Valla ilk defa bu kadar zorlandim diyebilirim.okul ve sabah 5.5.ta uyanmak çok zor.tuvalete sürekli gitmek zorunda olmak da cabasi :) idare edicem de bakalım nasıl..cok fazla yormuyorum kendimi akilli tahtalar var ama cocuklarin yaz geldi diye çeneleri düşmüşCnmmm Nasıldı okul , bu üç gün ?... Uzun Zaman'dan sonra gidince zorladı mı
Hadi bakalım hayırlı olsun, inşallah son denemen olur yavruna kavuşursun, öbür yavruna da şifa olursunuz.. Bir şey merak ettim diğer denemelerinde de aynı iğnelerimi verdiler, Gonal f, Luveris, Cetrotide gibi....
Merhaba, benimde adetim bayrama denk geliyor, doktorlarımızda aynı...Bende emin değilim ne yapmam konusunda, hem en önemli etkende eczane kısmı, iğneleri heryerden alamayız, alsak pahalı fiyattan olur, önceden alsam diyorum bilemiyorum, senin fikrin ne bu konuda?
Kızlar 3.deneme için fiyatta bir indirim oluyorum bilen arkadaş lar varmi sıfırdan baslayacagiz birde
Histeroskopi olan arkadaslar nasil oldunuz ben bugun dayanamadim yarida ciktim artik acemi doktormuydu bilmiyorum anestezili yapcaz o zmn diyor bilmiyorum o anki acidan snr cesaretimi toplayabilirmiyim
Valla ilk defa bu kadar zorlandim diyebilirim.okul ve sabah 5.5.ta uyanmak çok zor.tuvalete sürekli gitmek zorunda olmak da cabasi :) idare edicem de bakalım nasıl..cok fazla yormuyorum kendimi akilli tahtalar var ama cocuklarin yaz geldi diye çeneleri düşmüş
Yok baktırmadım ama 15 günde bir yapıcam d viraminini.sonucumu mail attım dönmediler.tedavi sürecinde de böyle mi olacak acaba biraz saçma geldi.ya bayramdan önceye denk gelio adetim değişmezse ayın başında adet olucam.bilmiyorum karanbole getirmek istemiyorum.sonuçta ilk tedavim değilcnm d vitaminine baktırdın mı tekrar bende ne zaman başlama konusunda kararsızım 3 ay kullan diyo kimisi doktora kalırsa 2. adette gel dedi 1 ay geçmiş oluyo erken geldi bana da 3. adetimde bayrama denk geliyor napsam bilemedim
Aynen sen de yaz.belki başlamam ama semra hoca da yokmuş dediklerine göreaynen dediğin gibi, belki bayrama yakın netleşir, hangi doktorlar bayram sürecince oradalar, öğrenirseniz yazın mutlaka..
İlaçlar için iyice araştırın gonal f biz 230 cero Tide 40 liraya aldık. Birbirinden farklı fiyat veriyorlar hepBenim durumda biraz farklı, ben her ayın 1. nde lucrin depot kullanıyorum, geçici menapozdayım yani, bana Haziran 22-23 de gel başlayalım dedi, büyük ihtimallet iğnelere yaklaşık o tarihlerde başlıycaz, yalnız kısmet olurda yumurta oluşur ve toplanırsa bayram haftasına denk geliyor ve de transfer de tabiki ... ama artık düşünmemeye çalışıyorum, doktor falan kısmını, bayrama denk gelmesinde de vardır bir hayır diye kendimi avutmaya çalışıyorum yoksa panik olucam iyice...
ilaçlar için hastaneyi aradım, çalıştıkları birkaç eczane olduğunu, fiyatlarda yardımcı olabileceklerini söyledi ama tam net birşey söylemiyolar..
ama haberleşirsek çok iyi olur, sevinirim, en azından nöbetçi doktorlar hakkında falan bilgi sahibi oluruz..
