- 23 Mayıs 2015
- 2.272
- 1.447
- 53
Tmm canım inşallah güzel haberler veririmInsallah hic bi aksilik cikmaz canim. Yarin haber ver lutfen
Ben kendim seçmiştim canım.hatta yücel hoca izinliyken emre hocaya yazmışlar o da bir sonraki gün tekrrar görücem demişti.sonrasında gelen mesajda yine emre bey yazınca ben arayıp yücel hocayı istedim.değiştirdiler.ama semra hanım neden sevinç dedi?? Hastaneyi ara ayşe hanımı istediğini söyle hastanedeyse uygun saati verirler.ayşe hoca seni tanıyo mu peki görüştün mü öncedenArkadaşlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı sanırım. Bilen birisi yanıtlarsa çok sevinirim.
Takibi yapacak doktoru biz seçemiyor muyuz? Yani saçma bi soru tabi seçebilmemiz lazım ama bana rastgele msj geldi Semra hoca ve Betül hoca görecek diye. Bugün geldim gönül hoca ve Semra hoca beraber gördü. Semra hoca çıkarken sevinç görecek seni bi dahakine Dedi ama ben Ayşe hanım olsun istiyorum.
Semra ve yucel ameliyatimi yapmislardi. Senin takibini yucel bey mi yapti nasil bi drBen kendim seçmiştim canım.hatta yücel hoca izinliyken emre hocaya yazmışlar o da bir sonraki gün tekrrar görücem demişti.sonrasında gelen mesajda yine emre bey yazınca ben arayıp yücel hocayı istedim.değiştirdiler.ama semra hanım neden sevinç dedi?? Hastaneyi ara ayşe hanımı istediğini söyle hastanedeyse uygun saati verirler.ayşe hoca seni tanıyo mu peki görüştün mü önceden
Ben sevdim ciddi bir doktor. İyi niyetli ve net biri. Sorularına cevap verir. Sıkıldım havasına girmez.çok kibar bi insan. İnşallah olumlu olır da daha çoookkkk severim. Ben lay lay lom doktorlar sevmiyorum mümkünse espri yapmasın ağzını gözünü büzmesin. Benim dosyam kabarık biraz 9. Tedavimdi bu. Görünce gayet soğuk kanlı yaklaştı. Ama görünce gülen pof yapan da oldu.çok sevdiğim bir durum değil.tam bize göre bi doktorSemra ve yucel ameliyatimi yapmislardi. Senin takibini yucel bey mi yapti nasil bi dr
Ya evet nedense bana da kendisini hastaya sevdirmeye calisan cok guleryuzlu dr lar itici geliyor. Bana gore hastayla arasinda mesafe olan, ciddi ama sorularinin cvplarini da sabirla veren dr lar daha isbilir geliyor nedense. Guleryuzune kandigim drlardan midir ne :)Ben sevdim ciddi bir doktor. İyi niyetli ve net biri. Sorularına cevap verir. Sıkıldım havasına girmez.çok kibar bi insan. İnşallah olumlu olır da daha çoookkkk severim. Ben lay lay lom doktorlar sevmiyorum mümkünse espri yapmasın ağzını gözünü büzmesin. Benim dosyam kabarık biraz 9. Tedavimdi bu. Görünce gayet soğuk kanlı yaklaştı. Ama görünce gülen pof yapan da oldu.çok sevdiğim bir durum değil.tam bize göre bi doktor
Merhaba Can'ım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bahçeci umutta tedavi gördüm ben memnun kaldım klinikten ama negatif sonuçlandı malesef.insan negatif sonuçtan sonra başka yer arayışına giriyor.aklımdaki isimlerdendi memorial bu sefer orada yaptırmayı düşünüyorum bakalım.benim embriyo kaliteleri de 4bc ve 3bc idi malesef tutmadı.bende senin gibi transferden önce deli gibi araştırma yapıyordum kalitesiyle ilgili o yüzden çok zor geçti transferden sonra hep umutsuzdum öyle de oldu.ama sadece bir sayfada gördüm embriyoları 4cc ve 3cc imiş tutmuş.bışuna kendimizi yiyip bitirmeyelim doktorun dediği gibi iyiyse transfer eder nasip gerçekten.kendini üzme ben çok üzdüm negatifi çağırdım.2.tedavimde daha sakin olmaya çalışacağım memoriale bende çok ısındımKızlar merhaba heyecandan uyuyamadım ben bazı arkadaşların bildiği üzere memorialda değilim bu konuyu embriyolarımın bilgileriyle ilgili araştırma yaparken buldum . Donmuşlarla bi denemem olacaktı yarın o gün eğer embriyolarımı beğenirlerse transfer olcak beğenmezlerse olmayacak Allahım hayırlısını nasip etsin şuan iğne yerlerimden oturamıyorum dr bu sefer iğneyle kalınlaştırdı rahmimi farklı olsun diye ve yatamıyorum oturamıyorum bunlar inşallah boşa olmazve bilen varsa yorum yine yaparsa svinirim embriyolarım 6.gün embriyosu ve kaliteleri 6bb 4bc sizce nasıl kızlar
Memorial dan hangi tahlilleri istediklerini ogrendin mi?Hanımlar yarın için randevu aldım.semra hocadan randevu istedim ama ilk önce sizi ekiplerinden bi dr.la görüştürücez dedi.tamam dedim.betül hanımla görüşücez yarın.
