Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

7 tanesi 5.gune gittyse cok iyi bu.neden korkuyorsn ki.bizim 23 yumurtadan. Ve onca döllenen embryodan sadece 2 embryo 5 gune gitmsiti.ve suan karnimdalar benle beraberler cok şükür.
Canim bende pko var toplanan yumurtalarin yarisi dolleniyo.mesela 27 toplandi 14 dollendi 10 tanesi 3.gun pgt girdi.2.tedavide hoca taze yapalim dondurmayalkm deda 12 yumurta 6 dollenen 3 tane 5.gune gitti.ben hla uyumu ariyorum o yuzden isim biraz daha zor.nekadar cok embriyo olursa oglumla uyumlj bulma sansimiz okadar cok.ama bi okadar kaliteleride etkileniyor sayi fazla olunca.3.gun kotu embriyolarada yapuyoz en guzeli 5.gun yapmak diyorlar.5.gune 3 dort tane kalicak bulamiycaz diye endiseleniyorum.sence 3.gun mu yoksa 5.gun mu pgt ve transferin tutunma ihtimali daha yuksek.cok uzun yazdim kusura bakma

Keşke dediğin gibi sıvı olsa da tutunmama sebebi o olsa.yalnız böyle bi sıvı var mı diye özellikle sordum.aldığım cevap hayırdı.çikolata kisti başlangıcı varmış.çok hafif düzeyde.tüpten geçişin zor olmasını buna bağladı.ben de artık sorgusuz sualsiz kendimi doktorların eline bıraktım.farklı bi durum varsa günahları boynuna.ben onlardan iyi bilecek değilim sonuçta.cevabın için de teşekkürler ayrıca.

Anladım Can'ım inşallah bu denemede yüzün güler ben memoriale güveniyorum genelde herkes hamile kalıyor.burada ilk denemen mi olacak yaş kaç sorun neydi? Allah yardımcımız olsun
Canim ben 3 tane başka yerlerde denedim sadece 1. Denemem kimyasal oldu geri tutmadı 4. Denememde memorial de yaptırdım yani bu son olanı tuttu ama düştü ohss olduğum için dondurulmuş tu sonra yüklemem yapıldı ama helal donmuşlarim var bir iki aya onlarıda deniycem inşallah
Sorun eşimde deyil ben 31 yaşındayım 18 yaşında nisanliyken apandisitim patlamisti ve tüplerim tıkanmış daha önceki doktorlar tüplerin tıkalı dedi ama bi müdahale yapmadı semra hoca sen bu haldeyken asla tedavi olamassin dedi ve ekim ayında ameliyat oldum sonra tedavi oldum dediğim gibi ilk pozitifı gördük ama gitti

amin inşallah canım bu sefer sağlıkla kucağıma alırım rabbim hepimize sağlıkla hayırla evlatlar versin donmuş embriyo idi canım

Amin inşaallah, yürekten dua ediyorum sana. Allah hayırla,sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ömrü hayırlı uzun olsun bütün sıkıntılarını unuttursun sana.
"Dilenci mode on" oldu biraz ama :) çok sevindim gerçekten

Canm cok gecmis olsn durumun farkliymis.bir hastalik söz konusu sanirim.Allah sifa versn ogluna.pgt ve ttansfer icn tabiki 5.gun embryosu daha iyi.

Çok geçmiş olsun Can'ım.umarım bu denemen son olur.bende bikaç ay sonra kışa doğru 2.denememi yaptıracağım bu sefer çok heyecanlı ve umutluyum.sayfada hamile haberlerini duyunca daha da Mutlu oluyorum.bizimde yüzümüz güler inşaşlah

Canm cok gecmis olsn durumun farkliymis.bir hastalik söz konusu sanirim.Allah sifa versn ogluna.pgt ve ttansfer icn tabiki 5.gun embryosu daha iyi.
Evet canim genetik bi hastalikla dogdu cocugum ve kemik iligi nakli lazim tedavisi icin.donor bulunamadi uygun.pgt yontemiyle tup bebek deniyoruz hla yyumlu ve saglikli embriyo.cocuguma ilac olucak kordon kani. Bu sefer rabbim nasip eder insallah

Amin canım inşallah aynen dediğin gibi bende çok umutluyum inşallah istediğimiz gibi gider herşey bende bu sayfada çok kafa dağıtıyorum süreç gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…