Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Her kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi test

Valla içim rahatladı.amh testini ne kadara yaptınız?
Bu arada herkesin kandilini kutlarım.
Rabbim bu gece ettiğiniz bütün duaları kabul etsin.

Hayirli kandiller
Memorialla tlfla gorustum ongorusmeye gelmeden yapilcak tahlilleri istediler bende dun devletee devletin yapmadigi amh ve rubellayi disarda 316 liraya yaptirdim e simdi disarda yaptirdim diye kabul etmiyceklermi anlamadimki tlfdaku bana amh burda yaptirma zorunlulugunuz var demedi. Hatta sordum orayami gelmeliyim yaptirmak icin diye o da hayir ongorusmede bu sonuclar yaninizda olsun yeterli dedi.

Can8m bizde var varolikosel 1 ve 2 derece 2 defa denedik tutmadı iyi bir urologa gittik boşuna denemissiniz dedi bize sizin sadece 1.d3rece ise bilemiyorum ama bence bir kaç Dr. A gidin

Devlet yapiyo amh yi ben yaptircam

Canım ben yaptırdım amh ve kesinlikle dışardan kabul etmiyolar hatta biz öbür ay başlıcas eşimin sperm testini de ordan istediler kabul etmiyolar
AAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.

merhaba sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. elindeki bütün evrakları ver onlar gerekli görürlerse amh tekrar isterler bence bunu sıkıntı yapma benim elimde vardı tekrar istemediler. bu arada amh kaç çıktı

arkadaşlar ben daha önce amh ve rubella yaptırmıştım sorun çıkarmadılar. bu arada ben haseki hastanesi topçular polikiliniği kadın doğum bölümünde yaptırdım hiç bir ücret ödemedim bilginiz olsun.

Arkadaşlar hastanenin yanında idil eczanesi var. Gonal f normalde 390 tl ama o eczaneden 240 tl ye aldım ben. Yine bu forum dan görmüştüm hatta eczaneye gidip neden ucuz olduğunu sormuştum. Çok sattıkları için kampanya olduğunu söyledi. Tedaviye yeni başlayanlar mutlaka araştrsin. Eczane sonuçta yasa dışı is yapamaz. Boşuna fazla para odemeyin. Ben 4 kutu almıştım tedavim normal devam etti

Arkadaşlar sevinç hanımın hastası olup memnun olan var mı? Bayram tatilinde o nöbetçiymiş galiba. Benim de öyle denk geliyor. Bi görüşmek durumunda kaldık ön görüşmede ama pek ısınamadım ben. Ama bu ay da başlamak istiyorum tedaviye.

sanki asıl önemli olan opu ve tansfer gibi geliyor.
Ayşe hoca 15inde gelecekmiş ya muhtemelen benim opu ve transferden önce gelmiş olacak ve ben direkt ona geçmeyi isterim tabi eski hastası olarak. Bu biraz içimi rahatlatıyor. Tecrübelilere sorayım sevinç hanımla geçireceğim süreç yani ilk günler de çok önemli mi? Bu arada Semra hoca dosyama ilaç dozunu falan yazdı sanırım

merhaba arkadaşım amh dediğiniz ne oluyor benden hep hsh fsh prolaktin ve rahim filmimi istiyorlardı neye göre diğer testleri istiyorlar acaba

doktorunuz mu istiyor her tüp bebek tedavisinde istenen testler mi bunlar

Ben sadece amh yi yaptırdım diğerlerini bende devlette yaptırdım amh de baya düşük çıktı tekrar başka yerde de yaptırıcam

merhaba arkadaşım amh dediğiniz ne oluyor benden hep hsh fsh prolaktin ve rahim filmimi istiyorlardı neye göre diğer testleri istiyorlar acaba
Amh yumurta rezervinin nasıl olduğunu gösteren bir kan testi arkadaşım. Bildiğim kadarıyla her tüp bebek tedavisinde isteniyor.

Canim devlette hangi hastanede yaptırdın şişli etfal olurmu aceba

Canım ben cuma günü Allah izin verirse oluyorum histereskopiyi
Merhaba ozmusoz,
Bi muddet girememistim. Nasil gecti ameliyatin iyi misin?
Bu arada ben de onumuzdeki cuma ameliyat oluyorum. Erken regl oldum. Allahtan semra hoca musaitmis te gunu degistirebildiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…