Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar daha önce de sormuştum ama arada kaynadı sanırım. Bilen birisi yanıtlarsa çok sevinirim.
Takibi yapacak doktoru biz seçemiyor muyuz? Yani saçma bi soru tabi seçebilmemiz lazım ama bana rastgele msj geldi Semra hoca ve Betül hoca görecek diye. Bugün geldim gönül hoca ve Semra hoca beraber gördü. Semra hoca çıkarken sevinç görecek seni bi dahakine Dedi ama ben Ayşe hanım olsun istiyorum.

Ben kendim seçmiştim canım.hatta yücel hoca izinliyken emre hocaya yazmışlar o da bir sonraki gün tekrrar görücem demişti.sonrasında gelen mesajda yine emre bey yazınca ben arayıp yücel hocayı istedim.değiştirdiler.ama semra hanım neden sevinç dedi?? Hastaneyi ara ayşe hanımı istediğini söyle hastanedeyse uygun saati verirler.ayşe hoca seni tanıyo mu peki görüştün mü önceden

Semra ve yucel ameliyatimi yapmislardi. Senin takibini yucel bey mi yapti nasil bi dr

Semra ve yucel ameliyatimi yapmislardi. Senin takibini yucel bey mi yapti nasil bi dr
Ben sevdim ciddi bir doktor. İyi niyetli ve net biri. Sorularına cevap verir. Sıkıldım havasına girmez.çok kibar bi insan. İnşallah olumlu olır da daha çoookkkk severim. Ben lay lay lom doktorlar sevmiyorum mümkünse espri yapmasın ağzını gözünü büzmesin. Benim dosyam kabarık biraz 9. Tedavimdi bu. Görünce gayet soğuk kanlı yaklaştı. Ama görünce gülen pof yapan da oldu.çok sevdiğim bir durum değil.tam bize göre bi doktor

Ya evet nedense bana da kendisini hastaya sevdirmeye calisan cok guleryuzlu dr lar itici geliyor. Bana gore hastayla arasinda mesafe olan, ciddi ama sorularinin cvplarini da sabirla veren dr lar daha isbilir geliyor nedense. Guleryuzune kandigim drlardan midir ne :)
Sutten agzi yanan yogurdu ufleyerek yermis. Insallah daha fazla denemeye gerek kalmaz alirsin kucagina bebislerini.
Denemelerin nerede ve hangi doktorlarlaydi sakincasi yoksa. Insan hep ayni seyleri konusmaktan bikiyor biliyorum ama

Merhaba Can'ım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bahçeci umutta tedavi gördüm ben memnun kaldım klinikten ama negatif sonuçlandı malesef.insan negatif sonuçtan sonra başka yer arayışına giriyor.aklımdaki isimlerdendi memorial bu sefer orada yaptırmayı düşünüyorum bakalım.benim embriyo kaliteleri de 4bc ve 3bc idi malesef tutmadı.bende senin gibi transferden önce deli gibi araştırma yapıyordum kalitesiyle ilgili o yüzden çok zor geçti transferden sonra hep umutsuzdum öyle de oldu.ama sadece bir sayfada gördüm embriyoları 4cc ve 3cc imiş tutmuş.bışuna kendimizi yiyip bitirmeyelim doktorun dediği gibi iyiyse transfer eder nasip gerçekten.kendini üzme ben çok üzdüm negatifi çağırdım.2.tedavimde daha sakin olmaya çalışacağım memoriale bende çok ısındım

aynen öyle benimde ilki negatif oldu dünyam başıma yıkıldı 2 senedir olmuyosa yumurta kalitesizse demekki her zaman kalitesiz dedim çok düşününce insan kendini yiyip bitiriyor .Sonra dedim kendi kendime sen elinden geleni yap gerisini bırak allah ilkinde döllendi 3 . güne kadar gitti onu o aşamaya getirende Allah can vericekte Allah bizler bir karıncayı bile yaratamıyoruz en basiti .Nasibimizde varsa gelicek inşallah o yüzden eskisi gibi üzülmüyorum teyzemin komsusuda 7 senedir hamile kalamıyodu dün hamile olduğunu öğrendi.Kendimizi ne kadar yıpratsakta vakti gelmedikçe ol demedikçe olmuyor hiçbirşey.

Hanımlar yarın için randevu aldım.semra hocadan randevu istedim ama ilk önce sizi ekiplerinden bi dr.la görüştürücez dedi.tamam dedim.betül hanımla görüşücez yarın.

Tahlillerimi devlette yaptırıcam şimdiden kadın doğumdan randevu aldım.

Siz devlette tahlil yaptırırken kadın doğumdan mı yoksa dahiliyeden mi randevu almıştınız?
Eşim içinde ayrı randevu almam gerekiyor mu.yoksa beraber içeri girdiğimizde ikimizede tahlil yazar mı?

Sorularım ve ben başınızı biraz ağrıtıcam sanırım

Memorial dan hangi tahlilleri istediklerini ogrendin mi?

Danismaya tahlil listenle git onlar seni yonlendirirler zaten ya da gitmeden telde danis ki direk o bolumlere randevu alabilesin. Ilk deneme mi?

Dosyada tedaviyi başlatan sevinç hoca olarak geçiyor sanırım ondan Semra hanım, sevinç bakacak sana Dedi. Ama bayram tatili olduğu için sevinç hanımla başlamıştık. Görüştüm hastaneyle Ayşe hanım dönünce ondan veririz randevuyu dediler

Şişli memorialı aradım biraz önce.başka bir özel hastaneden tüp bebek raporu alıp hastanenizde indirimli tüp bebek yaptırabilirmiyiz diye.
Sadece devlet hastanelerinden alabiliyorsunuz dediler.

Burda böyle bi konuşma yapılmıştı.yanlış hatırlamadıysam vivaldi söylemişti.

İnternetten araştırıyorum.hastaneleri arıyorum.böyle bişey varsa çok iyi olucak.
Bilgisi olan varmı?

Vivaldi hangi hastaneden rapor çıkartmıştın? İstanbuldamısın?

Canim ben capadan cikarmistim infertilite bolumunden. Eger istedikleri sartlari tasiyorsan bazi evraklari toplayinca veriyorlar aksi takdirde asilama yapmadan rapor cikarmiyorlar

Malesef aşılama şartlarını taşımıyorum.1 kere aşılama yaptırdım özelde.
2 kere devlette aşılama yaptırmam gerekiyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…