- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Canim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Eğer embriyo 3. Gün dondurulmuş sa pgt yapulabilirmis ama 5. Günse yapilmiyormus. Emin değilim ama araştır istersenÇok güzel bi dua evet donmuşlarima genetik yapılıyormu bilgin varmi canim
Dondurulmusla ri hic bilmiyorum canim ama burada bilen arkadaş lardan vardır muhakkakÇok güzel bi dua evet donmuşlarima genetik yapılıyormu bilgin varmi canim
Benim 5. GunduCanim hakkında hayırlısı olsun inşallah. Eğer embriyo 3. Gün dondurulmuş sa pgt yapulabilirmis ama 5. Günse yapilmiyormus. Emin değilim ama araştır istersen
Kromozom analizi yaptırdın mi canım . Belki pgt lik bir durum yokturBenim 5. Gundu
evet canım dondurulmuş embriyolara 3. gun veya 5. gün farketmez eğer kalitesi bozulmadıysa biopsi alınabiliyorÇok güzel bi dua evet donmuşlarima genetik yapılıyormu bilgin varmi canim
ben yeni listeyi daha cuma günü aldım, 1. deneme 6.250-TL, 2.deneme 5.400-TL , 3. deneme 4.800-TL, 4. deneme 4.300-TL idi, fiyatlarda indirim yapmıyorlar, sadece iki parça halinde ödeme gibi birşey yapıyorlar..
Muayene olmadım ama transferimi yaptı ...olumlu konuşan pozitif bir bayandı hamdolsun tuttu sanada hayırlı gelir inşarkadaşalar dün ilk iğnemi başladım randevum c.tesi gününe sevinç hanıma vermişler ayşe hanım izinliymiş sevinç hanım nasıldır tedavi olanınız varmı?
inşallah canım,busefer umarım olur dün 112,5 ilaca başladımMuayene olmadım ama transferimi yaptı ...olumlu konuşan pozitif bir bayandı hamdolsun tuttu sanada hayırlı gelir inş
Hayır hiç birşey yaptırmaKromozom analizi yaptırdın mi canım . Belki pgt lik bir durum yoktur
Daha önce hiç birşey yapmadılar bize memorial ilk başladığımızda ayşe hoca ya dedim daha önce 3 negatif sonucum var bu sefer genetik felan bişeyler yapalım gerek yok dedi öyle kaldık zaten dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı 5. GünKromozom analizi yaptırdın mi canım . Belki pgt lik bir durum yoktur
Canim doktorunla konuş istersen ama 5.gün embriyosu na yapılmıyor diye biliyorum . İstersen kromozom analizine baktır bi önce. Kan pihtilasmasina baktır ona göre tedavi olursunHayır hiç birşey yaptırma
Daha önce hiç birşey yapmadılar bize memorial ilk başladığımızda ayşe hoca ya dedim daha önce 3 negatif sonucum var bu sefer genetik felan bişeyler yapalım gerek yok dedi öyle kaldık zaten dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı 5. Gün
Kan pıhtılaşma ve kromozom nasıl yapılıyor biliyormusun devlette oluyormuCanim doktorunla konuş istersen ama 5.gün embriyosu na yapılmıyor diye biliyorum . İstersen kromozom analizine baktır bi önce. Kan pihtilasmasina baktır ona göre tedavi olursun
Ben üniversite hastanesine gittim orda yaptırdım . Kan veriyorsun 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar amaKan pıhtılaşma ve kromozom nasıl yapılıyor biliyormusun devlette oluyormu
canım sen neden yaptırdın genede bi kaç düşükten sonra istiyorlar amaBen üniversite hastanesine gittim orda yaptırdım . Kan veriyorsun 1 ay sonra çıkıyor sonuçlar ama
ilaç fiyatlarıda içine dahil mi acaba
Himmm anladim kromozom testi de öyle kan verince mi oluyo
Ben önceden yaptırmak istedim.ablamda kan pihtilasmasi vardi ben de yaptirayim dedim. Kromozom da baktirip belki pgt yapılır diye düşündüm donmus embriyolara bakilamayabilir diye . Ben pinpirikliyim birazcanım sen neden yaptırdın genede bi kaç düşükten sonra istiyorlar ama
Ben sabah akşam farkedecegini sanmıyorum...benimde naturel siklus dü sabah 10 da aradılar 12 de hastanedeydim 12:30 gibi transferim yapıldıKızlar ben de naturel siklus tedavisine başlamıştım, salı günü de Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Daha önce bu sayfada yazılmıştı ama hatırlayamadım, dondurulmuş embriyo transferi sabah mi yapılıyordu yoksa aksama doğru mu yapılıyordu? Aklimda aksam yapılıyor dediği kalmis da arkadaşların ama emin olamadım. Bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?