Öncelikle çok geçmiş olsun üzülme demek ne kadar doğru insan muhakkak üzülüyor ama nasip diyip Allaha sığınmak ferahlatıyor.Benim de 4 tane kaybım var ama hepsinde ilaçları bıraktıktıktan belli bir süre bazen uzun bile sürdü kanama az oldu falan ama sonradan hep kendiliğinden düştü.Hiç birinde kürtaj olmadım.Hatta bu kayıplarımın hepsinde büyük tek parça şeklinde dışarı çıktı. Ama bu durumu ilk başta tüp bebek doktorlarından diğerlerine de sorabilirseniz iyi olur.Boşu boşuna kürtaj olmayın.Görüşürüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Benim düşuk yaptım cuma mayın 10 da sadece 1 gece kanamam oldu cuma günü doktora gittim beta halen 230 görünüyordu doktorum da çarşamba kadar bekle kanama olmassan gel kaj yapalım histeroskopi ilede bakarız için tam temizlenmemiş temizleriz dedi ben kurtaj lafından tedirgin ne ilaç ne iğne vermedi yani aslında herkes ilaçla için kendiliğinden temizlense daha iyi diyorlar bende halen kanama olmadim yarın içinde randevu almadi kızlar sizce ne yapmalıyım biraz dahami beklesem yoksa gidip kurtaj mi olsam
Canım yeni gördüm cevabını çok teşekkür ederim insallah 4. Denemelere kalmadan hamile kalirimben yeni listeyi daha cuma günü aldım, 1. deneme 6.250-TL, 2.deneme 5.400-TL , 3. deneme 4.800-TL, 4. deneme 4.300-TL idi, fiyatlarda indirim yapmıyorlar, sadece iki parça halinde ödeme gibi birşey yapıyorlar..
Allaha razı olsun çok sagol cevabın için bugün gitmem gerekiyordu aslında ama eşimle konuştuk cumaya kadar bekleyelim olmadı gcuma günü Kutay olmaya giderim diye bende kanama olduğum ilk gün parça parça kanama oldum ama sadece 1 gece sürdü sonrasında bir damla bile kanama olmadim üzerinden 14 gün geçti iyiki bugün gitmemişim az önce kahve rengi akıntım oldu insallah sanırım adet olucam bakalım kısmet artikÖncelikle çok geçmiş olsun üzülme demek ne kadar doğru insan muhakkak üzülüyor ama nasip diyip Allaha sığınmak ferahlatıyor.Benim de 4 tane kaybım var ama hepsinde ilaçları bıraktıktıktan belli bir süre bazen uzun bile sürdü kanama az oldu falan ama sonradan hep kendiliğinden düştü.Hiç birinde kürtaj olmadım.Hatta bu kayıplarımın hepsinde büyük tek parça şeklinde dışarı çıktı. Ama bu durumu ilk başta tüp bebek doktorlarından diğerlerine de sorabilirseniz iyi olur.Boşu boşuna kürtaj olmayın.Görüşürüz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
İnşallah canım Allah yardımcın olsun , teker teker güzel haberler veriririz umarım ..Canım yeni gördüm cevabını çok teşekkür ederim insallah 4. Denemelere kalmadan hamile kalirim
Amin canim hepimiz inşaallah ...İnşallah canım Allah yardımcın olsun , teker teker güzel haberler veriririz umarım ..
Canım rabbimin bir bildiği vardır hayırlısı bu demekki belki sağlıksız olacakti belki hayirsiz rabbim en guzelini nasip etsin insallahTutsun diye Rabbime yalvardim şimdide kutaja gerek kalmasın diye adet olmak için yalvariyorum nekadar ilginç iki durum değilmi olsa 1 dert olmasa ayrı bi dert aceba tuttumu iyi oldu yoksa daha önce 3 tane negatif sonuc daha mı iyiydi bilemedim rabbim sen bizim yardımcımız ol
Çok güzel bi dua evet donmuşlarima genetik yapılıyormu bilgin varmi canimCanım rabbimin bir bildiği vardır hayırlısı bu demekki belki sağlıksız olacakti belki hayirsiz rabbim en guzelini nasip etsin insallah
Hz.alinin bir duasını öğrenmiştim
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle hakkımda hayırlı olanı gönlümde razi eye diye hepimiz için böyle bir dua kabul olur insallah
Hakkında hayırlısı olsun.Allaha razı olsun çok sagol cevabın için bugün gitmem gerekiyordu aslında ama eşimle konuştuk cumaya kadar bekleyelim olmadı gcuma günü Kutay olmaya giderim diye bende kanama olduğum ilk gün parça parça kanama oldum ama sadece 1 gece sürdü sonrasında bir damla bile kanama olmadim üzerinden 14 gün geçti iyiki bugün gitmemişim az önce kahve rengi akıntım oldu insallah sanırım adet olucam bakalım kısmet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?