Ben emre beyi tavsiye ediyorum.toplamda gecen eylulde 5200 gibi bi rakamdi ama hatirlamiyorum tam.kızlar merhabalar şişli memorial de tüp bebek yapmaya karar verdik hangi doktorutavsiye edersiniz bide toplam ne kadar ödediniz aşağı yukarı şimdiden teşekkürler
Her kontrolde ücret olur muymus ya.cok sacma.bi yanlış anlasilma olmasin ? Amh disinda diger tum tahlilleri istedigin yerden al.biz de devlette yaptik.sadece 1 tanesi memorialdaydi sanirim amh.pahali bi test
Oncelikle cok gecmis olsunn,nasil gecti? Problem var miymis?Kızlar bende bugün histereskopi oldum Semra hocada Ağustos ta inşallah tedavime başlıyorum
Canim onçelikler hayırlı olsun birde ne kadar odedinKızlar bende bugün histereskopi oldum Semra hocada Ağustos ta inşallah tedavime başlıyorum
Can8m bizde var varolikosel 1 ve 2 derece 2 defa denedik tutmadı iyi bir urologa gittik boşuna denemissiniz dedi bize sizin sadece 1.d3rece ise bilemiyorum ama bence bir kaç Dr. A gidinkızlar bende kışa doğru başlamayı düşüyorum hangi doktoru öneririrsinz ilk kez yaptıracağım memnuniyet iyi olan bi yer gibi geldi inşallah doğru kararı almışımdır.
eşimde varikosel var 1. dereceden hafifmiş böyle olup ameliyat olmadan deneyenler oldumu aranızda ?
Benim ofis histereskopi oldu 1350lira ödedim ilaç ve patalojik bişey olursa artıyo operatif histereskopi 3250tl ama bu fiyatlar oranıntüp bebek hastası olarak kayıt yaptığında böyleCanim onçelikler hayırlı olsun birde ne kadar odedin
Devlet yapiyo amh yi ben yaptircamHayirli kandiller
Memorialla tlfla gorustum ongorusmeye gelmeden yapilcak tahlilleri istediler bende dun devletee devletin yapmadigi amh ve rubellayi disarda 316 liraya yaptirdim e simdi disarda yaptirdim diye kabul etmiyceklermi anlamadimki tlfdaku bana amh burda yaptirma zorunlulugunuz var demedi. Hatta sordum orayami gelmeliyim yaptirmak icin diye o da hayir ongorusmede bu sonuclar yaninizda olsun yeterli dedi.
AAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.Canım ben yaptırdım amh ve kesinlikle dışardan kabul etmiyolar hatta biz öbür ay başlıcas eşimin sperm testini de ordan istediler kabul etmiyolar
Hayirli kandiller
Memorialla tlfla gorustum ongorusmeye gelmeden yapilcak tahlilleri istediler bende dun devletee devletin yapmadigi amh ve rubellayi disarda 316 liraya yaptirdim e simdi disarda yaptirdim diye kabul etmiyceklermi anlamadimki tlfdaku bana amh burda yaptirma zorunlulugunuz var demedi. Hatta sordum orayami gelmeliyim yaptirmak icin diye o da hayir ongorusmede bu sonuclar yaninizda olsun yeterli dedi.
merhaba arkadaşım amh dediğiniz ne oluyor benden hep hsh fsh prolaktin ve rahim filmimi istiyorlardı neye göre diğer testleri istiyorlar acabamerhaba sorun çıkaracaklarını zannetmiyorum. elindeki bütün evrakları ver onlar gerekli görürlerse amh tekrar isterler bence bunu sıkıntı yapma benim elimde vardı tekrar istemediler. bu arada amh kaç çıktı
doktorunuz mu istiyor her tüp bebek tedavisinde istenen testler mi bunlararkadaşlar ben daha önce amh ve rubella yaptırmıştım sorun çıkarmadılar. bu arada ben haseki hastanesi topçular polikiliniği kadın doğum bölümünde yaptırdım hiç bir ücret ödemedim bilginiz olsun.
Ben sadece amh yi yaptırdım diğerlerini bende devlette yaptırdım amh de baya düşük çıktı tekrar başka yerde de yaptırıcamAAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.
Amh yumurta rezervinin nasıl olduğunu gösteren bir kan testi arkadaşım. Bildiğim kadarıyla her tüp bebek tedavisinde isteniyor.merhaba arkadaşım amh dediğiniz ne oluyor benden hep hsh fsh prolaktin ve rahim filmimi istiyorlardı neye göre diğer testleri istiyorlar acaba
Canim devlette hangi hastanede yaptırdın şişli etfal olurmu acebaAAA şimdi çok şaşırdım ben hepsini devlette yaptırdım amh ve şu kromozom kan genetik testi dahil. acaba yeni bir uygulamamı anlamadım öyleyse direk para tuzağı çünkü istedikleri o testler aşırı pahalı.tahlillerden kromozom kan genetik testinin sonucunun çıkması 1,5 ay falan sürüyor. memorialde çok pahalı sakın yaptırmayın.devlette şükür parasız.
Merhaba ozmusoz,Canım ben cuma günü Allah izin verirse oluyorum histereskopiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?