Benim de doktorum yücel bey kesin olmamakla beraber konuşmamız temmuz ayında tedaviye başlamamız yönündeydi.evet eczaneler kapalı olacak acaba hangi doktorlar kalacak o da önemliHadi bakalım hayırlı olsun, inşallah son denemen olur yavruna kavuşursun, öbür yavruna da şifa olursunuz.. Bir şey merak ettim diğer denemelerinde de aynı iğnelerimi verdiler, Gonal f, Luveris, Cetrotide gibi....
Merhaba, benimde adetim bayrama denk geliyor, doktorlarımızda aynı...Bende emin değilim ne yapmam konusunda, hem en önemli etkende eczane kısmı, iğneleri heryerden alamayız, alsak pahalı fiyattan olur, önceden alsam diyorum bilemiyorum, senin fikrin ne bu konuda?
Ben anestezi ile olmuştum.yuhh nası uyutmadan yaptılar kim yaptı?? Zaten yıpranıyoruz yeteri kadar o kısmı bari hatırlamayalımmmHisteroskopi olan arkadaslar nasil oldunuz ben bugun dayanamadim yarida ciktim artik acemi doktormuydu bilmiyorum anestezili yapcaz o zmn diyor bilmiyorum o anki acidan snr cesaretimi toplayabilirmiyim
Aynen canim uyutmadilar canimdan can gitti rahim agzini acamadi okuzBen anestezi ile olmuştum.yuhh nası uyutmadan yaptılar kim yaptı?? Zaten yıpranıyoruz yeteri kadar o kısmı bari hatırlamayalımmm
Yok canim devlet hastanesinde sen anestezilimi bence uyuttur gerci her bunye birmi bilmiyorumMemorial da mı oldun
Oncelikle cok gecmis olsun.histeroskopiyi ben de oldum ama tabi ki anesteziyle oldum,anestezisiz de hic duymamistim.Memorialde oldum cok rahat gecti uyandiktan sonra da hic aci hissetmedim sadece yaklasik 1 hafta kadar kanamam oldu o kadar.Aynen canim uyutmadilar canimdan can gitti rahim agzini acamadi okuz
Anestezili yaptircam artik
Ben şok...Allah onları Nasıl biliyorsa öyle yapsın...zaten o kadar zorluktan geçiyoruz maddi manevi yaptıklarına bak...memorial da uyutuyorlar ayıldıgında normal hayatına dönüyorsun yani benim öyle olmuştu hemşire belki kanaman olur dedi hamdolsun kanamam bile olmadı güle oynaya eve gittimAynen canim uyutmadilar canimdan can gitti rahim agzini acamadi okuz
Anestezili yaptircam artik
Memorialde kaca yaptirdinizOncelikle cok gecmis olsun.histeroskopiyi ben de oldum ama tabi ki anesteziyle oldum,anestezisiz de hic duymamistim.Memorialde oldum cok rahat gecti uyandiktan sonra da hic aci hissetmedim sadece yaklasik 1 hafta kadar kanamam oldu o kadar.
Aynen canim neler cekiyoruz bide ustune bu piskolojimi bozdular resmen simdi artik cok korkuyorumBen şok...Allah onları Nasıl biliyorsa öyle yapsın...zaten o kadar zorluktan geçiyoruz maddi manevi yaptıklarına bak...memorial da uyutuyorlar ayıldıgında normal hayatına dönüyorsun yani benim öyle olmuştu hemşire belki kanaman olur dedi hamdolsun kanamam bile olmadı güle oynaya eve gittim
Transferinin sonucu belli oldu mu canimTeşekkür ederim inşallah rabbim kucakları mızı doldursun
Yok canım daha cmrt. Test gunumTransferinin sonucu belli oldu mu canim
Senin yumurtalar toplandı herhalde.Transferinin sonucu belli oldu mu canim
cnm d vitaminine baktırdın mı tekrar bende ne zaman başlama konusunda kararsızım 3 ay kullan diyo kimisi doktora kalırsa 2. adette gel dedi 1 ay geçmiş oluyo erken geldi bana da 3. adetimde bayrama denk geliyor napsam bilemedimBenim de doktorum yücel bey kesin olmamakla beraber konuşmamız temmuz ayında tedaviye başlamamız yönündeydi.evet eczaneler kapalı olacak acaba hangi doktorlar kalacak o da önemli
kaderim bile oldu sali gunu test günüm aşırı gazlı hallerim ve arada kaşık agrim disindq hep normalimSenin yumurtalar toplandı herhalde.
Aa hayırlı olsun. Benimde sürekli beim ağrıyor. Kaç tane transfer edildi. Bide kalitesi neydiTra
kaderim bile oldu sali gunu test günüm aşırı gazlı hallerim ve arada kaşık agrim disindq hep normalim
8 tane 5@@ emriyom oldu canim sadece 1 tane koydular yaş gereği 27 yaşındayim belim felan ağrımiyor benim .hiç yatmadim hafif tempoda hayatıma devam ettimAa hayırlı olsun. Benimde sürekli beim ağrıyor. Kaç tane transfer edildi. Bide kalitesi neydi
aynen dediğin gibi, belki bayrama yakın netleşir, hangi doktorlar bayram sürecince oradalar, öğrenirseniz yazın mutlaka..Benim de doktorum yücel bey kesin olmamakla beraber konuşmamız temmuz ayında tedaviye başlamamız yönündeydi.evet eczaneler kapalı olacak acaba hangi doktorlar kalacak o da önemli
Bende yatmadim hayırlısı artık test gününü bekleyecez.8 tane 5@@ emriyom oldu canim sadece 1 tane koydular yaş gereği 27 yaşındayim belim felan ağrımiyor benim .hiç yatmadim hafif tempoda hayatıma devam ettim
Cnmmm Nasıldı okul , bu üç gün ?... Uzun Zaman'dan sonra gidince zorladı mıAc tok farketmez.gunun her saatinde kandan bakiliyor.bir iki tup kan veriyorsun.45 gun sonra cikiyo sonuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?