Merhaba,
6250 hastane ücreti. Artı olarak ilaçlar var. Dondurulması gerekirse de 1500-2500 arası bir ekstra ücret alıyorlarmış. Dondurulması gereken embriyo sayısına göre değişiyormuş. Benim de ilk denemem henüz ödeme yapmadım. Tedaviye başlarken 1900 tl avans verdik. Müsait değilseniz 200 tl de olabilir dediler. Yumurta toplama Zaman'ı da toplam ücret ödenecek
Evet cNım uzun sürüyor diyorlar sizden genetik test neden istenildi deneme sayınız mı fazlaGenetik test istendimi sizden?
Araştırma hastanelerinde yapılıyomuş.onu araştırıyorum.uzun sürüyomuş sonuçların çıkması
canım benim de ilaçlar 1000 tl civarında tutuyor 112,5 kullanıyorum benBenim ilaçlar 2 bin lirayı buldu
vala artık bıraktım ben kendimi onlara karışmıycam(hep böyle diyorum laf aramızda ama dayanamıyorum hehe)nasipten öte yol yok iyi olmasını diliyorum senin benim herkesin.canim senin icinde cok sevindim guzell haberler verebiliriz insaallah. Allah pozitifleri gormeyi nasip etsin bu arada benim dondurulmus embriyo transferim olacak.
Benim de şu anda 1100 kadar oldu. Hastanenin yakınındaki İdil eczanesinden aldım. 150 ıu kullandım ilk 3 gün. Şimdi 187,5a çıktı. Senin dozun nedir?Benim ilaçlar 2 bin lirayı buldu
İstemediler. Bizim ilk denememiz, ondan mı acaba? Sizde neden istediler?Genetik test istendimi sizden?
Araştırma hastanelerinde yapılıyomuş.onu araştırıyorum.uzun sürüyomuş sonuçların çıkması
Hımm ben 200 ..220 ...250 ile bitirdimcanım benim de ilaçlar 1000 tl civarında tutuyor 112,5 kullanıyorum ben
Pardon 187.500 ile başladım sanırım 250 ile bitirdimHımm ben 200 ..220 ...250 ile bitirdim
İstemediler. Bizim ilk denememiz, ondan mı acaba? Sizde neden istediler?
İlk denemem ama sanırım benim kronik rahatsızlığımdan dolayı istemiştir.Evet cNım uzun sürüyor diyorlar sizden genetik test neden istenildi deneme sayınız mı fazla
Anladım Can'ım pozitif olur inşallahİlk denemem ama sanırım benim kronik rahatsızlığımdan dolayı istemiştir.
Amh kaç çıktı.önceden yaptırılmış olsa bile mi kabul etmiyorlarAmh testide yaptırdım bugün.dışardan kabul etmiyolar.110 tl tuttu.
Bide spermi dışardan kabul etmiyolar.
Diğerlerini dışarda yaptırıcam
Amh kaç çıktı.önceden yaptırılmış olsa bile mi kabul etmiyorlar
Tedavin hayırlı olur inşallah2 3 gün sonra çıkar dediler.belki önceden yapılmışı kabul ederler bilmiyorum
Can'ım öncelikle hayırlı olsun.bilmiyorum kaçıncı denemen ama sakin stressiz olmak çok önemli.ben bir kere denedim negatif oldu hiç olumlu düşünmemiştim.emriyo kaliten çok güzel. Tutacak inşallahİyi akşamlar arkadaşlar. Bugün transferin 4. Günü düne kadar bel ağrım vardı. Çok şükür bugün yok .çok ymutsuzum sanki olmayacak. O kadar çok istiyorum ki artık olsun...ama umudumu yitiriyorum. 5.gün 4aa embriyosuydu pzt sonuca bakmak istemiyorummm
9.deneme o yüzden hiç mutlu değilim tekrar olumsuz olması düşübcesi korkutuyorCan'ım öncelikle hayırlı olsun.bilmiyorum kaçıncı denemen ama sakin stressiz olmak çok önemli.ben bir kere denedim negatif oldu hiç olumlu düşünmemiştim.emriyo kaliten çok güzel. Tutacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?