Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

selam,
benim gibi Embriyolarina genetik test yaptiran var mi??
array- CGH
5. gun embryolarindan hucre aliniyor test icin ve donduruluyorlar. ve sonuc bekleniyor.

Sisli memorialda 2. kez toplama islemi yapilanlar ne kadar ucret aldiklarini yazabilirler mi? hatta ilk olanlar da yazsa da bilgi sahibi olsak, tesekkurler

Kızlar transfer için semra hanımı istiyoruz kime ne zaman söylememiz gerekio geç mi kaldık acaba
Biz hemsirelere söyledik.randevulari ayarlayan birileri yaziyor ozel isteğinizi.uyarsa oluyor.not ediyorlar..semra hanim o gun ordaysa oluyor ama yurt disinda falansa zaten olmuyor.

transferi kimin yaptığı çok önemli bir şey mi? bilmediğim için soruyorum

selam,
benim gibi Embriyolarina genetik test yaptiran var mi??
array- CGH
5. gun embryolarindan hucre aliniyor test icin ve donduruluyorlar. ve sonuc bekleniyor.
Canım biz tedaviye daha başlamadik ama bizde yaptırmak istiyoruz 3.deneme olcak çünkü bizimle
Ozaman genetiğe gidince hemen transfer olmuyor dondurulup diğer ayı mi bekleyeceğiz anlamadim da:)))

Doktorlar en onemsiz asamasi dedi transfer icin ama yine de semra hanim yapsin dedi esim..

ben sadece başlarken semra hanımın fikrini almak istiyorum ama bunu nasıl söyleyeceğim diye içime dert oldu sanki ayşe hanıma ayıp edecekmişim, ona güvenmiyormuşum hissi verecekmişim gibi geliyor. nasıl söyleyeceğim ne aşamada söyleyeceğim ben bunu?

Bende semra hn. İstedim daha önce tutmadı ama en azından kafam rahat psikolojik birazda onun için gittim oraya o olsun dedim şimdi 3.de denk gelirse yine onu isteyecegim :))
İnşallah güzel haberler verirsiniz

Canım neden ayıp olsun zaten onlarda semra hn.a soruyorlar danisiyorlar tek başına karar almıyorlar
Onlar sorarken bizim sormamiz çok normal degilmi elbet birisi op. Birisi Prof.
Transfer günün belli olunca ara istediğini söyle ben öyle yapmistim)

aslında transferden önce tedavinin gidişatıyla alakalı da görüşmek istiyorum çünkü benim iki dış gebeliğim var ve tüplerde ufak bir şey görünüyor. ama işte o şey ufak mı yoksa dikkate alınması ve laparaskopi yapılması gerekir mi diye sormak istiyorum kendisine

hatta transferle alakalı bi isteğim yok asıl bu meseleyi görüşmek istiyorum

Kızlar embriyolojiden haber geldi 21 yumurtanın 13ü döllenmiş cumArtesi tekrar bilgi verilecek dedi allahım inş cumarteside güzel haberler alıırım bende semra hanımı isteyecem transfer günü üçin arıolar o zaman söylüoruz değil mi yada şimdi arayıp söylesem mi sanırım pztsine transferim olur benim :)

hayırlı olsun inşaallah sonu da çok güzel gelir. ne heyecanlı :)

Kızlar transfer için semra hanımı istiyoruz kime ne zaman söylememiz gerekio geç mi kaldık acaba

Can'ım Şemra hanımı istiyorsan transfer gününü bekleme , öncesinde hastaneyi arayıp hemşirelere mutlaka belirt , not aldır ... Transfer günü için aradıklarında da teyit et yine , Semra hanım I istemiştik , o mu trabsfere girecek diye

4,5 yıl sonra tatil dönüşü yıne gelıcem memoriale inşallah.kızım memorialde oldu.onun üzerine 4 deneme ve negatif sebep bellı değil..bende artık güvendiğim bir merkezde tekrar baslıycam.sadece doktor değil asıl önemlı olan merkezmıs bunu anladım gecde olsa....hepiniz sağlıkla alın bebeışlerınızı kucagınıza ınsallah

Kızlar aradım hastaneyi semra hanım yarından sonra yokmuş yurt dışına çıkıomuş ayşe hanımı söyledim bende

Sistem şu ilk önce bir doktor seçiyorsunuz sonra o doktorunuzla Semra hocanın olacağı bir randevuyu Semra hanımın sekreteri Tuğçe hanımdan alıyorsunuz. kendi doktorunuz sizin dosyanızı tahlilleri falan Semra hocaya sunuyor anlatıyor kendileri yorum yapıyor sizde oluyorsunuz bu sırada ve Semra hoca şu şu olacak diye dosyanıza yazıyor ve görüşme muayenesi bitiyor Semra hocanın çizdiği çerçeve ile tedavi devam ediyor.Ben de böyle yaptım. benim de 4 tane düşük hikayem var sorunlu bir tedavi geçmişim olduğu için Semra hoca ayrıca dosyamı incelesin dedim. İnş.sonucu iyi olur hepimiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…