Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

4 pozitif gördüm ama düştü.
benim de dün öğrendim sonuç pozitif ilk deneme ama korkudan mutlu bile olamadım hsg de tüpler açık semra hoca ameliyat için yeterli neden yok dedi. tüp deniycez dedi ama bende sıvı varsa endişesinden sevinemedim bile ilk test sonucum 186 yarın yeniliycem sen yavrularını hangi aşamada kaybettin

Canım insallah tutunur ve bu son olur inşallah hepimiz güzel haberler aliriz:))

Hiç kaygılanma Rabbim tamamına erdirsin.Benim en uzunu 6 haftalıkken.diğerleri hep kanamayla düştü Bak değerin çok iyi Maşaallah sen bizim gibi olumsuz örnekleri kafama takma.herkesin fizyolojisi farklı.Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda Amin.

Hayırlı olsun tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin insallah sıkma canini bir şey olmaz üzülme mutlu ol enerjin gecsin bebise:))

allah razı olsun sizde bende tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz endişeliyim ama rabbim ne derse o ...hazırlıklıyım herşeye çok sordum ama kanamayla derken? ilk ultroson tarihini 21 hazirana verdiler beklemek zor:)

Cnm öncelikle hayırlı olsun inşallah , Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallsh ... Özellikle bu süreçte olumsuz durumları çok okuma , çünkü insan herşeyden etkileniyor maalesef ... Yiyeceği içeceği varsa Rabbim ona can ömür verecekse ne olursa olsun ona can gelcek , rızkı yoksa ds ne yaparsak yapalım hiçbirşeye mani olamıyoruz öyle düşün ve moralini yüksek tut. Bak ne güzel güzrl haberler alıp 1. aşamayı atlamışın onun tadını çıkar Şükrü'nü yap

Kızlar merhaba tedavim başlayalı bugün 6.gün bugün gonal f 100 ile başladım dün 125 e çıkarttı ayşe hanım dozumu ama biraz önce lavaboda akışkan sümüksü akıntı geldi benden acaba yumurtalarım çatlıo mu böle bişi yaşayan var mı

allah razı olsun bugün daha iyiyim moralim de yüksek ... hidroselpenks korkusu sevincime engel oluyor ama daha iyiyim

Tebrikler arkadaşım allah kucağına da almayı nasip eder inş

o sıvı bende de geldi aynı endişelri bende yaşadım... doktora gittiğimde yumuşlarım yerindeydi ççok şükür...

Senle durumumuz benzio sanırım senin gibi bende güzel haber alırım inş sen bana baya umut oldun
nasıl bnziyor? sana ne dediler ?ameliyat mı yoksa tüp bebek mi? aslınd hsg de hiç bir sorun yok sadece eski ameliyatım içerde hasar vermişsse diye laparoskopi dediler ama o ihtimal bile yiyip bitiriyor içimi hayırlısı olsun inş kalp atışını duymadan huzur yok anladım. bana örnek olcak kimse yok mu acaba

Benim hsgde ilaç dolaşıo bi problem görünmüo ama çikolata kistinin olduğu yerlerde yapışıklık olabilir hsg nin doğruluk payı %60 dedi semra hoca laparoskopiyle bi bakalım ondan sonra tüp bebek yapalım dedi ama eşim ilk önce deneme yapmak olmazsa laparoskopiyi yapalım dedi semra hocada tamam o şekildede olur dedi eşimde hiç bi problem yok o yüzden laparoskopiye yönlendirmek istedi ddoğal yoldan olma şansınız yüksek dedi umarım güzel sonuç alırız

yani sen ilk önce ameliyat mı oldun? tüp mü denedin? benim de eşimde sıkıntı yok çik.kistimde de yok çok şükür... bana da olumsuzluk yaşarsak laparoskopi demişti... bi yandan düşünüyorumda bu herkes için aynı ... olumsuzluk yaşarsa illa ki başka tetkikler yapılcak offfff hYIRLISI KIZLAR HEPİMİZ İÇİN...RABBİM NE DERSE O... VAKTİ GELMEYEN ÇİÇEK AÇMAZ....

İlk önce tüp bebek denedik olmassa laparoskopi olucak ama çok rahatım bilmiorum ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…