4 pozitif gördüm ama düştü.canım senin denemelerde hiç mi tutmadı pozitif hiç mi görmedin yoksa? pozıtıf görüp düştü mü?
benim de dün öğrendim sonuç pozitif ilk deneme ama korkudan mutlu bile olamadım hsg de tüpler açık semra hoca ameliyat için yeterli neden yok dedi. tüp deniycez dedi ama bende sıvı varsa endişesinden sevinemedim bile4 pozitif gördüm ama düştü.
Canım insallah tutunur ve bu son olur inşallah hepimiz güzel haberler aliriz:))Yooo ne özeli canım tabiki söylerim bayansal sorunlar işteçok çok yüksek ihtimal hidroselpenk var dedi semra hoca.tüplerden sıvı akışı var bu embriyoyu zehirliyor dedi laparaskopi önerdi. 2-3 düşükten sonra eğer ki embriyoda kaliteli ise ve hala düşüyorsa tutunmayı engelleyen bir sıkıntı oluyor demek ki dedi çünkü rahimde de sıkıntı yok dedi. Ama rahim filmi tüplerle ilgili sorun varsa bunu tüm detayı ile kesinlikle göstermez dedi. Ancak açıp görmemiz lazım dedi.Eşimle karar verdik ameliyatı olacağım 2_3 aya kadar.Aklına katılan birşey olursa sor.Allah hepimize yardım etsin inş.görüşürüz.
Hiç kaygılanma Rabbim tamamına erdirsin.Benim en uzunu 6 haftalıkken.diğerleri hep kanamayla düştü Bak değerin çok iyi Maşaallah sen bizim gibi olumsuz örnekleri kafama takma.herkesin fizyolojisi farklı.Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda Amin.benim de dün öğrendim sonuç pozitif ilk deneme ama korkudan mutlu bile olamadım hsg de tüpler açık semra hoca ameliyat için yeterli neden yok dedi. tüp deniycez dedi ama bende sıvı varsa endişesinden sevinemedim bileilk test sonucum 186 yarın yeniliycem sen yavrularını hangi aşamada kaybettin
Hayırlı olsun tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin insallah sıkma canini bir şey olmaz üzülme mutlu ol enerjin gecsin bebise:))benim de dün öğrendim sonuç pozitif ilk deneme ama korkudan mutlu bile olamadım hsg de tüpler açık semra hoca ameliyat için yeterli neden yok dedi. tüp deniycez dedi ama bende sıvı varsa endişesinden sevinemedim bileilk test sonucum 186 yarın yeniliycem sen yavrularını hangi aşamada kaybettin
allah razı olsun sizde bende tez zamanda yavrularımıza kavuşuruzHiç kaygılanma Rabbim tamamına erdirsin.Benim en uzunu 6 haftalıkken.diğerleri hep kanamayla düştü Bak değerin çok iyi Maşaallah sen bizim gibi olumsuz örnekleri kafama takma.herkesin fizyolojisi farklı.Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda Amin.
allah razı olsun inş hepimiizin sağlıklı bebişleri olur tez zamanda ...Hayırlı olsun tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin insallah sıkma canini bir şey olmaz üzülme mutlu ol enerjin gecsin bebise:))
benim de dün öğrendim sonuç pozitif ilk deneme ama korkudan mutlu bile olamadım hsg de tüpler açık semra hoca ameliyat için yeterli neden yok dedi. tüp deniycez dedi ama bende sıvı varsa endişesinden sevinemedim bileilk test sonucum 186 yarın yeniliycem sen yavrularını hangi aşamada kaybettin
allah razı olsun bugün daha iyiyim moralim de yüksek ... hidroselpenks korkusu sevincime engel oluyor ama daha iyiyimCnm öncelikle hayırlı olsun inşallah , Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallsh ... Özellikle bu süreçte olumsuz durumları çok okuma , çünkü insan herşeyden etkileniyor maalesef ... Yiyeceği içeceği varsa Rabbim ona can ömür verecekse ne olursa olsun ona can gelcek , rızkı yoksa ds ne yaparsak yapalım hiçbirşeye mani olamıyoruz öyle düşün ve moralini yüksek tut. Bak ne güzel güzrl haberler alıp 1. aşamayı atlamışın onun tadını çıkar Şükrü'nü yap
Tebrikler arkadaşım allah kucağına da almayı nasip eder inşkızlar kızlar bugün ikinci gebelik testimi de yaptım 386 çıktı sonuç çok şükür ... nasıl değerlerim bu süreçlerden geçenler ilk ultroson tarihim 21 haziran çok uzun değil mi yahuuuu? daha erken gideniniz ol du mu?
