Aynen malesefEvet inanki bide bazıları alaycı bazıları acır gözlerle bakması beni bitiriyor
2-4 arası iyi diye gördüm nette benim de 3,5 tuGeçmiş olsun Can'ım. İnşaallah bu sefer kolaylıkla pozitif sonucu alırsın. Amh kaçtı senin? Benim 3.2 çıkmıştı
Bu sefer donmuş tedavi olacak ya merkeze daha az gidersin inşallah kimse de duymaz çok sinir bozucu bir durummuş gerçekten.ilk tedavimde söylediğime pişmanım.ay şimdi ne olacak tüp te tutmadı dedikçe herkes afakanlar basıyor bana
Evet inanki bide bazıları alaycı bazıları acır gözlerle bakması beni bitiriyor
Sende de pcos mı var Can'ım o Zaman?2-4 arası iyi diye gördüm nette benim de 3,5 tu
Allah yardımcın olsun canım aile içi çok zor kendi ailen olmaması da kötü. Umarım Sana yardımcı oluyolardır.benim de önce sol tüp kapatılmıştı. Semra hoca sağda da sorun gördü o da kapatıldı. İnşallah olur artıkCanim ben 31 yaşındayım
İnanki benimde tek istegim kimsenin dumamasi ama aile apartmanında oturuyorum kaynanam eltilerim felan malesef munkun deyil bilmemeleri
Zaten kafama takılan tek şey bu kimse bilmesin istiyorum
3.34 müş pardon.bilmiyorum ki o kadar doktora gittim kimse bişi demedi.tüp yaptırdığım doktor da demedi kim bilecek bu işi.normali ne o Zaman bu değerin.nette 4 ve üstü pko yazıyorSende de pcos mı var Can'ım o Zaman?
Bizim problemimiz o değil zaten Can'ım.eşimin hareket ve morfoloji düşük ondan tüp yaptırıyoruzSende de pcos mı var Can'ım o Zaman?
Bilmiyorum ki ben de yıllardır doktora gidiyorum ilk defa memorialda duydum. Belki amh göstermiyordur pcosu Can'ım3.34 müş pardon.bilmiyorum ki o kadar doktora gittim kimse bişi demedi.tüp yaptırdığım doktor da demedi kim bilecek bu işi.normali ne o Zaman bu değerin.nette 4 ve üstü pko yazıyor
Dün o kadar kırıldım ki insanlara değil hayatıma aslında. Arkadaşlarım ilk çocuklarını yaptı sıra 2. Lerin ne zaman olacağına geldi. Ve beni bildikleri halde hayatlarının mğkemmek olduğunu,başka bi sorunları kalmadığını artık çocukları için yaşayacaklarını, başka çabaları olmadığını söylediler. O masa da ben de vardım. Benim hayatım b..k gibiyse bunu ben mi seçtim.?istedim mi aslaa. Ama hayatlarıyla övündüler ve ben resmen yutkundum ve transferimde bahsetmedüm tabiDemek ki hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz kızlar. Kimse bilmese bu imtihan dahakolay geçer aslında. Ama insanların sana acıması insana dokunuyor. Her hamile arkadaşımı tebrik ederken sıkıntı yaşıyorum şu anda bana acıyor mu acaba diye
Arada yazsana nası geçicek günler yoksa senn kaçıncı günün? Bir önceki tedavide 5.gün rmbriyosunda idrar testinde çıkmıştı 5.günde. Ama kimyasal olmuştu Yapsam mıı kaşınıyorummCan'ım aynı duyguları bende yaşıyorum, ama sakin ol bu çok önemli, ben kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıyorum, düşünmemeye çalış, transferden 4-5 gün sonra tutunma olayı bitiyor zaten, artık yapabileceğimiz birşey yok, birden fazla deneme ne olmuş ama bu olmayacağı anlamına gelmez bu arada formanda çok giremiyorum
Amin Allah hepimize nasip etsinCan'ım geçen gün de söyledim bence seninki tutacak embriyo kaliten 4aa çok iyi kalite de.ha diyeceksin kalite önemli değil, ama bi gösterge yine de Can'ım.herkes o kalitede embriyosu olsun ister, en azından embriyolarınız kaliteli oluyor.bir sürü kişi var embriyosu 5.güne gidemeyip kalitesiz olanlar.olumsuz düşünme Can'ım tutanlar birşey hissetmemiş zaten.benim embriyo kalitem 4bc idi tabiki tutmadı tutmayacağını biliyordum o yüzden nette okudukça hep sitres oldum
Yaa varya bunlar gibi niceleri daha neler neler aslında kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama ya ben aynı apartmanda 5 elti her sene biri doğum yapıyor bende sonra evlenen eltimin kaç tane cocugu oldu her doğumda bin yıkılışDün o kadar kırıldım ki insanlara değil hayatıma aslında. Arkadaşlarım ilk çocuklarını yaptı sıra 2. Lerin ne zaman olacağına geldi. Ve beni bildikleri halde hayatlarının mğkemmek olduğunu,başka bi sorunları kalmadığını artık çocukları için yaşayacaklarını, başka çabaları olmadığını söylediler. O masa da ben de vardım. Benim hayatım b..k gibiyse bunu ben mi seçtim.?istedim mi aslaa. Ama hayatlarıyla övündüler ve ben resmen yutkundum ve transferimde bahsetmedüm tabi
