Biz hemsirelere söyledik.randevulari ayarlayan birileri yaziyor ozel isteğinizi.uyarsa oluyor.not ediyorlar..semra hanim o gun ordaysa oluyor ama yurt disinda falansa zaten olmuyor.Kızlar transfer için semra hanımı istiyoruz kime ne zaman söylememiz gerekio geç mi kaldık acaba
Bunu tup bebek tedavisine baslama asamasinda soyluyorsunuz degil mi?Biz hemsirelere söyledik.randevulari ayarlayan birileri yaziyor ozel isteğinizi.uyarsa oluyor.not ediyorlar..semra hanim o gun ordaysa oluyor ama yurt disinda falansa zaten olmuyor.
Hem başlama hem transferde.semra hanimi isteyebilirsinz.biz ikisinde istedik.bekledik ama değdi.takip yapmaz ama kendisi...Bunu tup bebek tedavisine baslama asamasinda soyluyorsunuz degil mi?
Doktorlar en onemsiz asamasi dedi transfer icin ama yine de semra hanim yapsin dedi esim..transferi kimin yaptığı çok önemli bir şey mi? bilmediğim için soruyorum
Canım biz tedaviye daha başlamadik ama bizde yaptırmak istiyoruz 3.deneme olcak çünkü bizimleselam,
benim gibi Embriyolarina genetik test yaptiran var mi??
array- CGH
5. gun embryolarindan hucre aliniyor test icin ve donduruluyorlar. ve sonuc bekleniyor.
Doktorlar en onemsiz asamasi dedi transfer icin ama yine de semra hanim yapsin dedi esim..
Canım neden ayıp olsun zaten onlarda semra hn.a soruyorlar danisiyorlar tek başına karar almıyorlarben sadece başlarken semra hanımın fikrini almak istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim diye içime dert oldusanki ayşe hanıma ayıp edecekmişim, ona güvenmiyormuşum hissi verecekmişim gibi geliyor. nasıl söyleyeceğim ne aşamada söyleyeceğim ben bunu?
Canım neden ayıp olsun zaten onlarda semra hn.a soruyorlar danisiyorlar tek başına karar almıyorlar
Onlar sorarken bizim sormamiz çok normal degilmi elbet birisi op. Birisi Prof.
Transfer günün belli olunca ara istediğini söyle ben öyle yapmistim)
aslında transferden önce tedavinin gidişatıyla alakalı da görüşmek istiyorum çünkü benim iki dış gebeliğim var ve tüplerde ufak bir şey görünüyor. ama işte o şey ufak mı yoksa dikkate alınması ve laparaskopi yapılması gerekirmi diye sormak istiyorum kendisine
Kızlar embriyolojiden haber geldi 21 yumurtanın 13ü döllenmiş cumArtesi tekrar bilgi verilecek dedi allahım inş cumarteside güzel haberler alıırım bende semra hanımı isteyecem transfer günü üçin arıolar o zaman söylüoruz değil mi yada şimdi arayıp söylesem mi sanırım pztsine transferim olur benim :)
Kızlar transfer için semra hanımı istiyoruz kime ne zaman söylememiz gerekio geç mi kaldık acaba
Kızlar embriyolojiden haber geldi 21 yumurtanın 13ü döllenmiş cumArtesi tekrar bilgi verilecek dedi allahım inş cumarteside güzel haberler alıırım bende semra hanımı isteyecem transfer günü üçin arıolar o zaman söylüoruz değil mi yada şimdi arayıp söylesem mi sanırım pztsine transferim olur benim :)
Sistem şu ilk önce bir doktor seçiyorsunuz sonra o doktorunuzla Semra hocanın olacağı bir randevuyu Semra hanımın sekreteri Tuğçe hanımdan alıyorsunuz. kendi doktorunuz sizin dosyanızı tahlilleri falan Semra hocaya sunuyor anlatıyor kendileri yorum yapıyor sizde oluyorsunuz bu sırada ve Semra hoca şu şu olacak diye dosyanıza yazıyor ve görüşme muayenesi bitiyor Semra hocanın çizdiği çerçeve ile tedavi devam ediyor.Ben de böyle yaptım. benim de 4 tane düşük hikayem var sorunlu bir tedavi geçmişim olduğu için Semra hoca ayrıca dosyamı incelesin dedim. İnş.sonucu iyi olur hepimiz için.ben sadece başlarken semra hanımın fikrini almak istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim diye içime dert oldusanki ayşe hanıma ayıp edecekmişim, ona güvenmiyormuşum hissi verecekmişim gibi geliyor. nasıl söyleyeceğim ne aşamada söyleyeceğim ben bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?