Degerlerin guzel gidiyor masallah.hep boyle gitmesini dilerim :) mide bulantilarina hazır ol iki hafta sonra baslayacaktir :) ha bide tutunma kanamasina:)kızlar kızlar bugün ikinci gebelik testimi de yaptım 386 çıktı sonuç çok şükür ... nasıl değerlerim bu süreçlerden geçenler ilk ultroson tarihim 21 haziran çok uzun değil mi yahuuuu? daha erken gideniniz ol du mu?
allah razı olsun darısı bebk hasrteiyle yanan tüm kaderdaşlarımaMaşaallah çok iyi hiç kafanı kurcalama.Benim ki 297 olmuştu en son.
Degerlerin guzel gidiyor masallah.hep boyle gitmesini dilerim :) mide bulantilarina hazır ol iki hafta sonra baslayacaktir :) ha bide tutunma kanamasina:)
çok çok sağolun arkadaşlarDaha erken gitti cogumuz.o kadar sabredemedim ben de..5.haftada falan kese gormeye gittik.10.haftadan once kalp atışı dinleme sakin.zararli bebege.zaten 6. 7.haftada kalp atisini goruyor doktor ama dinletmiyor kalbine isi gitmesin diye.memorial dan gec tarih vermelerinin sebebi hem kese hem kalbi aynı anda görüp dinletmek.biz ayrı zamanlarda gittik dayanamadik:)
Kasik agrisi 3 ay kadar cektim cnm ilk başlarda cok olur rahim genisliyor ve kasik agrisi yapiyor.kalkarken aniden kalkma.hapsirirken de ayakta hapsir.bende muthis bir sanci girerdi hapsirirken.mide bulantisi icin de insallah diger ay da ayni dusuncede olursunben onun bulantısnı yerim vivaldi o değil de ara ara özellikle sabaha karşı kasıklarıma ağrı giriyor uykumda normaal mi ki? çok değil hafif ama hissediyorum
Normal ama sen daha once gitYaa banada memorial 17 haziran randevu verdi ama ben haftaya gitmek istiyorum. 30 nisan sat. Sizce ne zaman gitmeliyim Dr. Biraz acele mi ediyorum ne.
Sat tan 48 gun sonraya tarih verilmis bana da.ama sen dr a gozukmek icin transfer tarihini baz al..sat a gore de eger 5 6 haftalk olduysa kese goreblirsn.Yaa banada memorial 17 haziran randevu verdi ama ben haftaya gitmek istiyorum. 30 nisan sat. Sizce ne zaman gitmeliyim Dr. Biraz acele mi ediyorum ne.
İşte neyi baz almalıyım sat mi yoksa transfer tarihinimiSat tan 48 gun sonraya tarih verilmis bana da.ama sen dr a gozukmek icin transfer tarihini baz al..sat a gore de eger 5 6 haftalk olduysa kese goreblirsn.
Canim bak hamilelik haftani hesaplarken sat i baz alcaksn.nisan 30 a gore sen 4hafta ve bikac gunluk hamilesn.dogum tarihin de sat a gore hesaplanir.ama ilk kese gorme islemini memorial trasferden 21 gun sonraya veriyor.onun sebebi de gebelik varsa kesin ve net kalbiyle kesesi ile gormek ve net konusmak.ama biz sabirsiz hastalar kese olusur olusmaz gidip goruyorz ki bu da 5.6. Haftya denk geliyor.bazen kese daha gec gozukebliyor.hastayi muayene edip varmi yokmu muallak bir cevap vermemek adina 21 gun sonrayi ve vajinal ultrasonu oneriyorlar.ama ben vajinal baktirmadm cnku gobek ultrasonu ile de gozuktu.bence sen de kese icin 2 hafta sonra git.kalp atisi dinlemek icin de enaz 10. 11.haftayi bekle.oncesinde dinlemek zararli.ama ultrasonun zarari yok zaten kalp olusunca gözüküyor dinletilmese de.İşte neyi baz almalıyım sat mi yoksa transfer tarihinimi
Allah razı olsun arkadaşım cvp icinCanim bak hamilelik haftani hesaplarken sat i baz alcaksn.nisan 30 a gore sen 4hafta ve bikac gunluk hamilesn.dogum tarihin de sat a gore hesaplanir.ama ilk kese gorme islemini memorial trasferden 21 gun sonraya veriyor.onun sebebi de gebelik varsa kesin ve net kalbiyle kesesi ile gormek ve net konusmak.ama biz sabirsiz hastalar kese olusur olusmaz gidip goruyorz ki bu da 5.6. Haftya denk geliyor.bazen kese daha gec gozukebliyor.hastayi muayene edip varmi yokmu muallak bir cevap vermemek adina 21 gun sonrayi ve vajinal ultrasonu oneriyorlar.ama ben vajinal baktirmadm cnku gobek ultrasonu ile de gozuktu.bence sen de kese icin 2 hafta sonra git.kalp atisi dinlemek icin de enaz 10. 11.haftayi bekle.oncesinde dinlemek zararli.ama ultrasonun zarari yok zaten kalp olusunca gözüküyor dinletilmese de.
