Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim de doktorum yücel bey kesin olmamakla beraber konuşmamız temmuz ayında tedaviye başlamamız yönündeydi.evet eczaneler kapalı olacak acaba hangi doktorlar kalacak o da önemli

Histeroskopi olan arkadaslar nasil oldunuz ben bugun dayanamadim yarida ciktim artik acemi doktormuydu bilmiyorum anestezili yapcaz o zmn diyor bilmiyorum o anki acidan snr cesaretimi toplayabilirmiyim
Ben anestezi ile olmuştum.yuhh nası uyutmadan yaptılar kim yaptı?? Zaten yıpranıyoruz yeteri kadar o kısmı bari hatırlamayalımmm

Aynen canim uyutmadilar canimdan can gitti rahim agzini acamadi okuz
Anestezili yaptircam artik
Oncelikle cok gecmis olsun.histeroskopiyi ben de oldum ama tabi ki anesteziyle oldum,anestezisiz de hic duymamistim.Memorialde oldum cok rahat gecti uyandiktan sonra da hic aci hissetmedim sadece yaklasik 1 hafta kadar kanamam oldu o kadar.

Aynen canim uyutmadilar canimdan can gitti rahim agzini acamadi okuz
Anestezili yaptircam artik
Ben şok...Allah onları Nasıl biliyorsa öyle yapsın...zaten o kadar zorluktan geçiyoruz maddi manevi yaptıklarına bak...memorial da uyutuyorlar ayıldıgında normal hayatına dönüyorsun yani benim öyle olmuştu hemşire belki kanaman olur dedi hamdolsun kanamam bile olmadı güle oynaya eve gittim

Oncelikle cok gecmis olsun.histeroskopiyi ben de oldum ama tabi ki anesteziyle oldum,anestezisiz de hic duymamistim.Memorialde oldum cok rahat gecti uyandiktan sonra da hic aci hissetmedim sadece yaklasik 1 hafta kadar kanamam oldu o kadar.
Memorialde kaca yaptirdiniz

Aynen canim neler cekiyoruz bide ustune bu piskolojimi bozdular resmen simdi artik cok korkuyorum

Benim düşuk yaptım cuma mayın 10 da sadece 1 gece kanamam oldu cuma günü doktora gittim beta halen 230 görünüyordu doktorum da çarşamba kadar bekle kanama olmassan gel kurtaj yapalım histeroskopi ilede bakarız için tam temizlenmemiş temizleriz dedi ben kurtaj lafından tedirgin ne ilaç ne iğne vermedi yani aslında herkes ilaçla için kendiliğinden temizlense daha iyi diyorlar bende halen kanama olmadim yarın içinde randevu almadi kızlar sizce ne yapmalıyım biraz dahami beklesem yoksa gidip kurtaj mi olsam

Benim de doktorum yücel bey kesin olmamakla beraber konuşmamız temmuz ayında tedaviye başlamamız yönündeydi.evet eczaneler kapalı olacak acaba hangi doktorlar kalacak o da önemli
cnm d vitaminine baktırdın mı tekrar bende ne zaman başlama konusunda kararsızım 3 ay kullan diyo kimisi doktora kalırsa 2. adette gel dedi 1 ay geçmiş oluyo erken geldi bana da 3. adetimde bayrama denk geliyor napsam bilemedim

aynen dediğin gibi, belki bayrama yakın netleşir, hangi doktorlar bayram sürecince oradalar, öğrenirseniz yazın mutlaka..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…