Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

9.deneme o yüzden hiç mutlu değilim tekrar olumsuz olması düşübcesi korkutuyor
Doğrudur Can'ım zor bir durum gerçekten.9 denemede bazıları dondurulmuş tedavidir herhalde değil mi.sorun neydi sizde.embriyo kaliten çok güzel olacak inşallah.memorial de kaçıncı denemen

Doğrudur Can'ım zor bir durum gerçekten.9 denemede bazıları dondurulmuş tedavidir herhalde değil mi.sorun neydi sizde.embriyo kaliten çok güzel olacak inşallah.memorial de kaçıncı denemen
6 yılımı anlatmak biraz zor olacak. Ama memorialda ilk denemem

Üzülme iyi olupta ise yaramadiktan sonra kötü olsun tutsun olumsuz düşünme rabbim ol derse olur şunu buna bakmaz
Cok sukur 2yil once tek yumurta tek embriyoyla tuttu.oglum 1yasinda. Erken menepozdan dolayi 2.yi deniyecegiz.ins elimiz bos donmeyiz.Allah iateyen herkese versin

Can'ım aynı duyguları bende yaşıyorum, ama sakin ol bu çok önemli, ben kendimi meşgul edecek şeylerle uğraşıyorum, düşünmemeye çalış, transferden 4-5 gün sonra tutunma olayı bitiyor zaten, artık yapabileceğimiz birşey yok, birden fazla deneme ne olmuş ama bu olmayacağı anlamına gelmez bu arada formanda çok giremiyorum

Kızlar transferi olupta telefonu eline almayan
Veya tuttuktan sonrada artık telefondan uzak duran varmı
Yani sizce bi zararı varmı her kafadan bi ses çıkıyoryok neymiş tutunmayı engelliyormuş yada tutsa bile düşermiş
Yani benimki elimden hiç telefon düşmediği için düşmüş diyorlar

Bu benim de çok aklıma geldi Can'ım benim de ilk denemede elimden telefon düşmedi her şeyi araştırıyordum yok embriyo kalitem Nasıl yok merkez Nasıl her şeyi ince ayrıntısına kadar araştırıyordum ama kendime yaptım şimdi daha iyi anlıyorum.olumsuz yazıları görünce çok stres oldum çok etkileniyor insan zaten hassas dönemlerden geçiyoruz.ben ikinci denememde kesinlikle telefonu kendimden uzak tutucam olumsuz düşünmemek adına.senin transferin oldu mu

çok haklisin
Yok canım daha olmadı ağustos ayindaki adet döneminde rahim flimi istedi doktorum semra hm yani eylül adetindede transferim olur zaten donmuşlarim var onları denicem hayırlısiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…