Dogum oldu fakat oglum 9gun yasadi canimİnsan sabırsızlanıyor Can'ım haklısın.hamileliğin neden sonlandı çok geçmiş olsun bunda yüzün güler inşallah
Başın sağolsun Can'ım Allah bidaha göstermesin.tez zamNda pozitifi görürsün inşallahDogum oldu fakat oglum 9gun yasadi canim
Merhaba. Ben Ayşe hocayla aşılama yaptım geçen ay. Hastaneye 1450 tl idi galiba + ilaçlar. Ama tutmadı. Adetimi bekliyorum tüp tedavisi için 6250 tl hastane + ilaçlar diye biliyorumacaba ne kadar ödeyeceksiniz benş de bşlgilendirrseniz sevinirim
Amin insallah.canim bugun mezarina gittim neler hayal ediyodum neler oldu verende alanda Allah o yuzden bisey diyemiyor sabretmeye calisiyorum ins pozitif olurda bayram banada bayram olurBaşın sağolsun Can'ım Allah bidaha göstermesin.tez zamNda pozitifi görürsün inşallah
Çok üzücü bir durumAmin insallah.canim bugun mezarina gittim neler hayal ediyodum neler oldu verende alanda Allah o yuzden bisey diyemiyor sabretmeye calisiyorum ins pozitif olurda bayram banada bayram olur
Sizde problem neydiAmin insallah.canim bugun mezarina gittim neler hayal ediyodum neler oldu verende alanda Allah o yuzden bisey diyemiyor sabretmeye calisiyorum ins pozitif olurda bayram banada bayram olur
Sperm sayisi dusuk erkek faktorlu yani canim ama bendede simdi tansiyon ve buna bagli kronik bobrek yetmezligi cikti ama bunun gebe kalmamda sorun olmaz dedi doktorSizde problem neydi
O hatayi bende yaptım hemde daha yuklemeden sonraki. Gün tabi negatif ti ama sonra kan testim pozitif çıktı sen biraz daha dayanKizlar bende hic belirti diye bisey yok ya napcam erken ama test bile aldim yaptimda tabi negatif
Merhaba.ben de bu yolda 2 aylıkken düşük yapmış biri olarak durumunu çok iyi anlıyorum. inşallah yüce Allahım çektiklerinin karşılığı olarak seni öyle müjdelendirir ki acıların hafifler.devamlı geçmişle yaşanmaz onun için mücadeleye devam edeceğiz.başka yolu yok.Amin insallah.canim bugun mezarina gittim neler hayal ediyodum neler oldu verende alanda Allah o yuzden bisey diyemiyor sabretmeye calisiyorum ins pozitif olurda bayram banada bayram olur
Insallh inşallah canım pozitifı görürsün allahim senin ve tüm evlat isteyenlerin yardimcisi olsun bu arefe günü dualar boş donmez inşallahAmin insallah.canim bugun mezarina gittim neler hayal ediyodum neler oldu verende alanda Allah o yuzden bisey diyemiyor sabretmeye calisiyorum ins pozitif olurda bayram banada bayram olur
Gecmisle evet yasanmiyo canim ama doguma kadar sorun.yok dogum oldu solunum zorlugu cekiyo dendi bunuda anladim ben 8gun hastaneye gittigimde doktoru hafta sonu kuvezden cikar dedi oyle sevincle eve geldim ertesi gun oyle umutla gittimki tarif edemem bir girdim yanina dunki cocuk degil solmus sararmis bitmis adeta cigetleri.kaniyo dendi fazla hava verilmis benim ona onun bana bakmasi gozleri aklimdan cikmiyo zor elde edilen bebek bizimkiler benimkide daha zor oldu gebelik zehirlenmesiyle 2ay hastanelerde kaldim ben yogunbakimin kapisinda beklerken aglaya aglaya dogan.bebekler dagitilan nohusa serbetleri suslenen odalar bugun mezarlikta esime diyorum bizim icin ne dogumu ne olumu kolay olmadi yine susmadim kusura bakma burasida bizim pisikiyatri klinigimiiz sanki yazip rahatliyoruzMerhaba.ben de bu yolda 2 aylıkken düşük yapmış biri olarak durumunu çok iyi anlıyorum. inşallah yüce Allahım çektiklerinin karşılığı olarak seni öyle müjdelendirir ki acıların hafifler.devamlı geçmişle yaşanmaz onun için mücadeleye devam edeceğiz.başka yolu yok.
