Hadi hayırlısı olsun Hakkı'nda inşallah.semra hanımla tanışmadım bende kasım ayında gideceğim memoriale Semra hanımdan randevu alana kadar beklerim ilk onunla görüşmek istiyorum.eğer donmuş olmasaydı ikinci denemede indirim oluyır mu. Senin donmuş tedavi ne kadar olacakçok haklisin
Yok canım daha olmadı ağustos ayindaki adet döneminde rahim flimi istedi doktorum semra hm yani eylül adetindede transferim olur zaten donmuşlarim var onları denicem hayırlısiyla
Daha önce rahim filmi çektirmemişmiydin neden tekrar istediçok haklisin
Yok canım daha olmadı ağustos ayindaki adet döneminde rahim flimi istedi doktorum semra hm yani eylül adetindede transferim olur zaten donmuşlarim var onları denicem hayırlısiyla
Ben geçen sene mayısta memorial da başladım canım 4. Deneme için ilk görüşmeyi semra hm la yaptım oda rahım flimi istedi ozamanlarda gerçi tuplerim okadar yipranmistiki ultrasonda bile gorundü semra hoca rahım flimi sonucunda kesinlik ameliyat dedi temmuzda ameliyat olucaktim semra hocanın sağlık sorunları çıkmış ameliyata giremem dedi bizde iki ay daha bekledik baktık düzelmedi kahraman hoca bide cihangir hoca yaptı ameliyatımi açık ameliyat oldum tüplerim baglandi sonra 3 ay dinlendim tedaviye başladim tabi semra hocada iglesti o arada sonra canım pikoluyum diye ohss oldum 4 tane embriyom oluştu ve dondurdular 2 ay daha bekledik ve 24 nisanda tek trasferim oldu allaha şükür ilk pozitifimdi ama 5 haftalik oldu ve düştü varlığını bile hissedemedigim bebek doğru düzgün düşmedi beta sonuçlarım 2500 lerden 300 e kadar düşmüşken tekrar 650 lere kadar çıktı muayene oldum Semra hoca kurtaj dedi kurtajdan sonra rahim flimi istedi hem düşüğün bi nedeni varmı diye hemde kurtaj sonrası yapisiklik olmuşmu diye neyse işte canım çok uzun yazdımDaha önce rahim filmi çektirmemişmiydin neden tekrar istedi
Donmuş transferi çok ucuzmuş Can'ım çok sevindim.pozitif alman iyi bi durum düşmüş olsa da demekki hamile kalabiliyorsun senin adına çok heyecanlandım bu denemen bence olacak tabi Allah'ın izniyle inşallah:)Ben geçen sene mayısta memorial da başladım canım 4. Deneme için ilk görüşmeyi semra hm la yaptım oda rahım flimi istedi ozamanlarda gerçi tuplerim okadar yipranmistiki ultrasonda bile gorundü semra hoca rahım flimi sonucunda kesinlik ameliyat dedi temmuzda ameliyat olucaktim semra hocanın sağlık sorunları çıkmış ameliyata giremem dedi bizde iki ay daha bekledik baktık düzelmedi kahraman hoca bide cihangir hoca yaptı ameliyatımi açık ameliyat oldum tüplerim baglandi sonra 3 ay dinlendim tedaviye başladim tabi semra hocada iglesti o arada sonra canım pikoluyum diye ohss oldum 4 tane embriyom oluştu ve dondurdular 2 ay daha bekledik ve 24 nisanda tek trasferim oldu allaha şükür ilk pozitifimdi ama 5 haftalik oldu ve düştü varlığını bile hissedemedigim bebek doğru düzgün düşmedi beta sonuçlarım 2500 lerden 300 e kadar düşmüşken tekrar 650 lere kadar çıktı muayene oldum Semra hoca kurtaj dedi kurtajdan sonra rahim flimi istedi hem düşüğün bi nedeni varmı diye hemde kurtaj sonrası yapisiklik olmuşmu diye neyse işte canım çok uzun yazdım
İşte bir daha rahim flimi çekip sonrasındaki ay transferim olucak tabi arada flmin sonucunu hastaneye götürücem
Canim donmuş transferı icin 1500 tl dediler ee tabi 500 rahim flimi arada daha ne çıkar bilmiyorum
Kızlar transferi olupta telefonu eline almayan
Veya tuttuktan sonrada artık telefondan uzak duran varmı
Yani sizce bi zararı varmı her kafadan bi ses çıkıyoryok neymiş tutunmayı engelliyormuş yada tutsa bile düşermiş
Yani benimki elimden hiç telefon düşmediği için düşmüş diyorlar
Ben radyasyondan demedim Can'ım o zaten var dediğin gibi.ama nete girdikçe insan olumsuz şeyler görüp stres oluyor başka şeylerle meşgul olmak daha iyi.şahsen ben ilk tedavimde şuna bakayım buna bakayım kendimi çok üzdüm boş yere. Tutacağı varsa tutuyor tutmayacağı varsa tutmuyorTelefonla iş bitmiyor arkadaşlar etrafımız radyasyonla çevrili zaten. Sen elinde tutma istediğin kadar wifini aç bakalım kaç tane ağ var etrafında?? Evindeki interneti de kapasan olmaz.etkilenmemek için illa elinde tutmaman bir şeyi değiştirmez
Haklisin canim ama bunu etrafimizdakilere anlatmak çok zor işteTelefonla iş bitmiyor arkadaşlar etrafımız radyasyonla çevrili zaten. Sen elinde tutma istediğin kadar wifini aç bakalım kaç tane ağ var etrafında?? Evindeki interneti de kapasan olmaz.etkilenmemek için illa elinde tutmaman bir şeyi değiştirmez
