Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sen daha iyi bilirsin canım göğüs ağrısının gelip kaybolması normal mi bazen var bugün yok
İlk zamanlar göğüs ağrısı aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor canım , ilerleyen haftalarda suanki hassasiyetin bebeyle alakalı olmadığını anlıyorsun göğüs ağrısı dediği adet zamanındaki hassasiyetten çok bildiğin ağrı gibi oluyor.. ilk haftalar herkes için farklı belirtiler veriyor ama dediğim gibi ilaçların da bunda etkisi çok ☺️ sen gönlünü ferah tut bebeğin seninle ve orda olduğunu hissetmen için belirtiye gerek yok inan bana 💕💕

Ya ben şuna takıldım hesaplamalara göre ben bugün 4+ 0 gündeyim tahlil sonucuna baktımda referans aralığı 4. Hafta en az 1000 göstwriyor ondan sordum açıkçası
Sen onlara bakma canım benim ilk değerim yanlış hatırlamıyorsam 172 falandı yücel bey harika demişti 😊

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉🎉
Ayyy çok şükür yarabbimmm 💃🌺🌺 🎉🎉 100 ün altında biraz tedirgin konusuyorlar ama ben eminim 2 gün sonra kat kat artacak değerin 🥰🥰 nasıl mutluyum anlatamam canım ya gözün aydın , rabbim kucağında görmeyi de nasip etsin 🧿😍💕

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉
eveeeet işte bu . Maşallah canımmm 🎉 . Değerin kat kat artsın inşaallah . Çok çok sevindim 🥰🥰

Canlar senin özelinde herkese duyurmuş olayım. Hamilelik var. Değerim 66 çıktı o beni şuan ürkütüyor. Yücel ilk sonuç yanıltır ikincisi önemli dedi bakalım 9 unda tekrarlayacagim🎉🎉🎉🎉🎉
Canım ya çok sevindim 😍🙏🏻🙏🏻Değerin düşük değil bence 🖤🖤 rabbim inşallah bana da nasip etsin 🙏🏻 Az önce aradılar yarın 17.30 da transferim var 🙏🏻🙏🏻

Oleeey 🥳🥳🥳 tebrik ederim. Degeri simdi hic kafana takma, inssllah katlamis olacak iki gune ve tam bayram yapicaz 💃💃💃 saglikla ilerlesin 🙏

Canım ya çok sevindim 😍🙏🏻🙏🏻Değerin düşük değil bence 🖤🖤 rabbim inşallah bana da nasip etsin 🙏🏻 Az önce aradılar yarın 17.30 da transferim var 🙏🏻🙏🏻
Ay maşallah sanada 🥰 inşallah güzel haberlerle gel🙏🤲 yücel beye yazdım hemen bence değerin gayet güzel iki gün sonrasi önemli ilk değer yanıltıcı olabilir dedi🤗

Ay maşallah sanada 🥰 inşallah güzel haberlerle gel🙏🤲 yücel beye yazdım hemen bence değerin gayet güzel iki gün sonrasi önemli ilk değer yanıltıcı olabilir dedi🤗
Amin canımm Allah razı olsun 😇🙏🏻 Yücel beye katılıyorum hadi bakalım iki gün daha heyecanlı bekleyiş başladı 🙈

Back
X