- Konu Sahibi aynurkoca2
-
Ya insanların ne giymesi sana mi batiyor ayrıca sence kadinlar erkekler için mi giyiniyor ? itibari olan hic bir kadın erkekler için giyinmez sen giyiniyorsan bilemiycem o ayri. Kendi hem cinsini erkeklere malzeme vermemek için satiyorsun resmen tebrik ederim bu donemde kadınların birbirini en çok kollamaya ihtiyacı varken sen gelip sisman kadınlar tayt gitmesin diyorsun neden güzel gözükmüyor ? Kadınlar zaten bu donemde bir obje olarak görülürken seninde hem cinslerine o gözle bakman miğde bulandırıcı lütfen erkekler için bidaha kendi cinsini yargilamaherkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
pasif edilmedi ki bir yıldır açık bu hesap , hatta bir çok ürün de sattım buradan geçen sene ,Bu hesap pasif edilmişti, niye açıldı? Kazen'in afişe ettiği çoklu hesaplardan biri bu.
pasif edilmedi ki bir yıldır açık bu hesap , hatta bir çok ürün de sattım buradan geçen sene ,
Ay he anladık zayıfsın bitek sana yakısıyor tayt.
(Ben zayıfım muhteşem fizikliyim çatlayın şişmanlar demenin konu açmalı yolu.)
öz güven bu..kendilerini böyle seviyorlar ve etrafa ben böyleyim işine gelirse mesajı veriyorlar..herkes zayıf olmak zorunda değil biliyorum ama kocaman bir vücutla daracık kıyafetler ve de üstelik tayt giymek nasıl bir durum anlamıyorum, biraz daha ölçülü olsak biz kadınlar erkeklere malzeme vermesek daha iyi olmaz mı?
Hahaha :))Yemekte salça, kdında kalça demişler Allah ne verdiyse sergilemek gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?