Hayırlısı Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnş.gönlüne göre olur.Semra hoca bide şunu dedi ameliyattan sonraki ilk tedavide hemen olacak diye düşünme dedi istatistik olarak ameliyattan hemen sonraki denemede tutma ihtimali düşük ama sonraki denemelerde olacak inş.dedi.Bilmiyorum artık Rabbim ol derse olacak tabii ki. Ama Semra hoca gerçekten adı gibi hoca kesinlikle net kesin konuşuyor ne ayakları yere basmayan hayallerde dolaşmamızı istiyor ne de umutsuz olmamızı.tam hoca yani boşuna o prof.ünvanı almamış.
kızlar kızlar bugün ikinci gebelik testimi de yaptım 386 çıktı sonuç çok şükür ... nasıl değerlerim bu süreçlerden geçenler ilk ultroson tarihim 21 haziran çok uzun değil mi yahuuuu? daha erken gideniniz ol du mu?
Yaa banada memorial 17 haziran randevu verdi ama ben haftaya gitmek istiyorum. 30 nisan sat. Sizce ne zaman gitmeliyim Dr. Biraz acele mi ediyorum ne.
Arkadaslar cumartesi yumurtalarim toplanacak ama dondurulacakmis ohss riskine karsi dua edin benim icin hersey yolunda gider insallah.biraz uzuldum hem pgt yapilacak hem dondurulacak embriyo tutunamaz diye
Cok tesekkur ederim guzel cvplar icin hersey cok guzel olucak inanıyorum:)Arkadaşlar bize de pozitif sonuçtan 21 gün sonraya tarih verilmişti yani gebeliğin 7. haftasına denk geliyo yani. Ama biz dayanamayıp 6. Haftada gitmiştik , Ayşe hoca keseyi de görmüştü kalp sesini de duymuştu ama emin olalım garanti olsun diye 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı yani 21. gün de yine ultrasonla bakmıştı ... Beklemek zor oluyo bekleuemiyırsanız da Arads gidin ya en azından görünce rahatlıyor insan , stress yapmaktansa bakmak daha iyi
Bu Arada S sevilen_89 hayırlı olsun , artışın çok güzel , rabbim devamını nasip etsin sağlıkla inşallah
Cnm transfer öncesi bende ohss olmuştum onun için dondurulmuşlarla sonra transfer yapıldı ... İnşsllAh olmazsın ama olursanda o durumda transfer olmaması çok daha iyi oluyor ... Geç olsun güç olmasın en güzeli
Valla bekleyemiyorum elimde takvim dolaşıyorum. 6. Haftanın başındami yoksa sonundami gideyim diye hala düşünüyorum. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.Arkadaşlar bize de pozitif sonuçtan 21 gün sonraya tarih verilmişti yani gebeliğin 7. haftasına denk geliyo yani. Ama biz dayanamayıp 6. Haftada gitmiştik , Ayşe hoca keseyi de görmüştü kalp sesini de duymuştu ama emin olalım garanti olsun diye 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı yani 21. gün de yine ultrasonla bakmıştı ... Beklemek zor oluyo bekleuemiyırsanız da Arads gidin ya en azından görünce rahatlıyor insan , stress yapmaktansa bakmak daha iyi
Bu Arada S sevilen_89 hayırlı olsun , artışın çok güzel , rabbim devamını nasip etsin sağlıkla inşallah
Cnm transfer öncesi bende ohss olmuştum onun için dondurulmuşlarla sonra transfer yapıldı ... İnşsllAh olmazsın ama olursanda o durumda transfer olmaması çok daha iyi oluyor ... Geç olsun güç olmasın en güzeli
Ben ortasında gitmiştim , ysni 6+4' tü S SudiyemutluValla bekleyemiyorum elimde takvim dolaşıyorum. 6. Haftanın başındami yoksa sonundami gideyim diye hala düşünüyorum. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin.
Muhip naber okula basladin mi.nasil gidiyor hamilelik? Bebek kac gr.kilo aldin mi.ilac kullaniyor musn.ne cok soru sordum :)Ben ortasında gitmiştim , ysni 6+4' tü S Sudiyemutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?