Ahaha cok sekersin ya tup bebekte ihtisas yap ama 7+3 u bilmeArkadaşlar belki güleceksiniz ama 6. Deneme oldu ama şu 7+3 , 12+2 falan nedemek bilmiyorum.hamilelik zamanı onu biliyorum ama baştaki rakam hafta da son az ki ne
Ayyy Vivaldi aynen öyle.Çok sağol yine.Ahaha cok sekersin ya tup bebekte ihtisas yap ama 7+3 u bilmeben de bilmiyordm başlarda 7 hafta üç günlük hamile demek bu :) bide bunun SAT i var onu da cok merak ediyordm sonra ogrendm ki son adet tarihiymis
SAT canm.son adet tarihin ne ise onun uzerine ekle.embryo ile transferle hic ilgisi yokmus.Kızlar tup bebekte gebelik hft. Nasıl hesapladiniz. Sat mi yoksa embriyo olusumunun ilk gunumu.
Son adetin ilk günü degilmiSAT canm.son adet tarihin ne ise onun uzerine ekle.embryo ile transferle hic ilgisi yokmus.
Aynen son adetin ilk gunu.Son adetin ilk günü degilmi
Sen test yaptin ve olmlu mu cikti neden bizimle paylasmadin ya da ben mi kaçırdım??Son adetin ilk günü degilmi
Aslinda evet test sonucunu aldığım gün bi kaç kişi 9. Denemeden filan bahsedince paylaşamadim ben biraz hassadimda bu konuda ama hep içimde kaldı.Sen test yaptin ve olmlu mu cikti neden bizimle paylasmadin ya da ben mi kaçırdım??
Hadi yaaa ahh canim benimAslinda evet test sonucunu aldığım gün bi kaç kişi 9. Denemeden filan bahsedince paylaşamadim ben biraz hassadimda bu konuda ama hep içimde kaldı.
Amin amin. Yasadiklarim her aklıma geldikçe ağlayarak herkese dua ediyorum. Rabbim isteyen arayan herkese hayırlı evlat nasip etsin. İnşallah bizlerin de hayirlusiyla kucağıma almamizi nasip etsin.Hadi yaaa ahh canim benimcok dusuncelisin.insallah onlarin da olmlu sonuclarini alirz cok sevindim senin adina:) sağlıkla tamamina erer insallah.hayrli olsn.
Allah tamamına erdirsin maşallah.Aslinda evet test sonucunu aldığım gün bi kaç kişi 9. Denemeden filan bahsedince paylaşamadim ben biraz hassadimda bu konuda ama hep içimde kaldı.
İnşallah allah razı olsunAllah tamamına erdirsin maşallah.
Selam.. Ben histeroskopi ve laparoskopi ayni anda oldum o yuzden tek tek fiyatlarini bilmiyorum ama ikisine 5 bin kusur civari bisey odedik.menekse hanim var tup bebek unitesi muhasebede hemen arayip bilgi alabilirsin net fiyat veriyorCanim ne kadar ödedin histeroskopi ye
Selam.. Aslinda operasyondan sonra dogal yoldan deneyebilirsin dediler benim sorun tuplerdeydi,bayiltmisken rahimdeki kucuk sorunlari da duzeltim dedi semra hoca..hamile kalabiliyorum ama tutunamiyor.2 dondurulmus embriyom da var istedigin zaman gel transfer yapariz dedilerCevabin icin cok sagol. O benim bahtsiz bedeviligim oldu galiba. Hep kongresine denk geldi regllerim. Ondan baskasina da ameliyat olmayi dusunmuyorum.
Sana da cok gecmis olsun. Insallah histereskopi sonrasi mujdeli haberi alirsin hemen.
Sana histereskopiden ne kadar sonra tup bebek onerdiler peki
Hayirli ugurlu olsun insallahİnşallah allah razı olsun
Anladim o zaman Allah tamamina erdirsin insallah. Tekrar tesekkurlerSelam.. Aslinda operasyondan sonra dogal yoldan deneyebilirsin dediler benim sorun tuplerdeydi,bayiltmisken rahimdeki kucuk sorunlari da duzeltim dedi semra hoca..hamile kalabiliyorum ama tutunamiyor.2 dondurulmus embriyom da var istedigin zaman gel transfer yapariz dediler
Canım hayırlı olsun tebrik ederim darısı bizlere insallahAmin insallah
İnşallah canim inşallah. Allah herkese bu mutluluğu yaşatsın. Bu sınAvda kolaylıklar versin.Canım hayırlı olsun tebrik ederim darısı bizlere insallah
ne güzel haberler alıyoruz bizlere umut oluyor insallah hepimizin tutarda buraya yazarız bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?