Gerçekten çok zor bir durum Can'ım yaşamayan bilemez kesinlikle.ama ben inanıyorum ki ilki tutmuş doğmuş eminim buda tutacak ben öyle hissediyorum.rabbim bir daha acı yaşatmasın , sana da bana da her isteyene rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah.yaş kaçtı Can'ım senin kaç yıllık svlisinGecmisle evet yasanmiyo canim ama doguma kadar sorun.yok dogum oldu solunum zorlugu cekiyo dendi bunuda anladim ben 8gun hastaneye gittigimde doktoru hafta sonu kuvezden cikar dedi oyle sevincle eve geldim ertesi gun oyle umutla gittimki tarif edemem bir girdim yanina dunki cocuk degil solmus sararmis bitmis adeta cigetleri.kaniyo dendi fazla hava verilmis benim ona onun bana bakmasi gozleri aklimdan cikmiyo zor elde edilen bebek bizimkiler benimkide daha zor oldu gebelik zehirlenmesiyle 2ay hastanelerde kaldim ben yogunbakimin kapisinda beklerken aglaya aglaya dogan.bebekler dagitilan nohusa serbetleri suslenen odalar bugun mezarlikta esime diyorum bizim icin ne dogumu ne olumu kolay olmadi yine susmadim kusura bakma burasida bizim pisikiyatri klinigimiiz sanki yazip rahatliyoruz
36canim yasim 8yillik evliyim bu 5tup bebek denemesi birde asilama evliligim tedaviyle gecti esim varikoselden ameliyat oldu onca kur denedik ilac icti yok olmayinca olmuyor hayirlisi olsun hakkimizda esim yatinxa uyuyo ben uyuyamiyorum dusunmekten birde onun ailesinin yaptiklari cenazede bile beni daha fazla uzmeleri hazmedemiyorum 7ay oldu cenaze olali kayinvalidemle hic arayipta konusmadim cunku icimden gelmiyo ben oglum ölmus aglarken.kadin.bana aglayinca geri gelse hepimiz aglardik oturda biseyler ye dedi dusun bunlari sindiremiyorum ve ben bobrek tansiyon hastasiyimGerçekten çok zor bir durum Can'ım yaşamayan bilemez kesinlikle.ama ben inanıyorum ki ilki tutmuş doğmuş eminim buda tutacak ben öyle hissediyorum.rabbim bir daha acı yaşatmasın , sana da bana da her isteyene rabbim sağlıklı evlatlar versin inşallah.yaş kaçtı Can'ım senin kaç yıllık svlisin
Çok üzüldüm Can'ım gerçekten36canim yasim 8yillik evliyim bu 5tup bebek denemesi birde asilama evliligim tedaviyle gecti esim varikoselden ameliyat oldu onca kur denedik ilac icti yok olmayinca olmuyor hayirlisi olsun hakkimizda esim yatinxa uyuyo ben uyuyamiyorum dusunmekten birde onun ailesinin yaptiklari cenazede bile beni daha fazla uzmeleri hazmedemiyorum 7ay oldu cenaze olali kayinvalidemle hic arayipta konusmadim cunku icimden gelmiyo ben oglum ölmus aglarken.kadin.bana aglayinca geri gelse hepimiz aglardik oturda biseyler ye dedi dusun bunlari sindiremiyorum ve ben bobrek tansiyon hastasiyim
Insallah butun bu cektiginiz acilar geride kalsin ve cok saglikli hayirli guzeller guzeli bebeginizle uzun yillar gecirmek nasip olsun36canim yasim 8yillik evliyim bu 5tup bebek denemesi birde asilama evliligim tedaviyle gecti esim varikoselden ameliyat oldu onca kur denedik ilac icti yok olmayinca olmuyor hayirlisi olsun hakkimizda esim yatinxa uyuyo ben uyuyamiyorum dusunmekten birde onun ailesinin yaptiklari cenazede bile beni daha fazla uzmeleri hazmedemiyorum 7ay oldu cenaze olali kayinvalidemle hic arayipta konusmadim cunku icimden gelmiyo ben oglum ölmus aglarken.kadin.bana aglayinca geri gelse hepimiz aglardik oturda biseyler ye dedi dusun bunlari sindiremiyorum ve ben bobrek tansiyon hastasiyim
İnşallah bir kadın için yaşama sebebi olan çocuğu Allah bizden eksik etmesin.bu mübarek bayram gününde yaptığımız dualar kabul olsun.Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun insallah seneye bayramda hepimiz muradiimza ereriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?