dedi . Sen ilk baştan Netlesicek durumun tavsiyem semra hoca hangi yolu cizdiyse ondan yürü .güven ve kafani rahatlat .
Teşekkür ederim inşallah rabbim kucakları mızı doldursuntransferin hayırlı olsun canım bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah darısı benim gibi tedaviyi bekleyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?