canım öncelikle tedavin hayırlı uğurlu olsun.genelde 3/1 i gidiyor deniliyor ama kişiden kişiye değişir sanırım.4-5 tanesi gider herhalde Allah gönlüne göre versinkızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardırişte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba meraktayım
hamile kaldıktan sonrada akıntı ya da kasıkta ağrı olmadı yani doğru anladım dimi. hoş bulantıların diğer belirtilerin hepsine fark atmış=(umarım bir an evvel bu günleri atlatır normal hayata dönersin cnmBende akinti olmadı transferin 8. Günü Yerleşme kanaması oldu açık pembe sonra 2 gun devam etti kahve olarak ve kesildi. Kasık agrisi adet günlerinde çok hafif olmuştu ama çok değil bel ağrım olmuştu biraz..bulantilar 5+6 da başladı Son Sürat devam ediyor
Kimse bilemez doktorlar bile bilemez.bu sorunun cevabını bekleyerek alacaksin..kızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardırişte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba meraktayım
Dedigim ilac kesiyordu valla.keske onu sorsaydin dr a bu daha hafif o aldığın ilactanOnu denemedim ama metpamid hiç işe yaramıyor onu denedim . .bu en son noktada verilen ilaç mis bu bile tam kesmiyor
Canim tedavin hayırlı olsun bende çikolata kisti hastasıyım ilk aşilamamda düşük yaşadim şu anda 2.aşilamanin 6. Günündeyim belirti yok bi öncekinde vardı bakalim önümüzde neler bizi bekliyor herşeyin hayırlisıkızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardırişte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba meraktayım
Yani öyle belirgin bi akinti olmadı kupkuru da değildi ama kendine has bi akıntısı var ama dedigim gibi belirgin degildihamile kaldıktan sonrada akıntı ya da kasıkta ağrı olmadı yani doğru anladım dimi. hoş bulantıların diğer belirtilerin hepsine fark atmış=(umarım bir an evvel bu günleri atlatır normal hayata dönersin cnm
2011 çok eski bir tarih cnm hsg güncel yok mu... Çikolata kistiyle de hamile kalan var . Bu arada benim ki çikolata kisti çıktı bi doktor 4cm diyodu başka doktor 2 Cm başka doktor dermoid kisti deniyordu. O yüzden sende endometriosis varsa bence o çikolata kisti olabilir. Ameliyattan sonra doğal yoldan gebelik bekledik 2 ay olmayınca 3. Ay geç kalmadan dondurulmus denedik.. çünkü 6 ay sonra kist tekearlayabiliyormus malesefkızlar merhaba vural tez zamanda geçer inş hamileliğin tadına verırsın. dün yumurtam toplandı hepsi olgunmuş bugün öğrendim 9 döllenmiş acaba kaçı 5 güne gider? bende çik. kistinden ameliyat olmuştum 2011 de hsg de tüpler açık görünüyor bir patoloji saptanmadı umarım sıkıntı olmaz lk denemede tutar aranızda bana umut olacak kimse yok mu acaba? ameliyatsız hamile kalan yok mu bi de benim ilk muayenemde sol tüpümde kist görmüşlerdi buna 4 cm ilk başta buna endo demişlerddi ama sonra bu kist küçüldü yani çik kisti değilmiş o olsa küçülmezdi dediler ? umarım yumurta toplamada kistik yapıyı da almışlardırişte böyle döllenen 9 yumurtanın kaçı 5 güne gider acaba meraktayım
Yok canim ameliyat 2011 hsg 1 ay önceye ait daha önce hiç kist gören yoktu ilk defa bu ay çıktı o da küçülmüş sanirim çık. Kisti degil yani oyle olmasını umuyorum2011 çok eski bir tarih cnm hsg güncel yok mu... Çikolata kistiyle de hamile kalan var . Bu arada benim ki çikolata kisti çıktı bi doktor 4cm diyodu başka doktor 2 Cm başka doktor dermoid kisti deniyordu. O yüzden sende endometriosis varsa bence o çikolata kisti olabilir. Ameliyattan sonra doğal yoldan gebelik bekledik 2 ay olmayınca 3. Ay geç kalmadan dondurulmus denedik.. çünkü 6 ay sonra kist tekearlayabiliyormus malesef
Endometriozisten bahsediyorsaniz eger arkadaşlar o çikolata kistiYok canim ameliyat 2011 hsg 1 ay önceye ait daha önce hiç kist gören yoktu ilk defa bu ay çıktı o da küçülmüş sanirim çık. Kisti degil yani oyle olmasını umuyorum
Endometriozisten bahsediyorsaniz eger arkadaşlar o çikolata kistiYok canim ameliyat 2011 hsg 1 ay önceye ait daha önce hiç kist gören yoktu ilk defa bu ay çıktı o da küçülmüş sanirim çık. Kisti degil yani oyle olmasını umuyorum
Valla beni hic kesmemisti o ilacDedigim ilac kesiyordu valla.keske onu sorsaydin dr a bu daha hafif o aldığın ilactan
Nasil bilgi vermediler kaliteleriyle ılgili miKızlar 17 de transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Embriyolar hakkında bilgi vermediler. İnşallah bende burdan hamileyim diyebilirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlardan.
Bilgi vermemeleri enteresan.dualarimiz seninle hadi bakalımKızlar 17 de transfer yapılacak. Çok heyecanlıyım. Embriyolar hakkında bilgi vermediler. İnşallah bende burdan hamileyim diyebilirim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Dua istiyorum özellikle hamile arkadaşlardan.
Vural canim geçmiş olsun seni çok merak ettim biliyorsun seninle aramızda 4 gün var bende öyleydim şimdi ise sadece sabahları safra çıkarıyorum günün diğer yarısında ise bazen bulantı oluyor ama çıkarmıyorum az kaldı canım geçiçek inşallah arada gir ve cevap yaz olur mu merak ediyorum seni görüşürüzVivaldi sorma ya halim perişan yataktan çıkamıyorum bulantidan her yer her şey kokuyor bahar çiçeği kokusundan camları açtırmıyorum sürekli bulanıyor neden anlamadım ya bu kadar olur mu zofran diye bi ilaç alıyorum biraz iyi geliyor ama ikiz de değil bukadar bulanmasini anlamadım 8 buçuk haftalık olduk şimdi. . Ne zaman gecer bu alahaskina
Kisiden kisiye değişiyor demek ki etkisi.benim oyle kusacak kdr olmadi ztn bulanti.Allah sabir versin bulantısı olanlara cok zor valla...Valla beni hic kesmemisti o ilac
5Nasil bilgi vermediler kaliteleriyle ılgili mi
Nasil bilgi vermediler kaliteleriyle ılgili mi
Çok kalabalıktı akşam 19 da transferler yapıldı ama çok şükür yapıldı bakalım şimdi 1 haftayı bekleyecezBilgi vermemeleri enteresan.dualarimiz seninle hadi bakalım
hadi5
Çok kalabalıktı akşam 19 da transferler yapıldı ama çok şükür yapıldı bakalım şimdi 1 haftayı bekleyecez
Evet bende pko var benim eşimde de sperm hareket azlığı varhadi
Hadi bakalim hayırlısı olsun darısı bana canim ben unuttum sende pko mu vardı problem neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?