Emre bey cok iyi bi dr.kim musaitse o giriyor toplamaya.basit bi islem zaten.embryolog ve hemsireler de giriyor.ben emre beyin hastasiyim.her asamasi guzel geçti cok sukur tedavimizinarkadaşlar yumurta toplama işini Emre hoca yapacakmış, bilen yada Emre hocanın hastası olan varmı, yumurtaları toplanan ve de
Kisiye gore yasa gore duruma gore.embryolara gore.yani bicok duruma gore degisiyor.ama tek tranfserden yanalar olabildignce.benim 2 embryom vardi.beraber donmus.ikisini de verdiler.tekrar dondurulmaz kalitesi bozulur dediler.Kizlar memorialde tek embriyo transferimi oluyo ciftmi ole bi sarti varmi yoksa kisiye gore deisebiliomu durumlar
dimKisiye gore yasa gore duruma gore.embryolara gore.yani bicok duruma gore degisiyor.ama tek tranfserden yanalar olabildignce.benim 2 embryom vardi.beraber donmus.ikisini de verdiler.tekrar dondurulmaz kalitesi bozulur dediler.
anladim cnm sagol benim basarisiz bi denemem olduda acibademde iki embryo transfer ettiler 5.gun embryosuydu ptesi negatif sonucu aldik arasdirma yapiorum smdi aynu yeremi devam etmeliyimKisiye gore yasa gore duruma gore.embryolara gore.yani bicok duruma gore degisiyor.ama tek tranfserden yanalar olabildignce.benim 2 embryom vardi.beraber donmus.ikisini de verdiler.tekrar dondurulmaz kalitesi bozulur dediler.
teşekkür ederim canım, uyuttular mı peki yoksa lokal anestezimi yapıyorlarEmre bey cok iyi bi dr.kim musaitse o giriyor toplamaya.basit bi islem zaten.embryolog ve hemsireler de giriyor.ben emre beyin hastasiyim.her asamasi guzel geçti cok sukur tedavimizin
Opuda genel anestesi ile uyuyorsn hic agri sizi yok 25 30 dakika suruyor.transferde uyumuyosun.anestezi yok transferde.zaten hic agri sizi yok iksinde de.transfer uc bes dakka sürüyor toplamteşekkür ederim canım, uyuttular mı peki yoksa lokal anestezimi yapıyorlar
Opuda genel anestesi ile uyuyorsn transferde uyumuyos un.anestezi yok transferde.zaten hic agri sizi yok iksinde de.transfer uc bes dakka sürüyor toplam
Icine sinmiyorsa degistirmelisin guven cok onemli.bizim merkez çok iyi.memnun kalirsin diye dusunuyormAnla
dim
anladim cnm sagol benim basarisiz bi denemem olduda acibademde iki embryo transfer ettiler 5.gun embryosuydu ptesi negatif sonucu aldik arasdirma yapiorum smdi aynu yeremi devam etmeliyim
Baska bi yermi die
Rahat ol ya iki asamasi da cok kolay.tek zorluğu gobekten igne idi benim icn.aciyordu igneler.ama opu okdr kolay ki.ciktik esimle cevahirde alışveriş yaptık gezdik tozduk yemek yedik :) transfer hele daha da basit.3 dakikada btyor.normal muayeneler kdr bile zor degiliçimi rahatlattın, çok sağol
ben medipole güveniyorum lab.da cok iyi hiçbiryerde olmayan cihazlar var orda türkiyenin en büyük özel üniversite hastanesi..eşim tamam dese ben denerim
Her kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi testArkadaşlar biraz önce ayşe hocadan randevu almak için aradım.kendisi 16 temmuzda hastanede olucakmış.
Benim adetim 10.da başlar büyük ihtimal ( inşaallah olmam tabi :)
Adetli günler için randevu veremiyoruz.adet olunca arayın yoğunluğumuza göre randevu vericez dedi.
Her gittiğimizde muayne ücreti alıcaklarmış.tahlil vericekleri için kontrol sayamıyolarmış.
Peki ben tahlillerimi memorial dışında bi yerde yaptırabilirmiyim? Kabul ediyorlar mı? Mesela devlet hastanesinde
Çok heyecanlıyım.kafamda bir sürü sorular var
Amh testini devlette yaptırsak kabul etmiyorlar mıHer kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi test
Gercekten Bunlari duYdugumda banada umut oluyor hem hepiniz icin seviniyorum hemde bana moral oluyor bide tek basima birseylerin cözümünü aramaktanda yoruldum ztn son tedavimde hersey tersine gitti estrofem verdiler folikül üretmiceksin dediler massallah günde 4 Tablete ragmen 19 Mm lik bi Folikül olusmustu herkez 18-20 Gün transferini olurken benimki 26 güne denk geldi.. Daha 5 Tane donmus embriyom var artik onlarla denicem tekrarCanım bende kanser tedavisi gördüm kemoterapi aldım. Sağlıklı yumurtamın olup olmadığını bile bilemiyorduk. Hormonlar yüzünden polip çıktı onları aldırdım. Ameliyattan 20 gün sonra bir pazar günü yücel bey yaptığı muayenede tekrar polip gördüğünü söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Ertesi gün Emre bey aynı polipi aradı bulamadı. Ayşe hanımı çağırdı oda baktı aynı şekilde oda göremedi. Bir oluşum var ama polip diyemeyiz ilerde büyüyebilir ilaçlardan olabilir ama tedavimize engel değil dediler. Nitekim Çarşamba günü bebeğin tutunduğunu öğrendim. O kadar düzgün ilerlediki herşey hala inanamıyorum. Tabiki hiçbirşey bitmiş değil. Önemli olan sağlıkla kucağına alabilmek. Moralini bozma verecek olan Allah
Tavsiyen icin tesekkür ederim en kisa zamanda alip okicam kitabi..Hımmm cnm anladım ,çok geçmiş olsun... sana önerim "Benim yolum-Terapi günlüklerim " kitabını bi oku , bana da kendimi çok çaresiz ve kötü hissettiğim bi dönemde arkadaşım tavsiye etmişti , onu okuduktan sonra kendimle ilgili çok çıkarımlarda bulundum .. Ve çözümünü bulmaya çalıştım ...
Ya amh mi emin degilim.ama pahali bi test var iste onu hastanede yani memorial da yapiosn.izin vermiyolar baska yerde yapmaya.diğer tum testleri devlette yaptikAmh testini devlette yaptırsak kabul etmiyorlar mı
Canım ben yaptırdım amh ve kesinlikle dışardan kabul etmiyolar hatta biz öbür ay başlıcas eşimin sperm testini de ordan istediler kabul etmiyolarAmh testini devlette yaptırsak kabul etmiyorlar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?