Rahmimin üst kısmında çöküklük varmış yani kalp seklindeymiş ameliyattan sonra yapışıklıklarıda aldık dediler baya alan genişlettik dediler.İnşallah bu ay hayırlısıyla yaptıracağım ama benim amh düşük olduğu için korkuyorumAmeliyatta da tup bebekte de periyotlarimiz ayni desene. Insallah ardi ardina hamile kaliriz. Senin histeroskopi neden olmustu
İnşallah isteyen herkese versin Allah senin nedendi histereskopiAmeliyatta da tup bebekte de periyotlarimiz ayni desene. Insallah ardi ardina hamile kaliriz. Senin histeroskopi neden olmustu
Benim hafif t seklindeydi yanlardan ve ustten genislettiler. Ben de korkuyorum bu ikinci deneme ve maddi olarak artik cok zorlamaha basladi. Allah hepimize kolaylik versinİnşallah isteyen herkese versin Allah senin nedendi histereskopi
Amin inşallah benim ilk olacak inşallah daha fazla beklemeden olır bebişlerimiz sen ilkini de mi memorial de denedinBenim hafif t seklindeydi yanlardan ve ustten genislettiler. Ben de korkuyorum bu ikinci deneme ve maddi olarak artik cok zorlamaha basladi. Allah hepimize kolaylik versin
Yok dr um disaridan bi proftu ama laboratuar olarak bahceciyi kullandi. Sonraki deneme icin bahceciyi dusunuyodum ama dr yaklasimi hic hosuma gitmedi. Cok paragoz buldumAmin inşallah benim ilk olacak inşallah daha fazla beklemeden olır bebişlerimiz sen ilkini de mi memorial de denedin
Canimmm çok sevindim tebrik ederim yeni gördüm yazini ne güzel haber :))))geldi canım ve evet sonuç 206
Hangi doktordu canım bahçeciye ben de isinamadim. Brüksel tüp bebek sisli memorial bahçeci arasında kalmistim. Bahceci den ağlayarak çıktım. Bruksel tup bebek merkezi karar verdim inşallah hayırlı olur .Yok dr um disaridan bi proftu ama laboratuar olarak bahceciyi kullandi. Sonraki deneme icin bahceciyi dusunuyodum ama dr yaklasimi hic hosuma gitmedi. Cok paragoz buldum
Erbil Yagmurdu. Gereksiz testlerden tut, hamile kalmayi dusunen birine biraz sikintili diye anlamadan dinlemeden antidepresan vermesine, seansi besyuz tl lik yasam kocuna gondermeye calismasina(bu ulkede profesorler bile 500 almiyor, ben ekmek yedim bunlardan al gonderiyorum biraz da sen nasiplen anlamindaydi benim icin) kadar ardi ardina gelen hatalar silsilesi...Hangi doktordu canım bahçeciye ben de isinamadim. Brüksel tüp bebek sisli memorial bahçeci arasında kalmistim. Bahceci den ağlayarak çıktım. Bruksel tup bebek merkezi karar verdim inşallah hayırlı olur .
Senin adına çok sevindim Can'ım bizlere de dua etkızlar ikinci test sonucun 528 cıktı
Benim görüştüğüm doktor da erbil yağmurdu. 3 ay önce yucel karamanda laparoskopi oldum çikolata kistinden dolayı sisli memorial da olmuştum ameliyatı da . Ameliyat cd m var . Erbil yağmur cd ye bile bakmadan bi kağıdı kaseledi rahim filmi istedi . Rahim filmimde vardi ameliyat cd m de bakma gereği bile duymadı . Orda bir deniz hanim vardı sinirimi bozdu. Neyse çıktım ordan ama kafam çok karıştı . Sonra yucel beyde ameliyat oldum memnun da kaldım diye orda devam etmek istedim . Eğer olumsuzluk yaşarsam 2. Tercihim sisli memorial olur inşallah yaşamam ama .Erbil Yagmurdu. Gereksiz testlerden tut, hamile kalmayi dusunen birine biraz sikintili diye anlamadan dinlemeden antidepresan vermesine, seansi besyuz tl lik yasam kocuna gondermeye calismasina(bu ulkede profesorler bile 500 almiyor, ben ekmek yedim bunlardan al gonderiyorum biraz da sen nasiplen anlamindaydi benim icin) kadar ardi ardina gelen hatalar silsilesi...
