Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Malesef aşılama şartlarını taşımıyorum.1 kere aşılama yaptırdım özelde.
2 kere devlette aşılama yaptırmam gerekiyomuş.
Sorun esindeyse asilama sarti yok. Direk tup bebek diyorlar heyet durumunu inceleyip karar veriyor. Uzak degilsen dene. Ben bebek olmuyor diye gitmistim. Tek yumurtam vardi 2 asilama sonra tup karari cikti. Raporum sayesinde 5bin tl verdim memoriala

Sorun esindeyse asilama sarti yok. Direk tup bebek diyorlar heyet durumunu inceleyip karar veriyor. Uzak degilsen dene. Ben bebek olmuyor diye gitmistim. Tek yumurtam vardi 2 asilama sonra tup karari cikti. Raporum sayesinde 5bin tl verdim memoriala

Bizimkisi sebepsiz infertilite
Siz ne güzel rapor alabilmişsiniz.
Özelde yaptırdığımız aşılamayı saymıyormuş devlet hastaneleri.rapor çıkartamıcaz mecbur

Bizimkisi sebepsiz infertilite
Siz ne güzel rapor alabilmişsiniz.
Özelde yaptırdığımız aşılamayı saymıyormuş devlet hastaneleri.rapor çıkartamıcaz mecbur
Benim de memorialda bir aşılamam var. Ben rapor için hiç uğraşmadım. Devlet işleri çok hantal ve zahmetli geliyor bana. İnşaallah pozitif sonucu alalım da biraz fazla vermiş olalım nolur yani

Benim de memorialda bir aşılamam var. Ben rapor için hiç uğraşmadım. Devlet işleri çok hantal ve zahmetli geliyor bana. İnşaallah pozitif sonucu alalım da biraz fazla vermiş olalım nolur yani
Ben ozel olarak ugrasmadim ama ozelden cok agzim yaninca biraz farkla capada proflara muayene oldum. Zaten parayi dusunen insan raporuda varsa ucretsiz yaptirir tedaviyi ama raporunu hali hazirda cikarmis biri icin indirim guzel oluyor. Bebegimin mobilya parasi hazir olmus oldu :) ilaclarida ordaki eczaneden alin kizlar indirimli veriyorlar gonal f i. Bosuna fazla para vermeyin. Yaklasik 700tl daha az verdim ben ilaclara

inşaallah sağlıkla güzel günlerde kullansın mobilyalarını minik kuş :) haklısın kesinlikle, paraya önem vermek değil demek istediğim. kaldı ki önem vermemiz de çok doğal. çok zahmetli ve maliyetli bir süreç. benim sıkıntım zaman. benim için aşılama sırasında memorial'a kontrollere gitmek, saatini gününü ayarlamak bile çok zordu işim dolayısıyla. şu anda yıllık izindeyim mesela, o yüzden rahat gidebiliyorum. benim sadece bu bir aylık vaktim rahat, o yüzden hemen başlamayı tercih etmek durumunda kaldım. yoksa öncesinde araştırmıştım rapor alabilir miyim diye ben de. hepimizin hayatında değişik parametreler var ama hepimiz de bir şekilde aynı gemideyiz. Allah dualarımızı kabul etsin...

Amin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ben umutsuz bir tedavi yasadim icten ice ama hep neseliolmaya calistim zorladim kendimi. Bebislerimiz olacak insallah

Amin insallah hayirlu olsun canim bende bugun ilk ignemi yaptim ayni zamanda basladik ikimizinde pozitif olur insallah
canim senin icinde cok sevindim guzell haberler verebiliriz insaallah. Allah pozitifleri gormeyi nasip etsin bu arada benim dondurulmus embriyo transferim olacak.

Sen iciyo sayilmazsin ki. Bak ben azaltim dedim sabahtan beri yarim paket bitti
Ne denilse de hakliyim valla biliyorum. Nasil kurtulcam ben bu illetten cok korkiyorum olumsuz etkileyecek diye
Ben iki tedavimdede ictim ama o kdr pismanliklar doluyduki icim acaba icmeseydim nasil olurdu diye gunde bir pakete yakin iciyordum ramazanda tedavime kdr icmiycem diye yemin ettim icmiyorum daha canim istemiyomu istiyo ama yeminimi bozmAmak icin bebek hayaliyle yandigim icin icmiyorum ama tup bebek doktorlari birakamiyosan gunde 5 taneyi gecme diyolar bana oyle demisti

Selamlar arkadaslar,

Memorialde daha önce bir denemem oldu gebelik kaybi yasayinca, doktorum PGT önerdi embriyo dondurulup 2 adet sonra transfer edilecekmis. Burada okuyorum sanirim naturel siklus diyorsunuz bu tedaviye, nasil baslaniyor ortalama kac defa doktora görünmek gerekiyor, bunlari bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa memnun olurum. hamile arkadaslar bebeginiz sagikla gelsin. benim gibi ugrasanlarda bebeklerine kavussun diliyorum.

Oncelikle inşallah herşey istediğin gibi olur canım
Bende mart ayında naturel silkrus tedavisi gördüm 4. Denemem olucaktı be ohss olunca donduruldu 2 ay sonra yüklendi adetin ikinci günü itibariyle ortalama iki günde bir muayene oldu adetim 3 martta başladı 24 martta transferim oldu ilaç olarak sadece folikis asit kullandım başka hiç bir şey kullanmadım

Slm

Tahlillerim cikti henuz dra gidemedim ayse hn izinde sanirim bende bi 15 gun olmuycam istanbulda gelince insallah ayse hnda donmus olur.

Fsh 5.06
Lh 10.78

Sonuclarim nasil acaba bilen varsa yorumlarsa sevinirim

Arkadaşlar memorialda tüp bebek ne Kadar'a mal oluyor

Merhaba,
6250 hastane ücreti. Artı olarak ilaçlar var. Dondurulması gerekirse de 1500-2500 arası bir ekstra ücret alıyorlarmış. Dondurulması gereken embriyo sayısına göre değişiyormuş. Benim de ilk denemem henüz ödeme yapmadım. Tedaviye başlarken 1900 tl avans verdik. Müsait değilseniz 200 tl de olabilir dediler. Yumurta toplama Zaman'ı da toplam ücret ödenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…