Dün o kadar kırıldım ki insanlara değil hayatıma aslında. Arkadaşlarım ilk çocuklarını yaptı sıra 2. Lerin ne zaman olacağına geldi. Ve beni bildikleri halde hayatlarının mğkemmek olduğunu,başka bi sorunları kalmadığını artık çocukları için yaşayacaklarını, başka çabaları olmadığını söylediler. O masa da ben de vardım. Benim hayatım b..k gibiyse bunu ben mi seçtim.?istedim mi aslaa. Ama hayatlarıyla övündüler ve ben resmen yutkundum ve transferimde bahsetmedüm tabi
Canım yaa Allah yardımcın olsun ben öle olsam kavga döğüşle geçerdi her günüm.sabır ne güzel kelime ama Allahım bize de artık nasip etsin mutlu olalım.ben de çocupumla tatil yapmak istiyorumYaa varya bunlar gibi niceleri daha neler neler aslında kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama ya ben aynı apartmanda 5 elti her sene biri doğum yapıyor bende sonra evlenen eltimin kaç tane cocugu oldu her doğumda bin yıkılış
Aynı ayın içinde evlendigim arkadaşım çocuğu 6. Sınıfa geçti saçlarımdaki beyazlara bakınca ....... yaa eşim sen evdesin az bişeyler duyuyorsun ya ben dışarda hergün birileri bişeyler söylüyor
Bir defasında okadar bunalmiştimki çok kötüyudum eşime istersen bosanalim dedim oyyy oyy neyse herşey olucakina varır bu hayatı ben seçmedim rabbim ol derse olur
Bende bende bendeCanım yaa Allah yardımcın olsun ben öle olsam kavga döğüşle geçerdi her günüm.sabır ne güzel kelime ama Allahım bize de artık nasip etsin mutlu olalım.ben de çocupumla tatil yapmak istiyorum
İnanıyorum Allah büyük vardır bir bildiği. Ama ne biliyim başkasına bu kadar kolay olan bize neden zor. Bi olsun her şeyi unutucam. Tıbben yapacağim bişe kalmadı zaten. Tüpler gitti. Nırmal zaten olmayacak her şey tedavime bağlı. Başka yol yok.umarım kısa zamanda geriye gülerek bakabilirizO kadar çok oluyor ki böyle şeyler. Bir keresinde iş yeri ortamında bi arkadaşın yeni gebeliği konuşulurken "ay bizim okul pek bereketli" Dedi birisi. Başka bi Zaman başka bi arkadaşım doktora bitsin ikinciyi yapıcam Dedi bi keresinde. Sanki yapmayla olan bişey. Kolay elde edince hep öyle zannediyorlar. Whatsapp gruplarında hamilelikten çocuktan konuşulur sürekli vs vs.
Senin de sürecin zor olmuş anladığım kadarıyla ama inancını bilemiyorum tabi ama ben inanıyorum "her işi hikmetli yapar, abes fiil işlemez Allah" Mutlaka bir hayır var yaşadıklarımızda ve biz bir gün gelip geriye dönüp bakınca iyi ki böyle olmuş diyeceğiz.
Allah yardımcımız olsun inşallahYaa varya bunlar gibi niceleri daha neler neler aslında kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama ya ben aynı apartmanda 5 elti her sene biri doğum yapıyor bende sonra evlenen eltimin kaç tane cocugu oldu her doğumda bin yıkılış
Aynı ayın içinde evlendigim arkadaşım çocuğu 6. Sınıfa geçti saçlarımdaki beyazlara bakınca ....... yaa eşim sen evdesin az bişeyler duyuyorsun ya ben dışarda hergün birileri bişeyler söylüyor
Bir defasında okadar bunalmiştimki çok kötüyudum eşime istersen bosanalim dedim oyyy oyy neyse herşey olucakina varır bu hayatı ben seçmedim rabbim ol derse olur
Yani bilemiyorum ama okadar olucagini sanmiyorumTransferden sonra denize havuza giren oldu mu peki???
İnanıyorum Allah büyük vardır bir bildiği. Ama ne biliyim başkasına bu kadar kolay olan bize neden zor. Bi olsun her şeyi unutucam. Tıbben yapacağim bişe kalmadı zaten. Tüpler gitti. Nırmal zaten olmayacak her şey tedavime bağlı. Başka yol yok.umarım kısa zamanda geriye gülerek bakabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?