Yucel karamanla ben de gorusmustum ve esimle begendik. Benim memorial i tercih sebeplerimden biri srmra hanimin tup bebege baslamadan once tum faktorleri yok etme yaklasimi. Yucel bey histeroskopiyi bi tup bebek denemem daha olumsuz olursa yapma taraftariydi. Haksiz da degil cunku cogu dr o problemi sorun olarak gormedi. Ama semranin yaklasimi o konuda benim yastan dolayiaceleciligime daha uyuyor
Valla bahcecideki dr lar bagimsiz calisiyo. Memorialda da brukselde de en azindan ekip isi yapiyorlar ve baslarinda hocalari var.Benim görüştüğüm doktor da erbil yağmurdu. 3 ay önce yucel karamanda laparoskopi oldum çikolata kistinden dolayı sisli memorial da olmuştum ameliyatı da . Ameliyat cd m var . Erbil yağmur cd ye bile bakmadan bi kağıdı kaseledi rahim filmi istedi . Rahim filmimde vardi ameliyat cd m de bakma gereği bile duymadı . Orda bir deniz hanim vardı sinirimi bozdu. Neyse çıktım ordan ama kafam çok karıştı . Sonra yucel beyde ameliyat oldum memnun da kaldım diye orda devam etmek istedim . Eğer olumsuzluk yaşarsam 2. Tercihim sisli memorial olur inşallah yaşamam ama .
Bir de erbil benim ilk denemedeki dondurulmuslarimi da ziyan etti. Dondurulmuslara pgt yapti her biri 350 $ dan. Semra hanim embriyolara cok fazla islem yapilmis tutma olasiligini dusurur dedi. Ayni zamanda bakin ben kendimi ovmeyi sevmem ama ben dunya genetik tani merkezi baskaniyim sizin embriyolariniza pgt yapilmadi tamamen gereksiz bi islem bunu ben soyluyorum isterseniz sorgulamayin dedi. Cok kizginim erbile cok. Bir de masallah kk yi pek siki takip altindalar ufacik bi olumsuz yorum yapsan arayip ben soyle dr um babam da dr du bilmemne. Yine sinirlerim bozuldu :)Benim görüştüğüm doktor da erbil yağmurdu. 3 ay önce yucel karamanda laparoskopi oldum çikolata kistinden dolayı sisli memorial da olmuştum ameliyatı da . Ameliyat cd m var . Erbil yağmur cd ye bile bakmadan bi kağıdı kaseledi rahim filmi istedi . Rahim filmimde vardi ameliyat cd m de bakma gereği bile duymadı . Orda bir deniz hanim vardı sinirimi bozdu. Neyse çıktım ordan ama kafam çok karıştı . Sonra yucel beyde ameliyat oldum memnun da kaldım diye orda devam etmek istedim . Eğer olumsuzluk yaşarsam 2. Tercihim sisli memorial olur inşallah yaşamam ama .
Masallah neslihancimkızlar ikinci test sonucun 528 cıktı
Ben de şu andaki doktoruma güveniyorum ve cok isindim . Ama 2 gün boyunca bahçeci yüzünden stres yaşadım mutlu gittiğim istanbulda ağlattılar beni . Şimdi sen de böyle söyleyince iyi ki gitmemisim dedim . Bana birde dedi ki yücel karaman uçan a kaçana ameliyat yapar . Belki sizde adenomyozis var bir sürü hastalık turetti. Kafama taktım . Neyse eşim sağolsun toparladı beni.Bir de erbil benim ilk denemedeki dondurulmuslarimi da ziyan etti. Dondurulmuslara pgt yapti her biri 350 $ dan. Semra hanim embriyolara cok fazla islem yapilmis tutma olasiligini dusurur dedi. Ayni zamanda bakin ben kendimi ovmeyi sevmem ama ben dunya genetik tani merkezi baskaniyim sizin embriyolariniza pgt yapilmadi tamamen gereksiz bi islem bunu ben soyluyorum isterseniz sorgulamayin dedi. Cok kizginim erbile cok. Bir de masallah kk yi pek siki takip altindalar ufacik bi olumsuz yorum yapsan arayip ben soyle dr um babam da dr du bilmemne. Yine sinirlerim bozuldu :)
Valla benim hikayem esasen uzun yucel beye gitme nedenim ameliyatlarda turkiye capinda oldugu icin fikrini almakti.Ben de şu andaki doktoruma güveniyorum ve cok isindim . Ama 2 gün boyunca bahçeci yüzünden stres yaşadım mutlu gittiğim istanbulda ağlattılar beni . Şimdi sen de böyle söyleyince iyi ki gitmemisim dedim . Bana birde dedi ki yücel karaman uçan a kaçana ameliyat yapar . Belki sizde adenomyozis var bir sürü hastalık turetti. Kafama taktım . Neyse eşim sağolsun toparladı beni.