Kesinlikle katılıyorum sana memoriali başından beri düşünüyorum ama biz Anadolu yakasındayız diye tercih etmemiştim.bu sefer uzak falan dinlemeyeceğim herkes nerelerden geliyor.yaşın kaçtı senin Can'ım.etraftan baskı olmasa zaten çok rahat olacağız.birde ben önceki tedavimde ailelere söyledim bide bir iki arkadaşım biliyordu bu yeni tedavimi asla kimseye söylemeyeceğim iyice stres oluyorum onlar sordukçaSağol canım allah razı olsun yani içim çok rahat çünkü memorial gerçekten İşini iyi yapıyor eger olmazsada demekki kismetimde yokmuş
Ama tabi pes etmek yok umudum hep var çünkü rabbim in merhameti kudreti sonsuz O bir annenin evladına olan merhametinden kullarına kat be kat daha merhametli hamd olsun canım
İnanki burda arkadaşlar hamileyim dedikleri zaman okadar seviniyorumki buda bi mutluluk rabbim kimseyi sınamasin gerçekten çok zor ben 12 yildır evliyim eşim benden 5 yaş büyük bunlar hep psikolojik baskı oluyor tabi
Bende de pcos varmış. Yıllardır doktora gidiyorum ilk defa memorialda duydum bunu. Bugün sevinç hanımla kontrolüm vardı. Bi öncekinde Semra hoca bakmıştı. Ohss riski yazmış notlara. Korkuyorum ben ohss olmaktan. Nasıl bir şey? Bir de pcos olunca az yumurta mı çıkıyor? 4 tane oluştu demişsin ya ondan sordum Can'ım. Benim ilk denemem de pek bişey bilmiyorum. 4 iyi bi rakam mı?Ben geçen sene mayısta memorial da başladım canım 4. Deneme için ilk görüşmeyi semra hm la yaptım oda rahım flimi istedi ozamanlarda gerçi tuplerim okadar yipranmistiki ultrasonda bile gorundü semra hoca rahım flimi sonucunda kesinlik ameliyat dedi temmuzda ameliyat olucaktim semra hocanın sağlık sorunları çıkmış ameliyata giremem dedi bizde iki ay daha bekledik baktık düzelmedi kahraman hoca bide cihangir hoca yaptı ameliyatımi açık ameliyat oldum tüplerim baglandi sonra 3 ay dinlendim tedaviye başladim tabi semra hocada iglesti o arada sonra canım pikoluyum diye ohss oldum 4 tane embriyom oluştu ve dondurdular 2 ay daha bekledik ve 24 nisanda tek trasferim oldu allaha şükür ilk pozitifimdi ama 5 haftalik oldu ve düştü varlığını bile hissedemedigim bebek doğru düzgün düşmedi beta sonuçlarım 2500 lerden 300 e kadar düşmüşken tekrar 650 lere kadar çıktı muayene oldum Semra hoca kurtaj dedi kurtajdan sonra rahim flimi istedi hem düşüğün bi nedeni varmı diye hemde kurtaj sonrası yapisiklik olmuşmu diye neyse işte canım çok uzun yazdım
İşte bir daha rahim flimi çekip sonrasındaki ay transferim olucak tabi arada flmin sonucunu hastaneye götürücem
Canim donmuş transferı icin 1500 tl dediler ee tabi 500 rahim flimi arada daha ne çıkar bilmiyorum
İnternetten bahsetmediğin için ben o şekilde anladım.valla ben girmicektim ama yapacak bişe bulamadığımdan yine açıp okuyorum ama olumsuz etkileneceğim bir durum yok.iş insanın hissettiklerinde. Az çok tutup tutmadığını hissediyosun şimdiden ne yapıcam diye kara kara düşğnmeye başladım.Ben radyasyondan demedim Can'ım o zaten var dediğin gibi.ama nete girdikçe insan olumsuz şeyler görüp stres oluyor başka şeylerle meşgul olmak daha iyi.şahsen ben ilk tedavimde şuna bakayım buna bakayım kendimi çok üzdüm boş yere. Tutacağı varsa tutuyor tutmayacağı varsa tutmuyor
Canim ben 31 yaşındayımKesinlikle katılıyorum sana memoriali başından beri düşünüyorum ama biz Anadolu yakasındayız diye tercih etmemiştim.bu sefer uzak falan dinlemeyeceğim herkes nerelerden geliyor.yaşın kaçtı senin Can'ım.etraftan baskı olmasa zaten çok rahat olacağız.birde ben önceki tedavimde ailelere söyledim bide bir iki arkadaşım biliyordu bu yeni tedavimi asla kimseye söylemeyeceğim iyice stres oluyorum onlar sordukça
Canim bende ilk defa piko nun ne olduğunu memorial da duydum senin gibi yok pikolularda yumurta daha çok gelişiyor bildiğim kadarıyla benden 12 tane yumurta aldılar 10 tanesi olgun cikti 8 tane döllendi 5. Güne 4 tane kaldiBende de pcos varmış. Yıllardır doktora gidiyorum ilk defa memorialda duydum bunu. Bugün sevinç hanımla kontrolüm vardı. Bi öncekinde Semra hoca bakmıştı. Ohss riski yazmış notlara. Korkuyorum ben ohss olmaktan. Nasıl bir şey? Bir de pcos olunca az yumurta mı çıkıyor? 4 tane oluştu demişsin ya ondan sordum Can'ım. Benim ilk denemem de pek bişey bilmiyorum. 4 iyi bi rakam mı?
