Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşalar dün ilk iğnemi başladım randevum c.tesi gününe sevinç hanıma vermişler ayşe hanım izinliymiş sevinç hanım nasıldır tedavi olanınız varmı?

arkadaşalar dün ilk iğnemi başladım randevum c.tesi gününe sevinç hanıma vermişler ayşe hanım izinliymiş sevinç hanım nasıldır tedavi olanınız varmı?
Muayene olmadım ama transferimi yaptı ...olumlu konuşan pozitif bir bayandı hamdolsun tuttu sanada hayırlı gelir inş

Kromozom analizi yaptırdın mi canım . Belki pgt lik bir durum yoktur
Hayır hiç birşey yaptırma
Kromozom analizi yaptırdın mi canım . Belki pgt lik bir durum yoktur
Daha önce hiç birşey yapmadılar bize memorial ilk başladığımızda ayşe hoca ya dedim daha önce 3 negatif sonucum var bu sefer genetik felan bişeyler yapalım gerek yok dedi öyle kaldık zaten dondurulmuş 2 tane embriyom kaldı 5. Gün

Canim doktorunla konuş istersen ama 5.gün embriyosu na yapılmıyor diye biliyorum . İstersen kromozom analizine baktır bi önce. Kan pihtilasmasina baktır ona göre tedavi olursun

Canim doktorunla konuş istersen ama 5.gün embriyosu na yapılmıyor diye biliyorum . İstersen kromozom analizine baktır bi önce. Kan pihtilasmasina baktır ona göre tedavi olursun
Kan pıhtılaşma ve kromozom nasıl yapılıyor biliyormusun devlette oluyormu

canım sen neden yaptırdın genede bi kaç düşükten sonra istiyorlar ama
Ben önceden yaptırmak istedim.ablamda kan pihtilasmasi vardi ben de yaptirayim dedim. Kromozom da baktirip belki pgt yapılır diye düşündüm donmus embriyolara bakilamayabilir diye . Ben pinpirikliyim biraz

Kızlar ben de naturel siklus tedavisine başlamıştım, salı günü de Allah nasip ederse dondurulmuş embriyo transferi yapılacak. Daha önce bu sayfada yazılmıştı ama hatırlayamadım, dondurulmuş embriyo transferi sabah mi yapılıyordu yoksa aksama doğru mu yapılıyordu? Aklimda aksam yapılıyor dediği kalmis da arkadaşların ama emin olamadım. Bilen var mı?

Ben sabah akşam farkedecegini sanmıyorum...benimde naturel siklus dü sabah 10 da aradılar 12 de hastanedeydim 12:30 gibi transferim yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…