Benim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.Tuketmeyi dusunuyordum ama bikac kisiden kist yaptigini duydum ve ertelemistim tuketmeyi.
Dollenen sayisi ve embriyo kalitelerinde olumlu degisiklik olmus muydu peki?ben denedim bir kaç ay o ayki tedavimde fazla yumurtam oldu sonuç değişmesede..fakat mide hashasiyetim arttı, son zamanlarda karışımı yiyemedim, afedersin kusmaya başlıyordum, çok tiksindim. Şimdi çörek otu kapsülü aldım bir tane alıyorum o bile midemi kaldırmaya yetiyor..
Benim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.
hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycez sen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)
Ah canım bunlar hep böyle demekki, benim eşimde öyle, tamam diyor, sonra ben hazırlığa başlayınca hiç bir şey konuşmamış gibi davranıyor. Başlıyor bu kez şu kadar yaptırdık, şu kadar para gitti sonuç değişmedi bilmem ne. Tamam diyorum yaptırmayalım ..biraz zaman geçiyor bu sefer niye olmuyor, ne yapmak gerek demeye...Ben tekrar harekete geçiyorum gene aynı..tedaviye başladığım zamanlarda, sadece opu zamanı gidiyor hastaneye, bu şehir dışı bile olsa aynı, oda bin bir naz, kapris, uflamalar puflamalar..sabır çekiyorum her seferinde..sen anlatınca benimde yaram açıldı kusura bakma ben her negatif olduğunda, eşimi nasıl teselli edecem en çok onu düşünüyorum..
Benim bi arkadasim bu kurle hamilelik elde etti. Evde hep bulunan malzemeler oldugu icin supheci yaklasmiyorum normalde bitkisel kurlere supheci yaklasirim. Kist yaptigini hic duymadim. Ben de bu tedavi oncesi bu kuru uyguluycam bakalim insallah pozitif etkisini gorurum.
hifanur canim sen de uzatma amac tedaviyi yaptirmak ve bebek sahibi olmak. Kaba tabirle kopruyu gecene kadar ayiya dayi diycez sen yine de ikna et hatta cocuk icin ugrasmiyacaksam niye evlendim fln de. Yerler onlarin triplerini :)
Normalde sayı arttı fakat bir öncekilere göre kalitede fazla değişiklik göstermedi. Tek fark önceki denemelere göre (öncekilerde blast 2 embriyo) oluyordu , bu sefer blast 3 embriyom oldu, hepsi transfer edildi ama sonuç değişmedi.Dollenen sayisi ve embriyo kalitelerinde olumlu degisiklik olmus muydu peki?
Canım sanmaki benim eşim akıl ediyor da hadi doktora gidelim diyor. Çogunlukla benim ve anasının iteklemesiyle diyor, birde yazın izne felan çıkacaksa ona göre ayarlayım iznini diyor, hoş izne çıksada sadece opu günü geliyor o başka. İnan her tedavi öncesi bir gerginlik, bir stres, bir kapris, bu sonuç alıncada devam ediyor. Her negatifte eşimi nasıl idare edecem onu düşünüyorum. Zor gerçekten söylenen laflar ağır geliyor çoğu zaman, her tedavide moralimi bozar eşin gibi..Hiç aldrış etmeyip yönlendirme yapmadığım zamanlarda oldu ama adam değişmedi, bu arada bizim yaşlar geçkin doktorlar acele edin diyorlar ama eşim böyle olunca artık elim kolum bağlı kalıyor. Senin yaşın gençse az sabret bakalım cnm..Tek benimki değilmiş demekki.asıl böyle zamanlarda desteğe ihtiyacımız var.umutlanmaya olumlu düşünmeye ihtiyacımız var.ama malesef ben inatla umut etmeye çalışsamda negatif yüklüyo bana.
Benimki neden olmuyo hadi dr.a gidelim demez.5 senedir hep ben dedim.
Bu sefer bırakıcam herşeyi ondan beklicem.
Normalde sayı arttı fakat bir öncekilere göre kalitede fazla değişiklik göstermedi. Tek fark önceki denemelere göre (öncekilerde blast 2 embriyo) oluyordu , bu sefer blast 3 embriyom oldu, hepsi transfer edildi ama sonuç değişmedi.
