6100tl canim suanki tedavi ucreti anladigim kadariyla rapor kullanmamissin raporlu hastayada 1000tl indirim yapiliyor pcolusun cokta ilac kullanmazsin bende pcoluyum igne dozu dusuk oluyo hatta orda ilac bagislari bile oluyor 8.9bini buluyor anlican ohss riski azda olsa dondurup sonraki ay transfer ediliyi o konuda insan sagligini cok onemsiyorlarCanım çok sağol ben de bahçeci fulya da başladım yani umut tüp bebeğin kardeşi dediğin gibi tam bir ticarethane hiç memnun değilim olmadımda şimdi florance nightangale de deniycem ama kalan embriyolarla biri 6bb biri 4 bc sence 6bb nasıl ? Bu arada bizede embriyolarınız geblik vadediyor çok güzel mükemmel bilmem ne dediler meğersem kaliteler bu şekilde doktorda dalga geçer gibi konuşuyor zaten .. Semra hanımın muayene ücreti nedir ve toplamda ne kadar harcadınız canım ben de pko var hafif ohss riskim var eminim semra hoca buna dikkat edicektir cv si mükemmel bi bayan peki toplamda ne harcadınız buna göre para biriktirip öyle başvuralım ki hemen başlayalım..
Çokk iyi maşallah subhanallah devamini bekliyoruz bebiştenKızlar günaydın 2.sonucumuda aldım ilki 73.29 du 2.si 166.3 geldi çok şükür orantılı artıo değil mi
Canim yaaa malesef bu yola çıktığımızda önümüze cikan doktorlara güvenmek istiyoruz ama Allahtan korkmayanlara denk gelebiliyoruz seni okadar okadar çok iyi anlıyorumki banada memorial gitmeden önce böyle rezil bi doktor denk geldiAynen öyle bizi müstecep diye Allahtan korkmaz kuldan utanmaz birine yönlendirdîler gittik tutturdu muayene etcem dedim etmeseniz olmazmı edelim edelim dedi etti ve malesef bu insan müsfettesiyle başladık oynadı benimle resmen hakkımı helal etmiyorum...
Hayırlısı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Allah bizede nasip etsin o günleri.İyiyim cnm çok şükür, kalp ve keseye gittikten sonra Ayşe hoca başka doktor bulmamızı istedi . Gebelik takibi yspmıyormuş o artık , çünkü tüp bebek hastalarımızın yoğunluğundan gebe hastalarım herann ulaşamayabiliyorlar onun için kalp ve kese muayenesinden sonra takibi bırakıyor . Ben de başka doktora geçtim , hep farklı doktorlara gittim bi karar veremedim , şimdi yeni bi doktora devam ediyorum artık , değiştirmeyeceğim inşsllAh artık ....
Amin cnm inşsllAh tez ve hayırlı Zaman'daHayırlısı inş sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Allah bizede nasip etsin o günleri.
Memorial de mikroçip var mıArkadaşlar mikroçip uygulayıp başarılı olanlar var mı?
Canim ben 3 tane basarisiz sonuç alınca memoriala gittim 4. Deneme için semra hm muayene etti ve tüplerinın hemen alınması lazım için şu dolmuş rahim flimi ne bile bakmadan ultrasondan belli dedi tabi yinede rahım flimi çektik ve sonrasında kahraman hoca açık ameliyat etti beni mini laparatomu ameliyatı oldum ve tüplerim bağlandı almak isterdik ama için çok fazla yapışık net göremedik gördüğümüz kadarıyla da anca bağlayanbıldık dedi ve sonrasında 4. Denemeyi yaptık 24 nisanda tuttu ilk pozitif sonucumu aldım amaaaaa geçen ay dustuMalesef tekrar bir negatif sonuc aldim bu ücüncü denemeydi.. Aranizda laparoskopi yaptiran oldu mu sorunun tüplerde olabilecegini söyledi yücel bey ama laparoskopi yapmayada yanasmiyorlar iyice cikmaza girdim artiktüplerini baglatan veya aldiran varsa bana bilgi verebilir mi Gercekten ise yaradi mi sonraki denemelerinizde.?!
