Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sanırım transfer günüm pazar oluo ayşe hanım doktorum ama pazar günü hastanede oluo mu acaba
Transfere kim varsa o giriyor canim.yani kendi doktorun girmeyebilir.ama ozellkle ben ayse hocayi istyrm deme hakkina sahipsin.o zaman bi sekilde ayarlamaya calisirlar.onceden haber ver ama

Transfere kim varsa o giriyor canim.yani kendi doktorun girmeyebilir.ama ozellkle ben ayse hocayi istyrm deme hakkina sahipsin.o zaman bi sekilde ayarlamaya calisirlar.onceden haber ver ama
Tşk ederim tekrar dan ayşe hanım haricinde önerebileceğin bi doktor var mı ğeki

Merhabalar,
Ben Ayşe hanıma aşılama yaptırmıştım. Bugün 12. Günüm.pembe bir akıntı gelmeye başladı bugün fakat crinone kullanıyorum ve onu kullanırken adet başlamaz diye biliyordum. Yanlış mı biliyorum acaba? Jel kullanmaya devam ederken adet başlayabilir mi? Bilen birisi varsa çok sevinirim

Merhaba
Ben de tup bebekte crinone jel kullandim. Jelle birlikte pembe ya da kahve akinti gelmesi cok normal. Bende ilk gunden beri geliyordu.
Umarim guzel haberler alirsin

Merhaba
Ben de tup bebekte crinone jel kullandim. Jelle birlikte pembe ya da kahve akinti gelmesi cok normal. Bende ilk gunden beri geliyordu.
Umarim guzel haberler alirsin

Ah çok teşekkürler, bende de kahve geldiği olmuştu ama ilk defa pembe gördüm. Bugun de normal siklusta adet olmam gereken gün o yüzden telaş ettim

Arkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.

Merhaba tekrar,
Bu ay Ayşe hanımla aşılama yapmıştık maalesef tutmadı. Önümüzdeki ay tüp için tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat Bayrama denk geliyor o Zaman Nasıl oluyor acaba biliyor musunuz? Nöbetçi dr oluyor galiba ama erkek doktora görünmek benim için çok zor maalesef böyle bir durumda bunu düşünmemen lazım diyeceksiniz biliyorum ama bazı şeyler elde değil işte...
Bir de ben Ayşe hanımı seviyor ve ona güveniyorum ama tüp tedavisine başlarken Semra hanımın da görüşünü almak istiyorum. Ama bunu Nasıl ayarlamam gerekiyor bilmiyorum. Bir de Ayşe hanıma ayıp etmek istemiyorum. Ne yapmam lazım?

Bayramda ayşe hoca yok canım ben sordum temmuzda izinliyim dedi bende o yüzden temmuz sonu ağustos başı düşünüyorum .

Arkadaşlar şu an grubumuzda gebe olanlardan bi istekte bulursam.Gebe kaldığınız transferinizi hangi doktor yapmıştı.Şimdiden tşk.

Takiplerimizi Ayşe hoca yapıyordu , transferde biz özellikle Şemra hocayı istemiştik , Allah 'tan transfer de Şemra hocanın hastanede olduğu güne denk geldi , Şemra hoca yaptı Can'ım ,.,

Can'ım ayıp birşey yok , sonuçta aklında kalacaksa Ayşe hocaya veya muayeneysen çıktığında hemşireye söyle , Semra hanıma da danışmak istediğim birkaç birşey var ,ayrıca randevu almam gerekiyor mu diye ... Onlar seni yönlendirir ... Ben transfer sonrası kullanılan ilaçlarla ilgili birşey sormam gerekiyordu , transfer günü sormuştum transferi yaptıktan sonra... Dosyama bakıp cevaplamıştı Semra hocada ....
Kızlar opudan çıktım 21 tane yumurtam toplanmış yarın bilgi verilecekmiş umarım güzel haberler alabilirim

Oh oh maşallah , inşallah aynı güzel Haberkeri embriyolar için de almak nasip olur cnm, kaliteli bi sürü bi sürü embriyonuz oluştuğu haberi gelir inşsllAh

Oh oh maşallah , inşallah aynı güzel Haberkeri embriyolar için de almak nasip olur cnm, kaliteli bi sürü bi sürü embriyonuz oluştuğu haberi gelir inşsllAh [/QUOTE]
Tşk ederim canım inş o güzel haberide sizlerle paylaşırım:)

Kızlar transfer için semra hanımı istiyoruz kime ne zaman söylememiz gerekio geç mi kaldık acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…