İnşaallah canım amin ay evet park yatağı yakındanda görünce çok hoşuma gititi çok geniş rahat görünüyor bakalım artık,sen oda yapıcam dedin bebeğini yanında yatırmıycakmısın?
selam kızlar bugün bende varım özledim siziiii
yanımda 3 ay kadar yatar onun için bambu sepetimiz hediye geldi bile onun dışında oda yapıcam benim yatak odası çok geniş değil koca beşik girmez o yüzden oda yapıcaz misafir yatak odası vardı onu iptal edicez benim evimde 2 +1 biraz sıkıntı olacaka ama napalım
hosgeldin. kiz senin hala bulantin oluyor mu? merak ettim.
geçen günler yoktum yoğundum şirkette şimdide sayfa açıkta pek yazamıyorum işime konsantre olamıyorum sürekli buraya yazınca kaydirigubbakcemile2kız nerdesin sen sabah bi gözüktün sonra kayıp
kizlar 2+1 oda nasil oluyor ya? Yani iki oturma odasi 1 yatak odasi mi? öyle mi hesaplaniyo?
süperrr nasılsın didemcim bebiş nasıl? ben bugün rüyamda kızımı gördüm 4.5 aylık doğmuş ama dişleri falan vardı çok şirindi komik dimi 12 saat uyuyunca böyle oluyomuşşşkaydirigubbakcemile3
hoşbuldum canım..şükür benim hiç bulantım olmadı..sen nasılsın
ben iyim. valla baya azaldi bulantim falan. yiyebiliyorum diye bazen cok bile kaciriyorum. birde midem öyle gecen haftalar gibi acikinca kazilmiyor. bazen acikinca iste midem bulaniyo ama masallah agizim hic bos durmuyo aslinda. iyim cok sükür. iste bi tasinsaydim cok daha rahat olacam
grip oluyorum galiba didemcim şimdiden böyle kışın napcam bilmiyorum ..sen bebiş değil yatak mı almayı düşünüyorsun ? ben hala karar veremedim
grip oluyorum galiba didemcim şimdiden böyle kışın napcam bilmiyorum ..sen bebiş değil yatak mı almayı düşünüyorsun ? ben hala karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?