amin amin rabbim cümlemize nasip etsin inş...Tebrikler arkadaşım allah kucağına da almayı nasip eder inş
Senle durumumuz benzio sanırım senin gibi bende güzel haber alırım inş sen bana baya umut oldunamin amin rabbim cümlemize nasip etsin inş...
o sıvı bende de geldi aynı endişelri bende yaşadım... doktora gittiğimde yumuşlarım yerindeydi ççok şükür...Kızlar merhaba tedavim başlayalı bugün 6.gün bugün gonal f 100 ile başladım dün 125 e çıkarttı ayşe hanım dozumu ama biraz önce lavaboda akışkan sümüksü akıntı geldi benden acaba yumurtalarım çatlıo mu böle bişi yaşayan var mı
nasıl bnziyor? sana ne dediler ?ameliyat mı yoksa tüp bebek mi? aslınd hsg de hiç bir sorun yok sadece eski ameliyatım içerde hasar vermişsse diye laparoskopi dediler ama o ihtimal bile yiyip bitiriyor içimiSenle durumumuz benzio sanırım senin gibi bende güzel haber alırım inş sen bana baya umut oldun
Olmasın engel cnm olmasın , tutunamazdı bile çok etkileseydi , iyi ol hep iyi ol iyi düşünallah razı olsun bugün daha iyiyim moralim de yüksek ... hidroselpenks korkusu sevincime engel oluyor ama daha iyiyim
Benim hsgde ilaç dolaşıo bi problem görünmüo ama çikolata kistinin olduğu yerlerde yapışıklık olabilir hsg nin doğruluk payı %60 dedi semra hoca laparoskopiyle bi bakalım ondan sonra tüp bebek yapalım dedi ama eşim ilk önce deneme yapmak olmazsa laparoskopiyi yapalım dedi semra hocada tamam o şekildede olur dedi eşimde hiç bi problem yok o yüzden laparoskopiye yönlendirmek istedi ddoğal yoldan olma şansınız yüksek dedi umarım güzel sonuç alırıznasıl bnziyor? sana ne dediler ?ameliyat mı yoksa tüp bebek mi? aslınd hsg de hiç bir sorun yok sadece eski ameliyatım içerde hasar vermişsse diye laparoskopi dediler ama o ihtimal bile yiyip bitiriyor içimihayırlısı olsun inş kalp atışını duymadan huzur yok anladım. bana örnek olcak kimse yok mu acaba
yani sen ilk önce ameliyat mı oldun? tüp mü denedin? benim de eşimde sıkıntı yok çik.kistimde de yok çok şükür... bana da olumsuzluk yaşarsak laparoskopi demişti... bi yandan düşünüyorumda bu herkes için aynı ... olumsuzluk yaşarsa illa ki başka tetkikler yapılcak offfffBenim hsgde ilaç dolaşıo bi problem görünmüo ama çikolata kistinin olduğu yerlerde yapışıklık olabilir hsg nin doğruluk payı %60 dedi semra hoca laparoskopiyle bi bakalım ondan sonra tüp bebek yapalım dedi ama eşim ilk önce deneme yapmak olmazsa laparoskopiyi yapalım dedi semra hocada tamam o şekildede olur dedi eşimde hiç bi problem yok o yüzden laparoskopiye yönlendirmek istedi ddoğal yoldan olma şansınız yüksek dedi umarım güzel sonuç alırız
İlk önce tüp bebek denedik olmassa laparoskopi olucak ama çok rahatım bilmiorum ama umarım güzel sonuçlar alırız hepimizyani sen ilk önce ameliyat mı oldun? tüp mü denedin? benim de eşimde sıkıntı yok çik.kistimde de yok çok şükür... bana da olumsuzluk yaşarsak laparoskopi demişti... bi yandan düşünüyorumda bu herkes için aynı ... olumsuzluk yaşarsa illa ki başka tetkikler yapılcak offfffhYIRLISI KIZLAR HEPİMİZ İÇİN...RABBİM NE DERSE O... VAKTİ GELMEYEN ÇİÇEK AÇMAZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?