Cok Üzüldüm.. Ama tesekkürler cevabin icin ins birdahaki denemende rabbim nasip eder.. Pes etmek yok ins birgün bizimde yüzümüz gülcek.. Banada ilk randevumda ameliyat dediler ama ben daha önce bircok kez ameliyat gecirdigim icin laparoskopi yapmaktan cekiniyorlar.. Benimde icim malesef korkutucu sekilde yapisk yücel bey negatif sonuctan sonra Aradiginda birkere daha deneyelim olmazsa öyle düsünelim ameliyati cünkü ölümcül risk tasiyor sizi ameliyat etmek dedi kafam cok karisti maddi manevi insan cöküyor malesef birdaha denemektende cekiniyorumCanim ben 3 tane basarisiz sonuç alınca memoriala gittim 4. Deneme için semra hm muayene etti ve tüplerinın hemen alınması lazım için şu dolmuş rahim flimi ne bile bakmadan ultrasondan belli dedi tabi yinede rahım flimi çektik ve sonrasında kahraman hoca açık ameliyat etti beni mini laparatomu ameliyatı oldum ve tüplerim bağlandı almak isterdik ama için çok fazla yapışık net göremedik gördüğümüz kadarıyla da anca bağlayanbıldık dedi ve sonrasında 4. Denemeyi yaptık 24 nisanda tuttu ilk pozitif sonucumu aldım amaaaaa geçen ay dustu
Teşekkürler canım bilgi için ben pko olduğumu bilmiyodum bi yıl dr a gittim hep sorun yok dendi sonra hormon testleriöde amh ya baktılar sen de pko var ne var ne yok diye diye sonunda pkolusun dediler herkes ayrı konuşuyo6100tl canim suanki tedavi ucreti anladigim kadariyla rapor kullanmamissin raporlu hastayada 1000tl indirim yapiliyor pcolusun cokta ilac kullanmazsin bende pcoluyum igne dozu dusuk oluyo hatta orda ilac bagislari bile oluyor 8.9bini buluyor anlican ohss riski azda olsa dondurup sonraki ay transfer ediliyi o konuda insan sagligini cok onemsiyorlar
Aynen öyle hayatım kendimi koyun gibi hissediyorum şimdi de temmuzun 8 ini bekliyorum eğer dr beğenirse embriyoları transfer edicek beğenmezse etmiycek ve ben boşuna ilaç kullanmış olucamCanim yaaa malesef bu yola çıktığımızda önümüze cikan doktorlara güvenmek istiyoruz ama Allahtan korkmayanlara denk gelebiliyoruz seni okadar okadar çok iyi anlıyorumki banada memorial gitmeden önce böyle rezil bi doktor denk geldi
Canim yaaaaaa sorma bende öyle çok ameliyat oldum ilk ameliyatımi nisanliyken apandisitim patladı 18 gün doktor doktor gezdikten sonra ameliyat oldum tabi bana olan olmuştu daha nişanlıyken böyle olucak belliydi kananam kayınpederim eşime ozamanlarda baskı yapmışlar bırak o kızı bunun artık kesin çocuğu olmaz demişler ama eşim aşkitom benden vazgeçmemiş eVenedik ve dedikleri oldu 12 senedir evliyim daha kaç defa ameliyat oldum banada ameliyatın riskli dediler ama biz kabullendik yani allah ol derse olur yinede hamd olsun etrafımda bazı insanlar var doktor onlara tup bebekle bi çocuğun olmaz diyorlar en azından olur yada olmaz bizim yinede bi şansimiz varCok Üzüldüm.. Ama tesekkürler cevabin icin ins birdahaki denemende rabbim nasip eder.. Pes etmek yok ins birgün bizimde yüzümüz gülcek.. Banada ilk randevumda ameliyat dediler ama ben daha önce bircok kez ameliyat gecirdigim icin laparoskopi yapmaktan cekiniyorlar.. Benimde icim malesef korkutucu sekilde yapisk yücel bey negatif sonuctan sonra Aradiginda birkere daha deneyelim olmazsa öyle düsünelim ameliyati cünkü ölümcül risk tasiyor sizi ameliyat etmek dedi kafam cok karisti maddi manevi insan cöküyor malesef birdaha denemektende cekiniyorum
