Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

5BA olan tuttumu
hayır tutmadı malesef daha sonra bende doktoruma embriyom bu kadar kaliteli iken neden negarif diye sormuştum ve bana embriyo kalitesi daha düşük olup pozitif olanlarda var,kalitesi çok iyi olup negatif olanlarda var şansınız %50 demişti transferden sonraki süreçte psikolojin ve beslenmen çok çok önemli kalitesine çok takılma o bir etken sadece ama ondan daha önemli etkenlerde var mesela çok çok rahat olman lazım mutlu olman lazım olmazsa üzülmeyeceğine inanman lazım benim tedavimde her şey yolundaydı hatta embriyom için Semra Hanım nur topu gibi bir embriyon var demişti çok pozitif konuşmuştu ama olmadı işte her şey yolunda ve güzel ilerlemesine rağmen.

Çok haklisin benim şimdi düşük yaptığım da 5aa ama düşüyor işte haklısın kısmet işte napalim

2 BA dediğinde 5. Gün ki embriyo muydu
Bide dondurulmuşmuydu bunlar benimkiler şuan dondurulmuş olanlar
2 BA dediğim embriyo 5. gün çok yavaş gelişiyordu embriyolog Hakan Bey bu büyük ihtimalle gelişmeye devam edemeyecek ve duracak dondurmamızın anlamı yok demişti ki öylede oldu bir önceki günde böyle bir embriyom durdurmuştu gelişimini, 5 BA kalitesinde 2 embriyom kalmıştı geriye bir tanesini 5. gün transfer yapıp diğer 5 BA kaliteyi de dondurdular.

ta
Çok haklisin benim şimdi düşük yaptığım da 5aa ama düşüyor işte haklısın kısmet işte napalim
Evet kısmet kesinlikle ben çok inanıyordum olacağına çok şükür hiç bir sağlık problemim yoktu, eşimde sperm kalitesizliği vardı ve sayısı yok denecek kadar azdı ben sağlıklıydım tek kafama takılan şey 47 kiloydum acaba çok zayıf olmam etkiler mi diyede Semra Hanımla konuşmuştum problem değil demesi beni iyice inandırmıştı 10.gün kanda yapılan testte değerim direk sıfır çıktı, sonradan geriye dönüp baktığımda psikolojik olarak rahat olmadığımı farkettim çok yoğun çalışıyordum ve sürekli acaba acaba diye kafama takılan şeyler varmış. Şimdi 2. deneme için işten ayrıldım beni düşündürecek ve üzecek herşeyi hayatımdan çıkardım dondurulmuş 5BA kalitedeki embriyo ile tekrar deneyeceğim Ramazandan sonra :) pes etmek yok ama çok rahat olmak var.

Süpersin rabbim gönlüne göre muradıni versin bende şu kurtajdan sonra çabuk toparlarsam eğer ramazandan sonra bende baslicam zayıfim diyorsun ya söylemeye utanıyorum ama bende epey kiloluyom

ınstagramda tüpbebekhakkinda diye bir sayfa açtım orada başka merkezlerde ve yurt dışında yaptıranlar ile kaynaşıyorum oda benim kafamı çok dağıtıyor mutlu oluyorum :)

Ama sende fark ettiysen hastane de okadar değişik fizikler varki oldumu oluyor semra hanım benim kilom icin

Süpersin rabbim gönlüne göre muradıni versin bende şu kurtajdan sonra çabuk toparlarsam eğer ramazandan sonra bende baslicam zayıfim diyorsun ya söylemeye utanıyorum ama bende epey kiloluyom
aminnn inşAllah hepimize hayırlı olanı nasip etsin, sen o kilolardan hemen bana yolla bol bol :) inşAllah bizde pozitifi göreceğiz sen beslenmene çok dikkat et hemen toparlanırsın unutma ki mutlu olman çok önemli bebeklerimiz bizi bekliyor dondurulmuşları yaptıracağız daha :)

evet
Ama sende fark ettiysen hastane de okadar değişik fizikler varki oldumu oluyor semra hanım benim kilom icin
evet çok farklı hikayeler var ben daha önce başka bir doktora danışmıştım o bana 50kg altında tedaviye gitme vucut direncin çok düşük olur demişti o yüzdende hep kafama takılmıştı Semra Hanıma sorunca rahatlamıştım, ve tedaviye 47 kg ile başlamıştık tedavi bitince 46 kg olmuştum :)

