Transfere kim varsa o giriyor canim.yani kendi doktorun girmeyebilir.ama ozellkle ben ayse hocayi istyrm deme hakkina sahipsin.o zaman bi sekilde ayarlamaya calisirlar.onceden haber ver amaSanırım transfer günüm pazar oluo ayşe hanım doktorum ama pazar günü hastanede oluo mu acaba
Tşk ederim tekrar dan ayşe hanım haricinde önerebileceğin bi doktor var mı ğekiTransfere kim varsa o giriyor canim.yani kendi doktorun girmeyebilir.ama ozellkle ben ayse hocayi istyrm deme hakkina sahipsin.o zaman bi sekilde ayarlamaya calisirlar.onceden haber ver ama
MerhabaMerhabalar,
Ben Ayşe hanıma aşılama yaptırmıştım. Bugün 12. Günüm.pembe bir akıntı gelmeye başladı bugün fakat crinone kullanıyorum ve onu kullanırken adet başlamaz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum acaba? Jel kullanmaya devam ederken adet başlayabilir mi? Bilen birisi varsa çok sevinirim
Merhaba
Ben de tup bebekte crinone jel kullandim. Jelle birlikte pembe ya da kahve akinti gelmesi cok normal. Bende ilk gunden beri geliyordu.
Umarim guzel haberler alirsin
Semra Kahraman. Hayırlı olsun canım tedavin. İnşallah sende pozitifi görürsün.Arkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.
İnşallah hayırlı haberlerini alırız.Merhaba arkadaslar, bende Memorial Sislide tedavi görüyorum. Bugün üc tane yumurtam toplandi. Yarin döllenme ve kaliteyle ilgili bilgi verecekler. Heyecanla beklemekteyim.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Sevinç hanım yaptı transferimi...hayırlı olsun tedavin pozitif sonuç alırsın inş...Arkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.
Transferi semra hanım yaptı canim.ozel olarak istedi esim.oradaydı o siralar sansimizaArkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.
Bayramda ayşe hoca yok canım ben sordum temmuzda izinliyim dedi bende o yüzden temmuz sonu ağustos başı düşünüyorum .Merhaba tekrar,
Bu ay Ayşe hanımla aşılama yapmıştık maalesef tutmadı. Önümüzdeki ay tüp için tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat Bayrama denk geliyoro Zaman Nasıl oluyor acaba biliyor musunuz? Nöbetçi dr oluyor galiba ama erkek doktora görünmek benim için çok zor maalesef böyle bir durumda bunu düşünmemen lazım diyeceksiniz biliyorum ama bazı şeyler elde değil işte...
Bir de ben Ayşe hanımı seviyor ve ona güveniyorum ama tüp tedavisine başlarken Semra hanımın da görüşünü almak istiyorum. Ama bunu Nasıl ayarlamam gerekiyor bilmiyorum. Bir de Ayşe hanıma ayıp etmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.
Merhaba tekrar,
Bu ay Ayşe hanımla aşılama yapmıştık maalesef tutmadı. Önümüzdeki ay tüp için tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat Bayrama denk geliyoro Zaman Nasıl oluyor acaba biliyor musunuz? Nöbetçi dr oluyor galiba ama erkek doktora görünmek benim için çok zor maalesef böyle bir durumda bunu düşünmemen lazım diyeceksiniz biliyorum ama bazı şeyler elde değil işte...
Bir de ben Ayşe hanımı seviyor ve ona güveniyorum ama tüp tedavisine başlarken Semra hanımın da görüşünü almak istiyorum. Ama bunu Nasıl ayarlamam gerekiyor bilmiyorum. Bir de Ayşe hanıma ayıp etmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?
Kızlar opudan çıktım 21 tane yumurtam toplanmış yarın bilgi verilecekmiş umarım güzel haberler alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?