Vivaldi seni bir rahat bırakmıyoruz hakkını helal et valla.Bi şey sorabilir miyim transfer için rahim kalınlığı en iyi kaç olmalı biliyor musun.seninki kaç olmuştu en son.çok sağol.Ahaha cok sekersin ya tup bebekte ihtisas yap ama 7+3 u bilmeben de bilmiyordm başlarda 7 hafta üç günlük hamile demek bu :) bide bunun SAT i var onu da cok merak ediyordm sonra ogrendm ki son adet tarihiymis
Estagfrullah cnm:) biz cok rahim kalinligi üzerinde durmamistik ki.soylemediler de pek.ama bildigim 8-13 mm arasinda olmasi gerekli oldugu.benimki de bu değerler arasindaydi ki doktor normal dedi.uygun dedi ve transfer oldu.Vivaldi seni bir rahat bırakmıyoruz hakkını helal et valla.Bi şey sorabilir miyim transfer için rahim kalınlığı en iyi kaç olmalı biliyor musun.seninki kaç olmuştu en son.çok sağol.
Çok sağol Vivaldi hızır gibi yetiniyorsun.benim canımı sıkan şu benim ki de 19 falan oluyo çokmu kalınlaşıyo doktorlarda hiç sormadım ondan mı tutunmuyo acaba.aman ne yapacağımı bilemez oldum depresyondayım iyice Allahım yardım et. Bazen çığlık atasım geliyor.çok sakin bir insanım ama artık deliriyorum herhalde.Estagfrullah cnm:) biz cok rahim kalinligi üzerinde durmamistik ki.soylemediler de pek.ama bildigim 8-13 mm arasinda olmasi gerekli oldugu.benimki de bu değerler arasindaydi ki doktor normal dedi.uygun dedi ve transfer oldu.
Yok aslında bazi durumlarda kalin ya da ince de olabiliyormus ve sorun olmuyormuş. Ama sen sor mutlaka bunu da.anormal bir durum olsa doktorlar transferi hic yapmaz canim..sakin olmaya calis.icini ferah tut.olmama.sebebi bu bunalımlar olabilir rahimden ziyade.Çok sağol Vivaldi hızır gibi yetiniyorsun.benim canımı sıkan şu benim ki de 19 falan oluyo çokmu kalınlaşıyo doktorlarda hiç sormadım ondan mı tutunmuyo acaba.aman ne yapacağımı bilemez oldum depresyondayım iyice Allahım yardım et. Bazen çığlık atasım geliyor.çok sakin bir insanım ama artık deliriyorum herhalde.
tutunmayanlar östrojen bantları takıyo duydunmu hiç .Çok sağol Vivaldi hızır gibi yetiniyorsun.benim canımı sıkan şu benim ki de 19 falan oluyo çokmu kalınlaşıyo doktorlarda hiç sormadım ondan mı tutunmuyo acaba.aman ne yapacağımı bilemez oldum depresyondayım iyice Allahım yardım et. Bazen çığlık atasım geliyor.çok sakin bir insanım ama artık deliriyorum herhalde.
Benim tutunduğunda son kontrolde 9 çıkmıştı.bence bu kınuyu semra hanıma sor.çok ince ya da kalın olması tutunmayı engelleyebilir.Çok sağol Vivaldi hızır gibi yetiniyorsun.benim canımı sıkan şu benim ki de 19 falan oluyo çokmu kalınlaşıyo doktorlarda hiç sormadım ondan mı tutunmuyo acaba.aman ne yapacağımı bilemez oldum depresyondayım iyice Allahım yardım et. Bazen çığlık atasım geliyor.çok sakin bir insanım ama artık deliriyorum herhalde.
Canm ben de bi ay önceki adetimde ameliyat günü aldım. Ama adetin düzenliyse veriyor sanırım.düzenli olmasına rağmen herhalde stres ve korkudan 1 gün önce oldum.Merhaba kizlar
Bir asilama, bir tup bebek yaptirdim.
Negatif sonuclandi. Semra hanima muayene oldum. Sifir tup bebek denensinden once histereskopi onerdi. Maalesef regl bitim tarihlerim hep Semra hanimin kongre zamanlarina denk geliyor ve bir ameliyat tarihi alamadim hala.
Sorum semra hanim da histereskopi olan var mi ve ameliyat randevusu konusunda cok sikinti yasadiniz mi?
Ve tabi histereskopiden sonra olumlu sonuc alan var mi?
