- Konu Sahibi aynurkoca2
-
O dalga geçenler kadın erkek her kimse önce küçük beyinleriyle dalga geçsinler. Zayıf yada şişman olmak değişebilecek bir şey ama fikrinin olması, kendini geliştirmek, hümanist bir insan olabilmek, ergen gibi insanların kusurlarıyla dalga geçmeyen olgun bir insan olmak, bilgili ve kültürlü olmak daha zor ve önemli. Ben asıl böyle sığ insanlarla dalga geçiyorum
Ben de o insanlara bunlara benzer davrandım merak etmeyin üstelik bana da laf çarpıttıklarını da düşündüm benim de kilolu olmam hasebiyle. Ama bu insanlar o kadar çok ki çok incitiyorlar...
İyide sanane ki bundanherkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Ben birçok erkekten bu konuda kötü ve eleştirel yorum duyduğum ve bu kadınları savunmak zounda kaldığım için yazıp düşüncelerimi söylemek istedim, tabi ki giyilebilir ama bein fikrim daha hoş görünebilecekler şeyler de giyebilecekelri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?