Tahlillerimi devlette yaptırıcam şimdiden kadın doğumdan randevu aldım.
Siz devlette tahlil yaptırırken kadın doğumdan mı yoksa dahiliyeden mi randevu almıştınız?
Eşim içinde ayrı randevu almam gerekiyor mu.yoksa beraber içeri girdiğimizde ikimizede tahlil yazar mı?
Sorularım ve ben başınızı biraz ağrıtıcam sanırım
Evet öğrendim.msj yoluyla gönderdilerMemorial dan hangi tahlilleri istediklerini ogrendin mi?
Danismaya tahlil listenle git onlar seni yonlendirirler zaten ya da gitmeden telde danis ki direk o bolumlere randevu alabilesin. Ilk deneme mi?
Aynen canim. Hadi insallah ilk denemende alirain bebisini kucaginaEvet ilk denemem olucak.daha önce bir kere aşılama yaptırdım tutmadı
Arayım ben o zaman garanti olsun
Aynen canim. Hadi insallah ilk denemende alirain bebisini kucagina
Ben kendim seçmiştim canım.hatta yücel hoca izinliyken emre hocaya yazmışlar o da bir sonraki gün tekrrar görücem demişti.sonrasında gelen mesajda yine emre bey yazınca ben arayıp yücel hocayı istedim.değiştirdiler.ama semra hanım neden sevinç dedi?? Hastaneyi ara ayşe hanımı istediğini söyle hastanedeyse uygun saati verirler.ayşe hoca seni tanıyo mu peki görüştün mü önceden
Semra hanim tabi ki cok iyi bi prof.ama o hickimseyi takip etmiyor.siz bi dr.seciyorsunuz semra hanimi da gorme sansiniz var ama her takipte degil.zaten diger doktorlar da gayet iyiler.7500 den fazla tutuyor ama kisiden kisiye degisir.bizim hicbir testimiz yoktu.bi test haric gerisini devlette de yaptirabliyosunz zaten.infertilitenin sebebine ve islemlerine gore testler degisebiliyor ama 8 9 bine kadar en fazla masraf olur diye dusunuyorum.rapor da alin sgk anlasmali bi hastaneden.bin tl indirirler.hastanede zehra hanim var insan kaynaklarinda.onu görün her konuda bilgi veriyor.myayene ücretleri o 6.250 tl nin icinde.ayrica hicbir kontrol transfer ve yumurta toplama icin ucret yok.bi embryo mu iki mi buna siz degil hastane karar veriyor...çoğunlukla 1.ama dr veya semra hanim uygun gorurse 2 de oluyor.bazi kriterleri var mesela toplam 2 embryonz varsa ve biri cok iyi deglse falan ikisini birlikte veriyorlar.ya da yasiniz 35 yukarisi ise bikac deneme olduysa 2 konabiliyor.ama hastanenin bu konudaki tavri tek embryonn daha saglikli oldugu yönünde.dusuk ihtimali erken dogum ihtimali daha az tek embryoda.bol sans dilerim.
Canim ben capadan cikarmistim infertilite bolumunden. Eger istedikleri sartlari tasiyorsan bazi evraklari toplayinca veriyorlar aksi takdirde asilama yapmadan rapor cikarmiyorlarVivaldi hangi hastaneden rapor çıkartmıştın? İstanbuldamısın?
Canim ben capadan cikarmistim infertilite bolumunden. Eger istedikleri sartlari tasiyorsan bazi evraklari toplayinca veriyorlar aksi takdirde asilama yapmadan rapor cikarmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?