Hepsinden yaptırdık, genetik de sorun çıkmadı ama pıhtılaşma testinde çıktı, onun içinde zaten iğne kullanıyorum her tedavide..5. güne genelde gidiyor ama kaliteleri iyi olmadığı söyleniyor. Aslında şuana kadar çok iyi kalitede de oldu çok kötü kaliteside. Doktorlara göre tek sebep benim yaşım. Tedaviye başladığımda 35 yaşındaydım 40 olacağım. 5 sene öncesinden bir fark yok, sadece yumurta sayım azaldı, her tedavide değişkenlik gösterdi..Ama sonuç hep negatif..Bu arada 2 kerede histereskopi oldum..Canim neden tutmadigina dair pihtilasma veya genetik test yapildi mi?
Benimkiler 3.gune gidemiyor. 2.gun transfer ediliyor. Blast olmasi iyi.
Hepsinden yaptırdık, genetik de sorun çıkmadı ama pıhtılaşma testinde çıktı, onun içinde zaten iğne kullanıyorum her tedavide..5. güne genelde gidiyor ama kaliteleri iyi olmadığı söyleniyor. Aslında şuana kadar çok iyi kalitede de oldu çok kötü kaliteside. Doktorlara göre tek sebep benim yaşım. Tedaviye başladığımda 35 yaşındaydım 40 olacağım. 5 sene öncesinden bir fark yok, sadece yumurta sayım azaldı, her tedavide değişkenlik gösterdi..Ama sonuç hep negatif..Bu arada 2 kerede histereskopi oldum..
Canim yaaaa şuna inanki bende de her kontrollere bile giderken yaa yolda yada hastanede eşimle tartışırızŞuan güçlü durmaya ağlamamaya çalışıyorum.içimden neler neler demek geçiyo ama sadece susuyorum.
İşin kötüsü annem ilk defa bi tartışmamıza şahit oldu.çok mahcup oldum.gittiniz mi dedi,gittik ama geri döndük dedim gizleyemedim.
Eşimde eve gelince yumuşadı barışmaya çalıştı yüz vermedim.bu konu bi daha açılmıcak bitti dedim.
Daha yolun başındayken gerçekten çok yoruldum.
Canim rakam olarak nasıldı kaliteleriNormalde sayı arttı fakat bir öncekilere göre kalitede fazla değişiklik göstermedi. Tek fark önceki denemelere göre (öncekilerde blast 2 embriyo) oluyordu , bu sefer blast 3 embriyom oldu, hepsi transfer edildi ama sonuç değişmedi.
Canım sanmaki benim eşim akıl ediyor da hadi doktora gidelim diyor. Çogunlukla benim ve anasının iteklemesiyle diyor, birde yazın izne felan çıkacaksa ona göre ayarlayım iznini diyor, hoş izne çıksada sadece opu günü geliyor o başka. İnan her tedavi öncesi bir gerginlik, bir stres, bir kapris, bu sonuç alıncada devam ediyor. Her negatifte eşimi nasıl idare edecem onu düşünüyorum. Zor gerçekten söylenen laflar ağır geliyor çoğu zaman, her tedavide moralimi bozar eşin gibi..Hiç aldrış etmeyip yönlendirme yapmadığım zamanlarda oldu ama adam değişmedi, bu arada bizim yaşlar geçkin doktorlar acele edin diyorlar ama eşim böyle olunca artık elim kolum bağlı kalıyor. Senin yaşın gençse az sabret bakalım cnm..
Canim yaaaa şuna inanki bende de her kontrollere bile giderken yaa yolda yada hastanede eşimle tartışırız
Yok iki saattir bunlar bizi niye bekletiyorlar halbuki 10 dkk bile olmuyor bi ton bahane stres anlicagin bi tek sen değil bunları ve daha fazlasını yaşayan insanlar çok
Aynen öyle canım sabır sabır yapıcak başka bişey yokBi tek biziz sanıyodum.benim gibilerde varmış demekki :)
Dr kapısında uslu uslu oturan bizden yaşça büyük insanları gördükçe eşime iyice sinir oluyodum.insanlar 50 yaşına gelmiş ellerinde bavullarla ist.a gelip çocuk umudu taşıyolar.bizimkide 10 dk yolda oflaya puflaya binbir nazla gidiyo.
Anne olmak,olmaya çalışmak zor.hep kadın çekiyor,kadın mücadele ediyor malesef.
Hangi kurumdasınAyy kizlar adet oldum tam tedaviye baslicam ama izinlerimiz ikinci bir emre kadar iptal edildi napicam simdi opu ve transfer icin 2 gun izin alicaktimizinli raporlu arkadaslarida geri cagirdilar puff
en adliyede çalışıyorum, raporuyum napsam bilemedim, perşembe raporum bitiyo, başlayımı yoksa raporla devam mı etsem bilemedim,Hangi kurumdasın
Bankadayim bendeHangi kurumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?