Simdiden cok sagolun cevaplariniz icin
Cilimara ydı evet onuda kullandım ama bilmiyorum.Artık soracağım daha başlamadım gelecek ay başlayacağım ama hep tedavi konusuna yoğunlaşınca herşeyi sorgular olduk işte.sağolun arkadaşlar cevaplar için.sizin burada olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor.tutunmayanlar östrojen bantları takıyo duydunmu hiç .
Evet gelecek ay kesin sorcam.stresimide hafifletmek lazım sağol Vivaldi bugün çok yordum seni.Görüşürüz.Yok aslında bazi durumlarda kalin ya da ince de olabiliyormus ve sorun olmuyormuş. Ama sen sor mutlaka bunu da.anormal bir durum olsa doktorlar transferi hic yapmaz canim..sakin olmaya calis.icini ferah tut.olmama.sebebi bu bunalımlar olabilir rahimden ziyade.
Gelsene o arkadaşımız yazmışsa öğrendiğinde herkes yazışıyormuşya konu 9. Deneme falan olunca o da ince düşündüğünden bizleri üzmemek adına söylememiş üzerine alınma.bak ben de 6. Deneme hiç üzerime alınmadım iyi niyetinden söyleyememiş. Sende haklısın biz olanlara tabiki seviniriz ama şöyle bir gerçekte var ki insan karşıdakine seviniyor ama kendine de üzülüyor şahsen ben hep öyle oluyorum.Benim tutunduğunda son kontrolde 9 çıkmıştı.bence bu kınuyu semra hanıma sor.çok ince ya da kalın olması tutunmayı engelleyebilir.
Sağol bu sefer kesin sorcam.
Canm ben de bi ay önceki adetimde ameliyat günü aldım. Ama adetin düzenliyse veriyor sanırım.düzenli olmasına rağmen herhalde stres ve korkudan 1 gün önce oldum.
Bu arada hamile oldupunu öğrenen arkadaş söylememiş. Burda hamile kalan birine ancak seviniriz.ben de çoooook deneme yapan biri olarak üzerime alındım.Allah herkesin gönlüne göre versin...
Canım sen bütün denemeleri memorialdami yaptirdiniz bende degistirmek istedim ama kendi Dr. Um s4mra hn.in en iyisi olduğunu söyledi aynı yerin takip etmesi iyi gibi konustu aklıma yattı ama merak ettim sizi aynı mı diye:)))Gelsene o arkadaşımız yazmışsa öğrendiğinde herkes yazışıyormuşya konu 9. Deneme falan olunca o da ince düşündüğünden bizleri üzmemek adına söylememiş üzerine alınma.bak ben de 6. Deneme hiç üzerime alınmadım iyi niyetinden söyleyememiş. Sende haklısın biz olanlara tabiki seviniriz ama şöyle bir gerçekte var ki insan karşıdakine seviniyor ama kendine de üzülüyor şahsen ben hep öyle oluyorum.
pozitifi duyduğum arkadaşlara direk Allahım tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde diye dua ediyorum.Ardından kendim içinde dua edip düşüncelere dalıyorum. Bu insanlığın doğası.
Yok benim 4 denemem başka yerdeydi.2 deneme memorial. Ben şimdilik iyi görüyorum ama nasip.Canım sen bütün denemeleri memorialdami yaptirdiniz bende degistirmek istedim ama kendi Dr. Um s4mra hn.in en iyisi olduğunu söyledi aynı yerin takip etmesi iyi gibi konustu aklıma yattı ama merak ettim sizi aynı mı diye:)))
Benimde ilk deneme negatif yumurtalar hizli buyuyor ve kalitesiz yasima gore negatifi gorunce dedim bahceciyemi gitsek sonra semra hanimla esim gorusmus ostrojen bantlarini soylemis esime tedaviye baslamadan bi ay once yapsin diye bende anlamadim bu bantlari bebek tutunsun diye veriyolarmis nette okudugum kadarıyla acaba bize neden onerdi.tedaviye baslama konusundada kararsiz kaldim bayrama denk geliyo 2 ay olmus oluyo ilk deneme bi ay daha beklesemmi cok kararsizimCilimara ydı evet onuda kullandım ama bilmiyorum.Artık soracağım daha başlamadım gelecek ay başlayacağım ama hep tedavi konusuna yoğunlaşınca herşeyi sorgular olduk işte.sağolun arkadaşlar cevaplar için.sizin burada olduğunuzu bilmek çok iyi geliyor.
