Benimde geç geldi bu ay bayramada denk geldi diye üzülmüştüm ama cuma günü uygunmuş semra hoca yaptım.Çok ilgilendiler.Ameliyathanede nolduğunu anlamadan uyumuşum kalktığımda adet ağrısı gibi ağrım oldu.ama adet ağrım daha şiddetli olduğundan dayandım hatta iğne ister misin dediler biraz daha bekleyelim geçmezse olurum dedim zaten ameliyat bitiminde vermişler ağrı kesici on beş dk sonra tüm ağrılarım geçti.Şimdi ikinci günüm biraz kanamam varMerhaba ozmusoz,
Bi muddet girememistim. Nasil gecti ameliyatin iyi misin?
Bu arada ben de onumuzdeki cuma ameliyat oluyorum. Erken regl oldum. Allahtan semra hoca musaitmis te gunu degistirebildiler
Cvp icin tskler. Ilk defa duydum.DNA hasar testi spermin DNA sına bakılan bi test.yüksekse antioksidan tedavi uygulanıyor.bizde hasar düşük olmasına rağmen tutmadı.tüp bebek biraz da kişiden kişiye değişen bi süreç.daha çok ürologlar önemsiyor bunu da.kadın doğumcular değil.
Daha once boyle birsey yoktu. Simdi varmi bilmiyorum. Ama tedaviye kadar keciboynuzu kürü yapabilirsin.Arkadaşlar bi sorum olacak.memorial da erkek problemi olduğunda tedaviye başlamadan önce kaliteyi arttırmak için herhangi bi hap iğne veriliyor mu? Bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Keçiboynuzu kürü yaptım Can'ım sayıyı arttırıyor gerçekten.proexed plus ta bi ara 6 ay kullandı o da hareketi arttırdı.başka ne kullanmalıyız acaba tedaviye kadar.aynen Can'ım erkek için malesef yapılacak bir şey yok olana kadar deneyeceğizDaha once boyle birsey yoktu. Simdi varmi bilmiyorum. Ama tedaviye kadar keciboynuzu kürü yapabilirsin.
Cok gecmis olsun canim. Insallah bu ameliyat vesile olir guzel haberlerini bildirirsin bize burdanBenimde geç geldi bu ay bayramada denk geldi diye üzülmüştüm ama cuma günü uygunmuş semra hoca yaptım.Çok ilgilendiler.Ameliyathanede nolduğunu anlamadan uyumuşum kalktığımda adet ağrısı gibi ağrım oldu.ama adet ağrım daha şiddetli olduğundan dayandım hatta iğne ister misin dediler biraz daha bekleyelim geçmezse olurum dedim zaten ameliyat bitiminde vermişler ağrı kesici on beş dk sonra tüm ağrılarım geçti.Şimdi ikinci günüm biraz kanamam var
Can'ım ya zaten tam olarak kürler uygulanamıyor ki eşler çalışıyor birde Oray'a buraya gidince yapılmıyor kalıyor malesef.inşallah bu denemende hamile kalacaksın ben inanıyorum fazla sorununuz yok Allah nasip eder inşallahBu yaptıklarımızın hepsi ya tutarsa adına yapılan şeyler.yani %100 geçerliliği ispatlanmamış.valla bu gidişle deneme tahtasına döncem.inşallah bu sefer tutar .yoksa oynatmaya az kaldı.bu dediklerim dışında Kaan aydosa gittiğimizde eşime ısırgan çayı içmesini söylemişti. keçiboynuzu tozu sabah aç karna ve nohut yemeği bolca beklettiğin suyu dökmeyeceksin.biz uygulama konusunda çok başarılı olamadık maalesef.bizde sayıda sorun yok zaten.sadece morfoloji ve ileri hız.
Amin inşallah canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.gerçekten çok zor.sen de umarım benim deneme sayılarıma ulaşmadan tez zamanda hamile kalırsın inşallah.Can'ım ya zaten tam olarak kürler uygulanamıyor ki eşler çalışıyor birde Oray'a buraya gidince yapılmıyor kalıyor malesef.inşallah bu denemende hamile kalacaksın ben inanıyorum fazla sorununuz yok Allah nasip eder inşallah
İnşallah Can'ım. Güzel haberlerini bekliyorumAmin inşallah canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.gerçekten çok zor.sen de umarım benim deneme sayılarıma ulaşmadan tez zamanda hamile kalırsın inşallah.
İnşallah canım çok teşekkür ederim seninde inşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelişCok gecmis olsun canim. Insallah bu ameliyat vesile olir guzel haberlerini bildirirsin bize burdan
acaba ne kadar ödeyeceksiniz benş de bşlgilendirrseniz sevinirimçok teşekkür ederim. sen Ayşe hanımın hastası mısın acaba? bir de aylin hanım var galiba. doçent olduğu için o olsa mı acaba diye düşünüyordum ben de
Kaçıncı günün Can'ım bugün erken yaptıysan çıkmazKizlar bende hic belirti diye bisey yok ya napcam erken ama test bile aldim yaptimda tabi negatif
Carsamba oglen oldu transfer besinci gun bugun ama transferi sayarsak altinci gun erken evet ama hic bir belirti yokKaçıncı günün Can'ım bugün erken yaptıysan çıkmaz
Beşinci gün çıkmaz ki..Bir de transferin ertesi gününden itibaren sayacaksin.Belirti falan herkeste olmuyor hiç belirtiye takılma. .:)Carsamba oglen oldu transfer besinci gun bugun ama transferi sayarsak altinci gun erken evet ama hic bir belirti yok
Transfer günü sayılmıyormuş.ben iki hafta önce negatif sonuç aldım malesef.zaten erken olduğu için belirti olmuyor diyorlar genelde.belirti hissedenler de tek taraflı kasık batması yada adet Ağrı'sı gibi Ağrı'lardan bahsediyorlar.umarım pozitifi görürsün olumlu düşünmek lazımCarsamba oglen oldu transfer besinci gun bugun ama transferi sayarsak altinci gun erken evet ama hic bir belirti yok
ah canim bundan.once hamilelik yasadim belirti.varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum olsun diye cok istiyorum ya acelem.sabirsizligim.bundan.iki ay once bende negatif aldim bunu hemen arkasindan tekrat denedimTransfer günü sayılmıyormuş.ben iki hafta önce negatif sonuç aldım malesef.zaten erken olduğu için belirti olmuyor diyorlar genelde.belirti hissedenler de tek taraflı kasık batması yada adet Ağrı'sı gibi Ağrı'lardan bahsediyorlar.umarım pozitifi görürsün olumlu düşünmek lazım
İnsan sabırsızlanıyor Can'ım haklısın.hamileliğin neden sonlandı çok geçmiş olsun bunda yüzün güler inşallahah canim bundan.once hamilelik yasadim belirti.varmiydi yokmuydu hatirlamiyorum olsun diye cok istiyorum ya acelem.sabirsizligim.bundan.iki ay once bende negatif aldim bunu hemen arkasindan tekrat denedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?