- 26 Mart 2023
- 318
- 241
- 33
- Konu Sahibi depresifbirpolyanna
-
Şuan hala tedavim devam ediyor, önümüzdeki ay transfer olacak. Dondurulan embriyolar için hala bir ücret talep edilmedi. Transferden sonra ne olur ben de bilmiyorum burada bekleyeyimŞişli memorialde tedavi görenler özellikle güncel prosedürde, sizden embriyo dondurma ücret istendi mi istendiyse ne zaman ne kadar istendi? ara vermeden devam ederseniz istiyorlar mı yoksa ara vermek isterseniz veya pozitiften sonra ilerki yıllar için mi isityorlar?
hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızŞuan hala tedavim devam ediyor, önümüzdeki ay transfer olacak. Dondurulan embriyolar için hala bir ücret talep edilmedi. Transferden sonra ne olur ben de bilmiyorum burada bekleyeyim
merhaba teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. bana da o mantıklı geldi tedavi süresince istenmeyip sonrası için uzun süreli istenebilir sanırım öyle yapıyorlarMerhaba. 2023 Ekim ayında tedavi gördüm. Transferim 2024 ocakta yapıldı. Bu süreçte başta söylenilen ücret dışında bir ücret ödemedim. 2024 ocakta 3 embriyoyu 5 sene dondurmak için 595 dolar ücret ödedim
Evet. Elde edilen embriyoları uzun vadede saklamak için ödeme yapılıyormerhaba teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. bana da o mantıklı geldi tedavi süresince istenmeyip sonrası için uzun süreli istenebilir sanırım öyle yapıyorlar
Siz de inşallahhayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsınızbenden de istenmedi ama fiyat listesinde yazıyordu bakalım ne olacak
Merhabalar , 1.5 ay sonra transferim var. Haziranda yumurta toplamam oldu. Toplamadan transfere kadar olan sürede embriyo dondurma ücreti almıyorlar. Fakat transfer günü geride kalan embriyoları 5 sene saklamak için ücret alıyorlar. Aldıkları ücret ise kalan embriyo sayısına göre değişiyorŞişli memorialde tedavi görenler özellikle güncel prosedürde, sizden embriyo dondurma ücret istendi mi istendiyse ne zaman ne kadar istendi? ara vermeden devam ederseniz istiyorlar mı yoksa ara vermek isterseniz veya pozitiften sonra ilerki yıllar için mi isityorlar?
merhaba bizde de almadılar ilk transferde ama diyelim negatif oldu ve devam etmek istedik o süreçte alıyorlar mı ona emin olamadık istemediler ama bilemedim. teşekkürler bilgi içinMerhabalar , 1.5 ay sonra transferim var. Haziranda yumurta toplamam oldu. Toplamadan transfere kadar olan sürede embriyo dondurma ücreti almıyorlar. Fakat transfer günü geride kalan embriyoları 5 sene saklamak için ücret alıyorlar. Aldıkları ücret ise kalan embriyo sayısına göre değişiyor
Umarım bunu hiç deneyimlemeyiz ama ilk transferi oldunuz. Negatif oldu. 2.tansfer ücretli siz daha önce 5 senelik dondurduğunuz embriyoları kullanacaksınız. Yani sadece transfer ücreti ödeyeceksinizmerhaba bizde de almadılar ilk transferde ama diyelim negatif oldu ve devam etmek istedik o süreçte alıyorlar mı ona emin olamadık istemediler ama bilemedim. teşekkürler bilgi için
aminSiz de inşallah
Bence transferden sonra isteyecekler
