Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah razı olsun canım benim şuanki tedavim bitsin iki üç ay sonra gitmeyi düşünüyorum semra hanıma inan ümitsiz değilim şuanki tedaviden ümitsizim sadece onun dışında ümidim var en azından elimden geleni yapıcam Allah ne isterse ne derse o olur hayırlısı olsun hakkımızda:)

Merhaba cnm yazin dikkatimi cekdi bu sayfaya ilk kez yaziorum
Bende maslak
Acibadem
Bulent tirasda ilk tedavi gordum transferim
Oldu ayin 16 sinda ve dun test gunumdu sonuc 2.5 negatif cikdi ayni seyleri bize solediler hersey cok guzel
Gidiodu hicbi sikintimiz yokdi tek sikinti
Esimin sperimi dusukdu onada
Micro
Cip uygulandi ama
Ne yazikk negatif oldu
Sonuc her gttmzfe hicbi problemin olmadigini embryolarmizn cok
Kaliteli
Olgudnu ve 5.gum
Emnriyosuydu bzmki daha iyi
Oldgunu 3 gune die solediler benim
Toplamda 23
Yumurtam toplandi 17 si kaliteliydi 10
Tanesinde dollenme oldu bu sayi birden 4 dusdu ve 5 gun dondurdular iki ay sonra transferim
Oldu 4 embryadan sadece iki tane kalmisdi onlari koydular
Ve negatif bu kdr hersey yolundayken hep soledikleri
Gibi
Nasil
Negatif oldu anlamadim
Allaha kalmis
Bi durum
Tabikide ama insanlari umut verip
Durdular senin negatif sonucundan sonra gorusdun mu hocayla gidisatla ilgili

Hersey dort dortluk gidip de tutmaması cok olasi bisey.cok kotu olup da tutan da var.memorial da transfer aninda bilgi verirken bize bi embrymuzn iyi digerinin orta oldgnu soylediler.yanimdaki diğer kizlara ise embryolarnin dort dortlk oldfn soylediler.ama kizlarin 3.denemesydi ve hep dort dortluk demişler ve tutmamis.benimki ise ilk denemede cok sukur ikiz tuttu.yani embryo kalitesi hersey demek değildir.biz memorialdan biz de cok memnun kaldik insallah bi dahaki sefere olumlu sonucu alırsın.hastanemiz her defasinda embryo kaliteli de olsa tutmayabilir dedi ve en başından itibaren bu konuda hazirlikli olmamizi söyledi

Bize negatif hicbisey soylenmedgi
İcin hep pozitif dusudunduk bolesi hayirlisiymis demekki memorialde ucretler nedir biliomisiniz siz orda tedavi gordunuz dimi

Bize negatif hicbisey soylenmedgi
İcin hep pozitif dusudunduk bolesi hayirlisiymis demekki memorialde ucretler nedir biliomisiniz siz orda tedavi gordunuz dimi
Her zaman hazirlikli olmaniz yönünde yorum yapsalardi keske.memorial da olduk tedaviyi.ekip cok iyi.fiyatlari tam bilmiyorm ama en son 6250 duymustum .

Iyi geceler

Yasim 43 ve ilk cocugumuzu Allahin izniyle bu merkezde kucagimiza aldik.yine ayni merkezde simdi kardes istiyoruz Rabbim kismet ederse eger. Sagligim elverirse
Benim gibi ileri yasta olan varmi
hayırlısı olsun inş.gönlünüze göre olur inş. memorialde genelde çok var 35-45 yaş arası hasta.ilk çoçuğunuzu kaç yaşınızda doğurdunuz.

merhaba . öncelikle geçmiş olsun. gerçekten seni anlayabilirim ben bile her bebek olayında hala ağlıyorum.
neyse soruna cevap vereyim bülent hocayla görüşmeye gittiğimde sadece olabilirdi dedi. biz zaten psikolojik olarakkötü durumdayız ve neden olmadı diye sebep arıyoruz fakat hiç bir acıklama yok tekrar denicez şeklinde bir cevap ve başından savma cabası gerçekten o gün çok kızmıştım. sonradan tüp bebek yaptığıma dair evrak istediğim zaman aslında embriyo kalitemin çok kötü olduğunu öğrendim. Ben gene oraya giderdim ama olumsuz olduktan sonra tavırları yuzunden orayı istemedim. çünkü bizim kolay hasta olmadığımızı araştırmalar sonucu biliyordum. sonra memoriale geldim. ordaki gerçekten ilgi çok güzel ilk muayeneyi semra hoca yapmıyor neyse dosyamı aldım semra hocaya gösterdik oda bize erkek faktörü bizim gibi durumlarda dondurulmuş embriyo tutunma olasılığının kaliteyi düşürdüğünü o yüzden taze embriyo transferi oması gerektiğini ohhs olmamam için ilaç dozumu düşük tutanacakları söyledi nitekimde sadece 16 yumurtam oldu 8 döllendi 2 tanesi 5. güne kaldı iki tane transfer oldu ama kısmet değilmiş olmadı. fakat olumsuz sonuc döneminde ve sonra her gittiğimde sorularıma cevap veren bir dr. la karşılaştım. sonuçta bizde biliyoruz Allah verirse olacak ama insan olarak karşında seninle ilgilencek birini istiyorsun bu sebepten ben tekrar burda şansımı denemk istiyorum.
tabiki hayırlısı Allahtan kesinlile Bülent hoca kötü demiyorum. hayırlısı artık

Bizede iste gorusme ayarladir temmuzn 22 sine falan bundan sonrasi ne yapilir die bakalim
Ne konusucak ne edicek merak ediorum ordan dosyamizi aldirabiliomuyuz peki yani veriolarmi senin ikinci denemem tuttumu cnm memorialda bide senin sikinti neydi esinden dolayimi bana cok kaliteli dediler embryo ile ilgili belkide kotu onuda bilmioruz yani karmasik duygular icerisindeyim biraz ara verip devam edicem ama bu surede arasdirmak istiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…