İnşallah tedavilerimiz olumlu sonuclanir
Kesinlikle tüp bebekte de istismarcı doktorların olduğuna inanıyorum. mesela benim hikayeme bakanlar kesinlikle embriyo kaynaklı olduğunu çözebilirler.bir doktor öyle diyor,bir doktor tersini savunuyor.nasıl birşey bu anladım.çocuk oyuncağı gibi ortada önemli bir neden yokken hemen ameliyat kararları.sağlık bakanlığı hattını aradım ben de.keyfi uygulamalar var diye.doktorlar hasta hakkında verilecek kararlarda özgürlermiş.ancak hayatı tehdit edecek yanlış bi müdahale,hijyen gibi konularda şikayet olabilirmiş.sağolsun ilgilendiler fakat çok da bisey elde edemedim.ben hala boşuna ameliyat olduğunu düşünüyorum .insan hayatı o kadar ucuz ki gerçekten 2 saniyede ameliyat kararı verilebiliyor.sonra sunduğu gerekçeler doğru çıkmayınca rahat rahat demek ki öyle değilmiş diyorlar.iş maalesef biraz da umut tacirliğine döndü.allah hakkımızda hayırlısı mı eylesin.iyi ,insaniyetli doktorlara karşılaştırın.Valla benim hikayem esasen uzun yucel beye gitme nedenim ameliyatlarda turkiye capinda oldugu icin fikrini almakti.
Esimle adami durust, etik, is bilir bi dr olarak gorduk. Bence dogru bi secim. Ben su anda turkiyede en dogru merkezleri bruksel ve memorial sisli olarak goruyorum.
Erbil profesorlere ve diger dr lara afedersin bok atmayi cok seviyor. Ben prof degilim ama herkesten iyiyim havasi. Ki yucel bey herkese ameliyat deseydi bana da gel yapalim derdi. Bana bi deneme daha yapin bence dedi.
Ay vallahi allah herkesi dr un insaflisina dusursun diyorum baska bisey demiyorum.
Benim cebimden bosuna bir kurus dahi cikarmissa da o bahsettigimiz dr hakkimi helal etmiyorum. Ne sartlarla bu tedavileri yaptirdigimizi allah biliyor
Ay canım supersin sen . Aynen adamo boşuna ameliyat yapmakla suçladı . Herkes de çok beğeniyor bu kişiyi ben cinsim heralde diyordum:)))) kesinlikle sisli de Çok güzel bir hastane . Orda ameliyat olduğumda kendimi prenses gibi hissetmistim:)) şimdi tedavinin hangi asamasindasin peki canimValla benim hikayem esasen uzun yucel beye gitme nedenim ameliyatlarda turkiye capinda oldugu icin fikrini almakti.
Esimle adami durust, etik, is bilir bi dr olarak gorduk. Bence dogru bi secim. Ben su anda turkiyede en dogru merkezleri bruksel ve memorial sisli olarak goruyorum.
Erbil profesorlere ve diger dr lara afedersin bok atmayi cok seviyor. Ben prof degilim ama herkesten iyiyim havasi. Ki yucel bey herkese ameliyat deseydi bana da gel yapalim derdi. Bana bi deneme daha yapin bence dedi.
Ay vallahi allah herkesi dr un insaflisina dusursun diyorum baska bisey demiyorum.
Benim cebimden bosuna bir kurus dahi cikarmissa da o bahsettigimiz dr hakkimi helal etmiyorum. Ne sartlarla bu tedavileri yaptirdigimizi allah biliyor
Ben gecen cuma histeroskopimi oldum onumuzdeki ay tupe bebek tedavisine basliycaz insallah. Prof Erbil Yağmur donmuslarimi hic ettigi icin sagolsun sifir tup bebek yapilacak ve taze embriyo transferi olacak.Ay canım supersin sen . Aynen adamo boşuna ameliyat yapmakla suçladı . Herkes de çok beğeniyor bu kişiyi ben cinsim heralde diyordum:)))) kesinlikle sisli de Çok güzel bir hastane . Orda ameliyat olduğumda kendimi prenses gibi hissetmistim:)) şimdi tedavinin hangi asamasindasin peki canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?