amin. ben daha önce beş sene dondurmadım bu sene başladım tedaviye henüz dondurma ücreti istemediler ilk transfer kimyasal oldu sonrası için kimse bir ücret talep etmedi dondurma konusunda. araya rahim dinlendirme de girdi iki ay bankoya sorduk onlar bile bilmiyor :) belki pozitifi gördükten sonra karar verilir buna bilemiyorum kağıtta çok karışıkUmarım bunu hiç deneyimlemeyiz ama ilk transferi oldunuz. Negatif oldu. 2.tansfer ücretli siz daha önce 5 senelik dondurduğunuz embriyoları kullanacaksınız. Yani sadece transfer ücreti ödeyeceksiniz
Merhaba bunlar şişli memorialde mi oldu ? Çok ilginç biz çok planlı ilerliyoruz. Önümüzde ki süreç ne yapılacak gayet açık oluyor. Ama belki doktor size 2.transferi planladıysa dondurma ücretini o zaman alırlar. Bir de doktorunuz kimdi ? İlkinin kimyasal olması ile ilgili bir şey dediler miamin. ben daha önce beş sene dondurmadım bu sene başladım tedaviye henüz dondurma ücreti istemediler ilk transfer kimyasal oldu sonrası için kimse bir ücret talep etmedi dondurma konusunda. araya rahim dinlendirme de girdi iki ay bankoya sorduk onlar bile bilmiyor :) belki pozitifi gördükten sonra karar verilir buna bilemiyorum kağıtta çok karışık
evet. bizim de transfere kadar öyleydi her şey çok güzel planlı ilerledi. ama transferden sonra doktorumuzla iletişime bile geçemedik bu üzdü baya. sonucu hemşire söyledi arayıp hastaneyi defalarca aradık dönmediler zaten moral olarak da kötüydüm baya kızmıştım. ikinci transferimi olcağım ama yine istemediler ücret bilmiyorum. doktorum ipek düzgüner kimyasalın yüzde seksen doksan sebebi genetiğinde sıkıntı olması yani embriyonun sağlıksız olması dediler. pgt istedim donmuş embriyo olduğu için yapamayız zarar verir dediler başka hiçbir işlem veya test uygulanmadı ilaçlarım ve dozları bile değişmedi aynı yoldan ilerledikMerhaba bunlar şişli memorialde mi oldu ? Çok ilginç biz çok planlı ilerliyoruz. Önümüzde ki süreç ne yapılacak gayet açık oluyor. Ama belki doktor size 2.transferi planladıysa dondurma ücretini o zaman alırlar. Bir de doktorunuz kimdi ? İlkinin kimyasal olması ile ilgili bir şey dediler mi
ilkinde pozitif olursa mantıklı ama tedaviye devam edecekseniz işler karışıyor gibiEğer ilk transferden sonra geride embriyonuz kalıyorsa o zaman istiyorlar ücreti. Bana öyle demişlerdi en azından :)
Ben Sevinç ve Semra Hoca ile tedavi oluyorum. Yumurtalarım alında biyopsi yapıldı. Pgt yapıldı. Sonra bana gen testi yapıldı temiz çıktı. Sonra histeroskopi oldum. Endometrioz olduğum için şuan 2 aylık menepoz tedavisindeyim. Kasım ortası transfer hazırlığına başlayacağız. Yani bilemiyorum aslında tedavi şekillerimiz farklı. Ama o kadar karamsar olmayın. İlki kimyasal oldu diye hepsi öyle olacak değildir. İlla ki olacaktır. İçinizi ferah tutun. Şuan embriyolara pgt yapılmadı diye hepsi köyü embriyo olmuyor. 2.transferinize odaklanın. Yani benim ebriyolarım pgt li ama bu demek değil ki ilkinde kesin tutacak. Çok belirsiz zor bir süreç dua etmekten başka çaremiz inanın ki yok. Bence 2.transferiniz çok güzel olacakevet. bizim de transfere kadar öyleydi her şey çok güzel planlı ilerledi. ama transferden sonra doktorumuzla iletişime bile geçemedik bu üzdü baya. sonucu hemşire söyledi arayıp hastaneyi defalarca aradık dönmediler zaten moral olarak da kötüydüm baya kızmıştım. ikinci transferimi olcağım ama yine istemediler ücret bilmiyorum. doktorum ipek düzgüner kimyasalın yüzde seksen doksan sebebi genetiğinde sıkıntı olması yani embriyonun sağlıksız olması dediler. pgt istedim donmuş embriyo olduğu için yapamayız zarar verir dediler başka hiçbir işlem veya test uygulanmadı ilaçlarım ve dozları bile değişmedi aynı yoldan ilerledik
