- 25 Ekim 2013
- 315
- 81
- 38
- Konu Sahibi aynurkoca2
-
evet fazla secenekleri yok ama tayt giyince daha zayıf yada zarif gozukmuyorlar tamamen cirkin gozukuyor kalca kismi on kismi falan . diz alti yada uzun etek giyince daha hos duruyor bence.evet isteyenler giysin ama çevreyi de düşünmek lazım daha güzel ve zarif görünebilecekleri çok daha seçenek var bence
Boş ver ne giyerlerse giysinler. Kendi düşünmüyorsa sen neden kafanı takıyorsun ki böyle şeylere? Bu ülkede düşünce özgürlüğü var güya ama kimsenin kimsenin düşüncesine saygısı yok. Bırakalım herkes özgür özgür takılsın. Herkesin yaptığı kendini ilgilendirir.herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Burada değişmesi gereken bilmem ne giyen kadınlar değil; o kadınlara tacizkâr bakışlar atan kadınlar ve erkekler.
Ben birçok erkekten bu konuda kötü ve eleştirel yorum duyduğum ve bu kadınları savunmak zounda kaldığım için yazıp düşüncelerimi söylemek istedim, tabi ki giyilebilir ama bein fikrim daha hoş görünebilecekler şeyler de giyebilecekelri
Ben forumdaki diğer konuları takip ederken sıkılıp daha çok fikir paylaşabileceğimiz bir konu açmak istedim herkes fikrini söyleyebilir özgürce. Bazı konuları sıkıcı bulduğum için farklı konular açmaya ve beyin fırtınası yapmaya çalıştım sadece. Herkes fikrini söyleyebilir ve kibarca tartışabiliriz. Ben duyarlı biri olduğumu düşünüyorum. Bazen bu toplumsal bir sorun olabilir bazen de içimizden geçen anlık bir fikir. Burası kadın kadına paylaştığımız özgür bir yer değil mi. Neden paylaşmayayım ki, sohbet etmek istemeyen diğer konularla ilgilenir ama çok güzel şeyler paylaşan arkadaşlar da var, daha kibar davranabiliriz birbirimize. Ben bu siteyi yanlızlığımı gidermek için de kullanıyorum hep çok ciddi şeyler paylaşmak zorunda mıyız. Bunu ben bir arkadaş toplantısında da söyleyebilirim kibarca burada da. Bence daha yapıcı olabiliriz.
onların tMalzeme vermek derken? "Malzeme"... İnsan vücudundan bahsediyor olabilir misiniz?
Kadın dayanışmasının olduğu bi siteye gelip kadın ötekileştirmesi yaparsanız tepki görürsünüz hanımefendi.
Ben de çok şişmanın zaten ve hiç de rahatsız değilim.
onların t
Ben ötekileştirme yaptığımı düşünmüyorum, dayanışma çerçevesinde paylaşıyorum üstelik de. Erkekler bu durumla dalga geçtiğinde ve çirkin yorum yaptığında üzülüyorum bu bayan arkadaşlarım için. Bu nedenle yazdım sizler ne düşünüyorsunuz diye. Ayrıca ben de kilolu bir bayanım kesinlikle ötekileştirme yapmadım. Hatta bu siteden beşik sattığım bir üye de evime gelip beşiği almaya gelince gördü beni hiç de zayıf değilim yani. Ben ötekileştirmedim sadece dalga geçilmesine üzüldüğüm için yazdım buradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?