Biliyorum çok fazla ben 18 yaşında evlendim ozamanlarda öyle zayıf bi kız deyildim hep tombis tombis gezindim çok uğraştım ama en fazla 5 Kilo verıp bi zaman sonrada geri alıyorum

Bende 81 kiloyum

kilo negatif bir etken olsaydı bunu mutlaka söylerdi Semra Hoca o yüzden için rahat olsun ben kendimle barıştım sende hiç takma olacaksa her türlü olur, inşAllah olacakta :) ikinci denemeye kadar 50 kg yi geçmeyi planlıyorum çok zayıf olduğum için yumurta toplama işlemim de çok ağrılı ve sancılı geçmişti Ayşe Hanım yapmıştı yumurta toplama işlemimi tüy siklet hastamız diyordu bana iki gün yürüyememiştim ağrıdan ve şişlikten.

Yaaa bana yücel bey di sanırım ama hiç ağrım olmamıştı doğrusu evet semra hm kıLo için bişey demedi ama ayşe hm bir keresinde biraz Kilo verirsen yumurta kaliten için iyi olur dedi ama veremedim olan oldu zaten yumurta toplandı donduruldu bile

inşAllah yumurta toplatmaya bir daha gerek kalmaz ama bir daha olursa bende Yücel Beyi isteyeceğim yumurta toplamaya eli çok hafif diyorlar kimse bir şey hissetmediği söylüyor onun yaptığı işlemlerden, bu sefer takip ve kontroller için de Ayşe Hanımı isteyeceğim geçen tedavimi Sevinç Hanım takip etmişti çok ilgili olduğunu hissettiremedi bana sonucumu öğreneceğim gün 1,5 saate çıkar sonucun dediler 2,5 saat geçti aramadılar 2 kez ben aradım diye neden bu kadar acele ediyorsun dedi bana Sevinç Hanım ilk denememdi heycanımı anlamasını beklerdim.

Bende senin gibi ramazandan sonra yukleyemeye gidicem mutlaka ozaman haberleşelim
:) evet mutlaka haberleşelim güzel haberler verelim alalım mutlu olalım ınstagramdaki tupbebekhakkinda açtığım sayfamda da paylaşıyorum tedavideki arkadaşların aşamalarını birbirimize moral oluyor :)

Evet haklısın bende ikinci doktor olarak kahraman beyi seçtim neden bilmem ama kendisini çok sevdim bide ben ekim ayında ameliyat olmuştum orda onuda kahraman bey yapmıştı ben ilk kan testi mi devlette yaptım saat 11 de doktor saat 3 ten önce çıkmaz dedi bende amannmn nezaman çıkarsa çıksın zaten tutmamistir dedim içimden çünkü daha önceki 3 tane tutmayınca karamsardim neyse kan sırasında birileri konuşuyordu internetten bakınca daha erken göre biliyorsun sonuçlarını diye bende kulak misafiri olmuştum eve geldim saat 11 45 bi baktım kaynanam baş köşede oturmuş eşimde evdeydi ben gelice o çıktı evden hiç bişeye sormadı gözlerimin içine baktı gitti bende yorgun Argin üstümü çıkarıyorum kaynanam ne oldu olmamışmi keyfin yok dedi bende yok anne daha belli değil daha bi saat bile olmadı kan vereli dedim koltuğa oturdum çaktırmadan internetten sonuç baktım bide ne göreyim 345 ben şok şok şok gözlerim bir metre açıldı kaynanama baktım ne oldu diyo bana dedim anne burdaki yazı yanlış degilse çıktı tutmuş tutmuş diye bağırdım o gün mirac kandiliydi sana mutluluğumu anlatamam neyse eltilerim geldi koşa koşa nasıl sarılıyor ağlıyorum büyük eltim eşimi aradı hoparlörloru açtı eşin hamile dedi eşimin sesi titriyodu o anı hiç unutmicam mululugumuz bi hafta sürdü ve düştü

çok üzüldüm okurken tüylerim diken diken oldu çok geçmiş olsun ama umudunu yitirme, yitirmeyelim tekrar deneriz hayırlısı ise olur hayırlısı değilse olmasın, belki bu bekleme sürecinde kendiliğinden olur ona bile inanmak lazım çünkü bu bir mucize ol der ve olur hiç düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…