Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar yumurta toplama işini Emre hoca yapacakmış, bilen yada Emre hocanın hastası olan varmı, yumurtaları toplanan ve de
Emre bey cok iyi bi dr.kim musaitse o giriyor toplamaya.basit bi islem zaten.embryolog ve hemsireler de giriyor.ben emre beyin hastasiyim.her asamasi guzel geçti cok sukur tedavimizin

Kizlar memorialde tek embriyo transferimi oluyo ciftmi ole bi sarti varmi yoksa kisiye gore deisebiliomu durumlar

Kizlar memorialde tek embriyo transferimi oluyo ciftmi ole bi sarti varmi yoksa kisiye gore deisebiliomu durumlar
Kisiye gore yasa gore duruma gore.embryolara gore.yani bicok duruma gore degisiyor.ama tek tranfserden yanalar olabildignce.benim 2 embryom vardi.beraber donmus.ikisini de verdiler.tekrar dondurulmaz kalitesi bozulur dediler.

Anla
Kisiye gore yasa gore duruma gore.embryolara gore.yani bicok duruma gore degisiyor.ama tek tranfserden yanalar olabildignce.benim 2 embryom vardi.beraber donmus.ikisini de verdiler.tekrar dondurulmaz kalitesi bozulur dediler.
dim
anladim cnm sagol benim basarisiz bi denemem olduda acibademde iki embryo transfer ettiler 5.gun embryosuydu ptesi negatif sonucu aldik arasdirma yapiorum smdi aynu yeremi devam etmeliyim
Baska bi yermi die

Anla

dim

anladim cnm sagol benim basarisiz bi denemem olduda acibademde iki embryo transfer ettiler 5.gun embryosuydu ptesi negatif sonucu aldik arasdirma yapiorum smdi aynu yeremi devam etmeliyim
Baska bi yermi die
Icine sinmiyorsa degistirmelisin guven cok onemli.bizim merkez çok iyi.memnun kalirsin diye dusunuyorm

Kızlar negatif denemeden sonra rapor alabiliyor muyuz bilginiz var mı

Arkadaşlar biraz önce ayşe hocadan randevu almak için aradım.kendisi 16 temmuzda hastanede olucakmış.
Benim adetim 10.da başlar büyük ihtimal ( inşaallah olmam tabi :)

Adetli günler için randevu veremiyoruz.adet olunca arayın yoğunluğumuza göre randevu vericez dedi.

Her gittiğimizde muayne ücreti alıcaklarmış.tahlil vericekleri için kontrol sayamıyolarmış.
Peki ben tahlillerimi memorial dışında bi yerde yaptırabilirmiyim? Kabul ediyorlar mı? Mesela devlet hastanesinde

Çok heyecanlıyım.kafamda bir sürü sorular var

Her kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi test

Her kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi test
Amh testini devlette yaptırsak kabul etmiyorlar mı

Gercekten Bunlari duYdugumda banada umut oluyor hem hepiniz icin seviniyorum hemde bana moral oluyor bide tek basima birseylerin cözümünü aramaktanda yoruldum ztn son tedavimde hersey tersine gitti estrofem verdiler folikül üretmiceksin dediler massallah günde 4 Tablete ragmen 19 Mm lik bi Folikül olusmustu herkez 18-20 Gün transferini olurken benimki 26 güne denk geldi.. Daha 5 Tane donmus embriyom var artik onlarla denicem tekrar

Tavsiyen icin tesekkür ederim en kisa zamanda alip okicam kitabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…