Merhaba dogal siklusmu ilerlediniz yapaymi ?evet. bizim de transfere kadar öyleydi her şey çok güzel planlı ilerledi. ama transferden sonra doktorumuzla iletişime bile geçemedik bu üzdü baya. sonucu hemşire söyledi arayıp hastaneyi defalarca aradık dönmediler zaten moral olarak da kötüydüm baya kızmıştım. ikinci transferimi olcağım ama yine istemediler ücret bilmiyorum. doktorum ipek düzgüner kimyasalın yüzde seksen doksan sebebi genetiğinde sıkıntı olması yani embriyonun sağlıksız olması dediler. pgt istedim donmuş embriyo olduğu için yapamayız zarar verir dediler başka hiçbir işlem veya test uygulanmadı ilaçlarım ve dozları bile değişmedi aynı yoldan ilerledik
Bunu şişli memorialda bir dr demesi üzücü olmuş, benim dr Gönül Özerdi, ilk transferimden sonra üzücü şeyler yaşadıktan sonra 2.transferi olmadan önce donmuş embriyolarımı çözdürüp pgt yolladım ve sağlıklı gelen ile hamileyim şu an çok şükür , bu konuyu embriyolarınızı kalitesi iyiyse tekrar oturup konuşmanız lazımevet. bizim de transfere kadar öyleydi her şey çok güzel planlı ilerledi. ama transferden sonra doktorumuzla iletişime bile geçemedik bu üzdü baya. sonucu hemşire söyledi arayıp hastaneyi defalarca aradık dönmediler zaten moral olarak da kötüydüm baya kızmıştım. ikinci transferimi olcağım ama yine istemediler ücret bilmiyorum. doktorum ipek düzgüner kimyasalın yüzde seksen doksan sebebi genetiğinde sıkıntı olması yani embriyonun sağlıksız olması dediler. pgt istedim donmuş embriyo olduğu için yapamayız zarar verir dediler başka hiçbir işlem veya test uygulanmadı ilaçlarım ve dozları bile değişmedi aynı yoldan ilerledik
yaa ilk transferimi sevinç hoca yaptı :) yumurtalar dondurulmadan pgt yaptırmanız çok iyi olmuş ben de pişman oldum ama dediğiniz gibi pgtde garanti değil. ben de öyle umut ediyorum ikincisine tabiki kalbim daha buruk ilkindeki heyecan yok çünkü heyecan nisbetinde büyük oluyor üzüntü de. çok teşekkür ederim mesajınız gerçekten iyi geldi inşallah sizden de güzel haberler alırızBen Sevinç ve Semra Hoca ile tedavi oluyorum. Yumurtalarım alında biyopsi yapıldı. Pgt yapıldı. Sonra bana gen testi yapıldı temiz çıktı. Sonra histeroskopi oldum. Endometrioz olduğum için şuan 2 aylık menepoz tedavisindeyim. Kasım ortası transfer hazırlığına başlayacağız. Yani bilemiyorum aslında tedavi şekillerimiz farklı. Ama o kadar karamsar olmayın. İlki kimyasal oldu diye hepsi öyle olacak değildir. İlla ki olacaktır. İçinizi ferah tutun. Şuan embriyolara pgt yapılmadı diye hepsi köyü embriyo olmuyor. 2.transferinize odaklanın. Yani benim ebriyolarım pgt li ama bu demek değil ki ilkinde kesin tutacak. Çok belirsiz zor bir süreç dua etmekten başka çaremiz inanın ki yok. Bence 2.transferiniz çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?