İnşallah güzel haberler alırsınız canım çok özel degilse sorun neydi neden tutunmadigini hakkında neler diyorlarYok benim 4 denemem başka yerdeydi.2 deneme memorial. Ben şimdilik iyi görüyorum ama nasip.
Yooo ne özeli canım tabiki söylerim bayansal sorunlar işteİnşallah güzel haberler alırsınız canım çok özel degilse sorun neydi neden tutunmadigini hakkında neler diyorlar
Bence tedaviye hemen odaklan çok da düşünme Dr ne diyorsa dinle.Benimde ilk deneme negatif yumurtalar hizli buyuyor ve kalitesiz yasima gore negatifi gorunce dedim bahceciyemi gitsek sonra semra hanimla esim gorusmus ostrojen bantlarini soylemis esime tedaviye baslamadan bi ay once yapsin diye bende anlamadim bu bantlari bebek tutunsun diye veriyolarmis nette okudugum kadarıyla acaba bize neden onerdi.tedaviye baslama konusundada kararsiz kaldim bayrama denk geliyo 2 ay olmus oluyo ilk deneme bi ay daha beklesemmi cok kararsizim
Tamamen sorunumuz ayni nerdeyse..insallah ameliyattan sonra hersey yoluna girerYooo ne özeli canım tabiki söylerim bayansal sorunlar işteçok çok yüksek ihtimal hidroselpenk var dedi semra hoca.tüplerden sıvı akışı var bu embriyoyu zehirliyor dedi laparaskopi önerdi. 2-3 düşükten sonra eğer ki embriyoda kaliteli ise ve hala düşüyorsa tutunmayı engelleyen bir sıkıntı oluyor demek ki dedi çünkü rahimde de sıkıntı yok dedi. Ama rahim filmi tüplerle ilgili sorun varsa bunu tüm detayı ile kesinlikle göstermez dedi. Ancak açıp görmemiz lazım dedi.Eşimle karar verdik ameliyatı olacağım 2_3 aya kadar.Aklına katılan birşey olursa sor.Allah hepimize yardım etsin inş.görüşürüz.
Hayırlısı Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnş.gönlüne göre olur.Semra hoca bide şunu dedi ameliyattan sonraki ilk tedavide hemen olacak diye düşünme dedi istatistik olarak ameliyattan hemen sonraki denemede tutma ihtimali düşük ama sonraki denemelerde olacak inş.dedi.Bilmiyorum artık Rabbim ol derse olacak tabii ki. Ama Semra hoca gerçekten adı gibi hoca kesinlikle net kesin konuşuyor ne ayakları yere basmayan hayallerde dolaşmamızı istiyor ne de umutsuz olmamızı.tam hoca yani boşuna o prof.ünvanı almamış.Kızlar benimde sorunum aynı sizinki gibiydi hidrosalpinks var tüplerde kesinlikle tüplerinı kesip almalıyım dedi tmm dedik çünkü daha once 1 kimyasal 2 negatif sonuCum vardı
Neyse tam ameliyat olucakken semra hm hastalandı ve kahraman hoca yaptı ameliyatımi bekarken apandisit im patlamiş ti oyuzden içim yapış yapış olmuş karından kesip yaptı ameliyatımi hoca ama tüpleri alamamış yapisikliktan dolayı sadece kesip bırakmış
Ondan sonra tedaviye basaldım tuttu ama düştü bakalım bundan sonra semra hoca ne önericek düşügu tam olarak bi atlatiym yine gidicem
canım senin denemelerde hiç mi tutmadı pozitif hiç mi görmedin yoksa? pozıtıf görüp düştü mü?Yooo ne özeli canım tabiki söylerim bayansal sorunlar işteçok çok yüksek ihtimal hidroselpenk var dedi semra hoca.tüplerden sıvı akışı var bu embriyoyu zehirliyor dedi laparaskopi önerdi. 2-3 düşükten sonra eğer ki embriyoda kaliteli ise ve hala düşüyorsa tutunmayı engelleyen bir sıkıntı oluyor demek ki dedi çünkü rahimde de sıkıntı yok dedi. Ama rahim filmi tüplerle ilgili sorun varsa bunu tüm detayı ile kesinlikle göstermez dedi. Ancak açıp görmemiz lazım dedi.Eşimle karar verdik ameliyatı olacağım 2_3 aya kadar.Aklına katılan birşey olursa sor.Allah hepimize yardım etsin inş.görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?