Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar bir soru daha sormak istiyorum.
Aranizda sigara icen var mi?
Tedavinin ne kadar oncesinde biraktiniz
Onceklierde transfere kdr kullanmistim ama simdi becerebilirsem 2 ay oncesinden birakmak istiyorum insallah basara bilirim ramazanda geliyo belki oruc tutarken birakabilirim

Muhip naber okula basladin mi.nasil gidiyor hamilelik? Bebek kac gr.kilo aldin mi.ilac kullaniyor musn.ne cok soru sordum :)
Can'ım pazartesi başlayacağım inşallah , bizim öğrenciler de çok azalmış zate , şimdi kafam rahat pazartesi nolcak bakalım ...

Dün ayrıntılı ultrason vardı cnm 400 gr olmuş çok şükür , bende kan ilacı ve decavit kullanıyorum çünkü birara çok hastalanıp kilo verdim diye ... Başından beri toplamda 2,5 kilo aldım cnm ....

Senin Nasıl gidiyor okul ?.. Sen ne durumdasın cnm?..

Onceklierde transfere kdr kullanmistim ama simdi becerebilirsem 2 ay oncesinden birakmak istiyorum insallah basara bilirim ramazanda geliyo belki oruc tutarken birakabilirim
Ben ilkinde uc ay oncesinden biraktim. Hep kafamin bir tarafinda ondan mi olmuyor acaba sorusu cok rahatsiz ediyor. Cunku direk sundan diye birsey soyleyemiyorlar
Hamile bayanlar tedaviden once sigara kullanan yok muydu hic aranizda?

Merhabaalr.ne kadar yardimci olur bilmiyorum ama ikisini de yaklasik 1 ay once oldum memorialde.ilk gun pansumani hastanede hemsireler yapti daha sonra su gecirmez bi bant koydular 4 gun hic cikarma degistirmene de gerek yok dedi dr. Yani benim yapistirma vardi dikis yoktu o yuzden kanli pek bisey gormedim acikcasi ama gobegimdeki biraz daha yara gibiydi kasiklarima gore.umarim yardimci olabilmisimdir,istersen bi doktoru arayip sor normal mi diye

Kızlar benim beta yavaş yavaş coşuyor yarın randevu aldım kahraman hoca kurtaj yapicak anlicagin iz çektigim acılar ağrılar kar kaldı bana

Kızlar benim beta yavaş yavaş coşuyor yarın randevu aldım kahraman hoca kurtaj yapicak anlicagin iz çektigim acılar ağrılar kar kaldı bana
Hayırlısı buymuş Allaha sığın bizim şer sandıklarımızda vardır bir hayr. Bak beta hcg değerlerinin normal birşekilde ilerlememesi anormal embriyoda da dalalet bunlar bu sebeple düşermiş tutunamazmış.Semra hoca şöyle demişti tamam 5aa embriyo var ama bu direk çok süper bir embriyo anlamına gelmez transferden sonra onun rahim içindeki gelişiminin nasıl olduğunu bilemeyiz normal gözüken anormal olabilir dedi. Vücut anormal embriyoyu atmaya da çalışırmış. şimdi üzülüyorsun ama belki devamı gelse tutsaydı ve Allah korusun kötü bişeyle karşılaşsaydın ömür boyu sana üzüntü olurdu.Rabbim bizler için en iyisini verir.Allaha emanet ol.

Ben ilkinde uc ay oncesinden biraktim. Hep kafamin bir tarafinda ondan mi olmuyor acaba sorusu cok rahatsiz ediyor. Cunku direk sundan diye birsey soyleyemiyorlar
Hamile bayanlar tedaviden once sigara kullanan yok muydu hic aranizda?
Bence arkadaşlar bu işe giriyorsanız bir tedavi sürecindeyseniz bu sigara olayını bitirmeniz lazım bırakamıyorum demek bence lükse giriyor.ben sigara hiç kullanmadım ama eşimle tanıştığımda günde 2-2,5 paket içiyordu.Tiryaki boyutunda biriydi yani.Ama nikahımızın olduğu gün benim hiç bir dayatmam olmadan kendi isteğiyle kafasında noktayı koymuş yeni aldığı paketi bir anda açmadan direk çöp kutusuna attı.atış o atış.yıllardır da ağzına bir tane bile sürmüş değil.şimdi içenlere inanamıyor. Kokusundan dahi midesi bulanıyor.Yani bunu niye yazdım arkadaşlar bırakamıyorum diye birşey kesinlikle yok insan iradesi o kadar güçlü bişey ki ama biz bunu kabullenemiyoruz.Lütfen içmeyin arkadaşlar.Kesinlikle hiçbir insana yakışmaz ama bayanlara da hiç yakışmıyor sigara içmek.Allaha emanet olun.kendiniz ve embriyo yavrularınız için içmeyin.

cevabı için teekkür edrim benimde yapıstırma oldu. üzerindeki jeller çıktı ve galiba iltihap olmuş şimdi krem kullanıyorum inşalah geçer..

Insallah guzel olur 13 embriyo olusmus sali gunu pgt yapilacak sende dondurulmus embriyoylami gebe kaldin

Okul iyidir kmse gelmemis bugün pek.iyi de oldu yorulmuyorz ne guzel:) ben de kan ve vitamin ilaci aliyorm..kiloyu ben de once bi verdim sonra aldim valla geri ama tek buyuyen yerim karnim smdilik :) 62 kilo olmusum :) ortada bi karin var.

Okul iyidir kmse gelmemis bugün pek.iyi de oldu yorulmuyorz ne guzel:) ben de kan ve vitamin ilaci aliyorm..kiloyu ben de once bi verdim sonra aldim valla geri ama tek buyuyen yerim karnim smdilik :) 62 kilo olmusum :) ortada bi karin var.
Ay ne güzel ben daha bugun 5+4 de 3 kilo aldım bile. Eşim sürekli bu protein bu omega 3 diye diye ne yapacam bilmiyorum

Ayy hiç sorma cnm , ben anasınıfı öğretmeniyim , normalde 21 öğrencim var , bgn 3 kişi vardı valla pek iyiydi ne yalan söyleyeyim Uzun süreden sonra okula gidince yavrum personel ve öğretmen Arkadsşlar diyorlar kız hani hiç değişmemişin , hamileliğin başından beri 2 kilo falan aldım Bnm de bi karnım büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…