1 tane transferini yaptım 3 tane kaldi 2 tanesi 1 tüpte dondurdular 1 tanesini 1 tüpte dondurdularyani iki kere dondurulmuş denemem varCanim bende ilk defa piko nun ne olduğunu memorial da duydum senin gibi yok pikolularda yumurta daha çok gelişiyor bildiğim kadarıyla benden 12 tane yumurta aldılar 10 tanesi olgun cikti 8 tane döllendi 5. Güne 4 tane kaldi
Can'ım geçen gün de söyledim bence seninki tutacak embriyo kaliten 4aa çok iyi kalite de.ha diyeceksin kalite önemli değil, ama bi gösterge yine de Can'ım.herkes o kalitede embriyosu olsun ister, en azından embriyolarınız kaliteli oluyor.bir sürü kişi var embriyosu 5.güne gidemeyip kalitesiz olanlar.olumsuz düşünme Can'ım tutanlar birşey hissetmemiş zaten.benim embriyo kalitem 4bc idi tabiki tutmadı tutmayacağını biliyordum o yüzden nette okudukça hep sitres oldumİnternetten bahsetmediğin için ben o şekilde anladım.valla ben girmicektim ama yapacak bişe bulamadığımdan yine açıp okuyorum ama olumsuz etkileneceğim bir durum yok.iş insanın hissettiklerinde. Az çok tutup tutmadığını hissediyosun şimdiden ne yapıcam diye kara kara düşğnmeye başladım.
Can'ım sen amh testi yaptırdın mı kaç çıktı.pkolularda yüksek çıkıyormuş sanırımCanim bende ilk defa piko nun ne olduğunu memorial da duydum senin gibi yok pikolularda yumurta daha çok gelişiyor bildiğim kadarıyla benden 12 tane yumurta aldılar 10 tanesi olgun cikti 8 tane döllendi 5. Güne 4 tane kaldi
Bu sefer donmuş tedavi olacak ya merkeze daha az gidersin inşallah kimse de duymaz çok sinir bozucu bir durummuş gerçekten.ilk tedavimde söylediğime pişmanım.ay şimdi ne olacak tüp te tutmadı dedikçe herkes afakanlar basıyor banaCanim ben 31 yaşındayım
İnanki benimde tek istegim kimsenin dumamasi ama aile apartmanında oturuyorum kaynanam eltilerim felan malesef munkun deyil bilmemeleri
Zaten kafama takılan tek şey bu kimse bilmesin istiyorum
Evet inanki bide bazıları alaycı bazıları acır gözlerle bakması beni bitiriyorBu sefer donmuş tedavi olacak ya merkeze daha az gidersin inşallah kimse de duymaz çok sinir bozucu bir durummuş gerçekten.ilk tedavimde söylediğime pişmanım.ay şimdi ne olacak tüp te tutmadı dedikçe herkes afakanlar basıyor bana
Geçmiş olsun Can'ım. İnşaallah bu sefer kolaylıkla pozitif sonucu alırsın. Amh kaçtı senin? Benim 3.2 çıkmıştıBide ohss olunca tabi ne olduğunu bilmiyordum iğneleri kullanırken karnımin içinde şişlik vardı zaten kiloluyum içinde sanki şu torbası oluştu son gunlerde de ağrı vardı düz dogrulamiyordum yumurta toplama isleminden sonra hiç bişeyim kalmadı bide tabi dondurmak zorunda kaldık 2 ay ara verdik öyle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?