Sorun esindeyse asilama sarti yok. Direk tup bebek diyorlar heyet durumunu inceleyip karar veriyor. Uzak degilsen dene. Ben bebek olmuyor diye gitmistim. Tek yumurtam vardi 2 asilama sonra tup karari cikti. Raporum sayesinde 5bin tl verdim memorialaMalesef aşılama şartlarını taşımıyorum.1 kere aşılama yaptırdım özelde.
2 kere devlette aşılama yaptırmam gerekiyomuş.
Sorun esindeyse asilama sarti yok. Direk tup bebek diyorlar heyet durumunu inceleyip karar veriyor. Uzak degilsen dene. Ben bebek olmuyor diye gitmistim. Tek yumurtam vardi 2 asilama sonra tup karari cikti. Raporum sayesinde 5bin tl verdim memoriala
Hayirlisi olur insallahBizimkisi sebepsiz infertilite
Siz ne güzel rapor alabilmişsiniz.
Özelde yaptırdığımız aşılamayı saymıyormuş devlet hastaneleri.rapor çıkartamıcaz mecbur
Sağolun sizinde bebeğiniz hayırlı olsunHayirlisi olur insallah
Benim de memorialda bir aşılamam var. Ben rapor için hiç uğraşmadım. Devlet işleri çok hantal ve zahmetli geliyor bana. İnşaallah pozitif sonucu alalım da biraz fazla vermiş olalım nolur yaniBizimkisi sebepsiz infertilite
Siz ne güzel rapor alabilmişsiniz.
Özelde yaptırdığımız aşılamayı saymıyormuş devlet hastaneleri.rapor çıkartamıcaz mecbur
Cok tesekkur ederim canim darisi tum isteyenlere insallahSağolun sizinde bebeğiniz hayırlı olsunRabbim kucağınıza almayıda nasib etsin.Aminnn
Ben ozel olarak ugrasmadim ama ozelden cok agzim yaninca biraz farkla capada proflara muayene oldum. Zaten parayi dusunen insan raporuda varsa ucretsiz yaptirir tedaviyi ama raporunu hali hazirda cikarmis biri icin indirim guzel oluyor. Bebegimin mobilya parasi hazir olmus oldu :) ilaclarida ordaki eczaneden alin kizlar indirimli veriyorlar gonal f i. Bosuna fazla para vermeyin. Yaklasik 700tl daha az verdim ben ilaclaraBenim de memorialda bir aşılamam var. Ben rapor için hiç uğraşmadım. Devlet işleri çok hantal ve zahmetli geliyor bana. İnşaallah pozitif sonucu alalım da biraz fazla vermiş olalım nolur yani
Ben ozel olarak ugrasmadim ama ozelden cok agzim yaninca biraz farkla capada proflara muayene oldum. Zaten parayi dusunen insan raporuda varsa ucretsiz yaptirir tedaviyi ama raporunu hali hazirda cikarmis biri icin indirim guzel oluyor. Bebegimin mobilya parasi hazir olmus oldu :) ilaclarida ordaki eczaneden alin kizlar indirimli veriyorlar gonal f i. Bosuna fazla para vermeyin. Yaklasik 700tl daha az verdim ben ilaclara
Amin rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin ben umutsuz bir tedavi yasadim icten ice ama hep neseliolmaya calistim zorladim kendimi. Bebislerimiz olacak insallahinşaallah sağlıkla güzel günlerde kullansın mobilyalarını minik kuş :) haklısın kesinlikle, paraya önem vermek değil demek istediğim. kaldı ki önem vermemiz de çok doğal. çok zahmetli ve maliyetli bir süreç. benim sıkıntım zaman. benim için aşılama sırasında memorial'a kontrollere gitmek, saatini gününü ayarlamak bile çok zordu işim dolayısıyla. şu anda yıllık izindeyim mesela, o yüzden rahat gidebiliyorum. benim sadece bu bir aylık vaktim rahat, o yüzden hemen başlamayı tercih etmek durumunda kaldım. yoksa öncesinde araştırmıştım rapor alabilir miyim diye ben de. hepimizin hayatında değişik parametreler var ama hepimiz de bir şekilde aynı gemideyiz. Allah dualarımızı kabul etsin...
Amin insallah hayirlu olsun canim bende bugun ilk ignemi yaptim ayni zamanda basladik ikimizinde pozitif olur insallahArkadaslar ikinci transferim icin tekrar basliyorum bugun ilk ilacimi aldim rabbim hepimizin yuzunu guldursun.
canim senin icinde cok sevindim guzell haberler verebiliriz insaallah. Allah pozitifleri gormeyi nasip etsin bu arada benim dondurulmus embriyo transferim olacak.Amin insallah hayirlu olsun canim bende bugun ilk ignemi yaptim ayni zamanda basladik ikimizinde pozitif olur insallah
Ben iki tedavimdede ictim ama o kdr pismanliklar doluyduki icim acaba icmeseydim nasil olurdu diye gunde bir pakete yakin iciyordum ramazanda tedavime kdr icmiycem diye yemin ettim icmiyorum daha canim istemiyomu istiyo ama yeminimi bozmAmak icin bebek hayaliyle yandigim icin icmiyorum ama tup bebek doktorlari birakamiyosan gunde 5 taneyi gecme diyolar bana oyle demistiSen iciyo sayilmazsin ki. Bak ben azaltim dedim sabahtan beri yarim paket bitti
Ne denilse de hakliyim valla biliyorum. Nasil kurtulcam ben bu illetten cok korkiyorum olumsuz etkileyecek diye
Oncelikle inşallah herşey istediğin gibi olur canımSelamlar arkadaslar,
Memorialde daha önce bir denemem oldu gebelik kaybi yasayinca, doktorum PGT önerdi embriyo dondurulup 2 adet sonra transfer edilecekmis. Burada okuyorum sanirim naturel siklus diyorsunuz bu tedaviye, nasil baslaniyor ortalama kac defa doktora görünmek gerekiyor, bunlari bilmiyorum bilen arkadaslar yazarsa memnun olurum. hamile arkadaslar bebeginiz sagikla gelsin. benim gibi ugrasanlarda bebeklerine kavussun diliyorum.
Arkadaşlar memorialda tüp bebek ne Kadar'a mal oluyorBenim de memorialda bir aşılamam var. Ben rapor için hiç uğraşmadım. Devlet işleri çok hantal ve zahmetli geliyor bana. İnşaallah pozitif sonucu alalım da biraz fazla vermiş olalım nolur yani
Arkadaşlar memorialda tüp bebek ne Kadar'a mal oluyor
Arkadaşlar memorialda tüp bebek ne Kadar'a mal oluyor
Benim ilaçlar 2 bin lirayı bulduArkadaşlar memorialda tüp bebek ne Kadar'a mal oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?