İnşallah rabbim iyisi güzeli hayırlısı ne varsa evlat isteyenlere onu versin bende ağustosta gidicem benimde donmuşlarim var bakalım cozulunce sorun olmazsa denicem yineAynen öyle hayatım kendimi koyun gibi hissediyorum şimdi de temmuzun 8 ini bekliyorum eğer dr beğenirse embriyoları transfer edicek beğenmezse etmiycek ve ben boşuna ilaç kullanmış olucam
Bende Dogustan bagirsak hastasiyim bircok kez ameliyat oldum bu yüzden.. Ama cok haklisin bizim bir sansimiz var. Bende bu isin pesindeyim pes etmicem en azindan olmazsa bile sonunda ben elimden geleni yapmis olayimda pismanlik duymiyayim hersey Allahtan hayirlisi olsun ins. Ameliyati göze aldim sonu güzel olur ins cektiklerimize deger.. Benim daha 5 tane donmus embriyom var..Canim yaaaaaa sorma bende öyle çok ameliyat oldum ilk ameliyatımi nisanliyken apandisitim patladı 18 gün doktor doktor gezdikten sonra ameliyat oldum tabi bana olan olmuştu daha nişanlıyken böyle olucak belliydi kananam kayınpederim eşime ozamanlarda baskı yapmışlar bırak o kızı bunun artık kesin çocuğu olmaz demişler ama eşim aşkitom benden vazgeçmemiş eVenedik ve dedikleri oldu 12 senedir evliyim daha kaç defa ameliyat oldum banada ameliyatın riskli dediler ama biz kabullendik yani allah ol derse olur yinede hamd olsun etrafımda bazı insanlar var doktor onlara tup bebekle bi çocuğun olmaz diyorlar en azından olur yada olmaz bizim yinede bi şansimiz var
Amin canım inşallah içten istiyorum rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 21 yaşındayım eşim doğulu kürt ailesi başladı ufaktan hani nerde diye bilmiyolar yaşadıklarımızı... Benim ailemde bi annem babannem falan biliyor .. İnşallah allh isteyen herkese verir embriyolarımın kaliteleri 6bb 4bc umut yok gbi olmayacak gözüyle bakıyorum bakalım artık..İnşallah rabbim iyisi güzeli hayırlısı ne varsa evlat isteyenlere onu versin bende ağustosta gidicem benimde donmuşlarim var bakalım cozulunce sorun olmazsa denicem yine
Aynen bende ilk zamanlar tutmayınca dünyanın sonu olmuş gibi üzülüyordum ama insallah pes etmek yok ve inanıyorum rabbim sonunda vericek hep ruyamda görüyorum rüyası bile içimi sızlatıyor çok güzel bi duygu olsa gerekBende Dogustan bagirsak hastasiyim bircok kez ameliyat oldum bu yüzden.. Ama cok haklisin bizim bir sansimiz var. Bende bu isin pesindeyim pes etmicem en azindan olmazsa bile sonunda ben elimden geleni yapmis olayimda pismanlik duymiyayim hersey Allahtan hayirlisi olsun ins. Ameliyati göze aldim sonu güzel olur ins cektiklerimize deger.. Benim daha 5 tane donmus embriyom var..
Benim 1 tane bir tüpte 2 tanede 1 tüpte yani iki parti varAynen bende ilk zamanlar tutmayınca dünyanın sonu olmuş gibi üzülüyordum ama insallah pes etmek yok ve inanıyorum rabbim sonunda vericek hep ruyamda görüyorum rüyası bile içimi sızlatıyor çok güzel bi duygu olsa gerek
Bende doguluyum eşimdeAmin canım inşallah içten istiyorum rabbim sanada hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ben 21 yaşındayım eşim doğulu kürt ailesi başladı ufaktan hani nerde diye bilmiyolar yaşadıklarımızı... Benim ailemde bi annem babannem falan biliyor .. İnşallah allh isteyen herkese verir embriyolarımın kaliteleri 6bb 4bc umut yok gbi olmayacak gözüyle bakıyorum bakalım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?