- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
Canim tek 1 testi orada istyorlar.o da amh ve sanirim erkekler icn olan spermiyogram.onun disindaki tum testler genetik testler dışarıda oluyor.devlette bedava hepsi.genetik dahil.biz devette yaptik genetigiAAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.
Sonuclarim bayram sonrasi cikicakmis devlettkiler. Amh sonuc ciktimi bilmiyorum bir tanesi bayram sonrasi cikicak dedi ozel deki bende hepsini toptan bayram sonrasi toplarim diye gitmedimmerhaba sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. elindeki bütün evrakları ver onlar gerekli görürlerse amh tekrar isterler bence bunu sıkıntı yapma benim elimde vardı tekrar istemediler. bu arada amh kaç çıktı
Merhaba ben semra hocada muayene olmadan once sevinc hanim gormustu.Arkadaşlar sevinç hanımın hastası olup memnun olan var mı? Bayram tatilinde o nöbetçiymiş galiba. Benim de öyle denk geliyor. Bi görüşmek durumunda kaldık ön görüşmede ama pek ısınamadım ben. Ama bu ay da başlamak istiyorum tedaviye.
sanki asıl önemli olan opu ve tansfer gibi geliyor.
Ayşe hoca 15inde gelecekmiş ya muhtemelen benim opu ve transferden önce gelmiş olacak ve ben direkt ona geçmeyi isterim tabi eski hastası olarak. Bu biraz içimi rahatlatıyor. Tecrübelilere sorayım sevinç hanımla geçireceğim süreç yani ilk günler de çok önemli mi? Bu arada Semra hoca dosyama ilaç dozunu falan yazdı sanırım
Bana mi sordunuz bilmiyorum ama. Alintilamadiginizdan emin olamadim :)Geçmiş olsun ne ameliyati
Esim bagcilar devlette ben de kanuni sultan suleymanda yaptırdm.biz tek genetik yaptik kromozom istemediler.bagcilardaki doktor ikinize de yaptiramam burda dedi.biriniz baska hastanede yapsin dedi.biz de oyle yaptik.doktorun tuhafligiydi oVivaldi genetik ve kromozom hangi hastanede yaptirdiniz
Esim bagcilar devlette ben de kanuni sultan suleymanda yaptırdm.biz tek genetik yaptik kromozom istemediler.bagcilardaki doktor ikinize de yaptiramam burda dedi.biriniz baska hastanede yapsin dedi.biz de oyle yaptik.doktorun tuhafligiydi o
Merhaba kizlar bende yeni uye oldum birkac sorum olacak size cevaplarsaniz cok sevinirim bende 3 yillik evliyim hic korunmadik birsuru doktora gittim esimde de bende de hicbir sorun yok en son gittigim doktorda bana semra hocayi onerdi henuz gidip gorusmedik anlatildigi kadr basarili mi hastane ve ucretleri konisunda bilgi verirmisiniz biraz
Evet canim sana sormuştum anladım allah yardım etsin inşallah herşey yolunda giderBana mi sordunuz bilmiyorum ama. Alintilamadiginizdan emin olamadim :)
Rahmim biraz yanlardan dar. Tup bebege baslamadan once biraz genisltilerek tup bebek oncesi tum risk faktorlerini kaldirmak istediler
Cevabin icin tesekkur ederim yasim 24 ama 3 yildir ugrasiyoruz olmuyorSelam bende öngörusmeye gelcem dedim memoriala, onlarda sms yoluyla msj atip bu tahlilleri hazirlayin randevuyu oyle olusturalim dediler. Simdi onlari hazirliyorum. Bence basarilu bir merkez. Yasin kac bilmiyorum ama fazla zaman kaybetmeyin.
Insallah isteyen dileyen herkes saglikla bebegini kucagina alir.
Sonucumu aldim amh 0.34merhaba sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. elindeki bütün evrakları ver onlar gerekli görürlerse amh tekrar isterler bence bunu sıkıntı yapma benim elimde vardı tekrar istemediler. bu arada amh kaç çıktı
Benim bildiğim kadarıyla pek iyi bir değer değil Can'ım ama çok kötü de değil.yaş kaçtı acabaSonucumu aldim amh 0.34
Bilen varsa soylesin arkadaslar bu deger nasil?
43Benim bildiğim kadarıyla pek iyi bir değer değil Can'ım ama çok kötü de değil.yaş kaçtı acaba
Amh değeriniz baya bi düşük ama aşırı kötü değil eşinizde bir problem yoksa şansınız yüksek.ilk denemeniz mi olacak
43yas icin cok kotu degil canim az yumurtan olur tedaviye baslamadan once bence biraz incir ye iyi gelir
Eşmin problemli ilk cocugumuzu Allahin izniyle tedaviyle kucagimiza kaldik 5 yasinda simdi kardesi icin deniycez Rabbim kismet ederseAmh değeriniz baya bi düşük ama aşırı kötü değil eşinizde bir problem yoksa şansınız yüksek.ilk denemeniz mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?