Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sumrucum benim şu anda doyma hissim yok oldu sanki .yiyorum yiyorum ve hala hiç yemek yememiş gibiyim..ne zaman taşınacaksın ilerleyen haftalarda çok zor olur

yok canim bu haftasonu iste tasinmasi lazim esyalarin. haftaya cuma cikmamiz lazim simdiki evden. erkekler tasiyacak zaten bizden annem falan temizlik yapariz biraz bi rahat ederim. karar verdim zaten yeni evimde her haftasonu zamanimi ayirip tozumuda alicam paspasimida aticam. bu evde canim istemiyordu iki üc haftada bir yapinca zor oluyorduda. artik yok tembellik.

sağol mehtapcım çok soğuk buralar grip olacağım gibi dinleniyorum..sen nasılsın?
bol bol uzan dinlen canım geçmiş olsun
bende iyiyim çok şükür

uzun süredir ilk defa ne güzel kahvaltı yapmıştım,tabi o da kahv. dan önce istifra etmenin etkisiyle...
kahv. dan sonra tekraaaaaaarrr.....
mide boşaldı bişeycik kalmadı çok kötü oldum yaaa :bbo:

ay canım senin işinde zor inşallah çarçabuk geçer bulantıların allah sabır versin

beşik tatlım yatak değil ama sallanmıyor düz sade bişey ikea nın sitesine bakabilirsen orda beyaz bi beşik var hevskın diye onun takımını alıcam

taşınabilen beşiklerden almak istiyorum çanta kadar olabilenlerden memlekete 2 ay gidiyoruz yavrum rezil olmasın oralarda zaten evler kalabalık oluyor..sabit olsak ben baza almayı düşünüyordum . ama bakcaz artık başka neler alırsanız banada yazın ..eksik çok ama ne alacağımı bilemiyorum 5 ay kaldı doğuma

Eflal kızzz sen aktar gibisin bilirsin adet söktürmeye civan perçemi olurmu???
yine ilaç kullanmak istemiyorum

reyyancım canım geçmiş olsun ilaçlar nasıl fayda etmiyo anlamış değilim ..inşallah en kısa zamanda rahatlarsın

bol bol uzan dinlen canım geçmiş olsun
bende iyiyim çok şükür

ay canım senin işinde zor inşallah çarçabuk geçer bulantıların allah sabır versin

çok kötü oldum yaa gözlerim falan kıpkırmızı kesildi hiç bu kadar olmamaıştı...
muhabbetiniz çok güzel bende katılmak isterdim ama kapatmalıyım şimdi..
size ho şmuahbbetler,ne alırsanız söyleyin bebişler içn fikir olsun bizede

reyyancım canım geçmiş olsun ilaçlar nasıl fayda etmiyo anlamış değilim ..inşallah en kısa zamanda rahatlarsın

canım ilaç dediğimiz de zaten biri yemekten önce bulantı hapı,biiri de yemekten sonra vitamin
inşaallah inşaalah insanda derman bırakmıyor vallaa...

canım o tembellik geçmiyor biliyomusun ? ben normalde hiç oturamam şimdi kalkamıyorum .eşim işin ucundan tutmasa evin hali berbat ..çalışmak yoruyo canım bizi evde olsak daha rahat yaparız insan tatilinde dinlenmek istiyo çamaşır ütü ev temizliği zor vallaa

beşik tatlım yatak değil ama sallanmıyor düz sade bişey ikea nın sitesine bakabilirsen orda beyaz bi beşik var hevskın diye onun takımını alıcam

canim türkiye ne kadar pahali ya. simdi baktimda bende ayni yatagi begenmistim, beyaz. neyse burda 89,00 euro yani 180 tl falan olmasi lazim. türkiyede 269tl valla keske gönderebilsem burdan

canım ilaç dediğimiz de zaten biri yemekten önce bulantı hapı,biiri de yemekten sonra vitamin
inşaallah inşaalah insanda derman bırakmıyor vallaa...

eee o zaman vitamininde faydası olmuyodur ki hemen çıkarıyosan yediklerini ..bulantı hapına şaşırıyorum bi doktoruna sorsan keşke çok zor bi durum

evet tatlım park yatak denilenlerden alacaksın o zaman ben 6 ay dolmadan bişey almayı düşünmüyorum sadece bakıp fikir ediniyorum o kadar

eee o zaman vitamininde faydası olmuyodur ki hemen çıkarıyosan yediklerini ..bulantı hapına şaşırıyorum bi doktoruna sorsan keşke çok zor bi durum

yok eskiden hiç çıkarmıyordum ya hatırlarsan,bana öyle geldi ki bulantı hapına başladım daha çok çıkarmaya başladım...

canim türkiye ne kadar pahali ya. Simdi baktimda bende ayni yatagi begenmistim, beyaz. Neyse burda 89,00 euro yani 180 tl falan olmasi lazim. Türkiyede 269tl valla keske gönderebilsem burdan

dimi tatlım çok pahalı ikea da çoğu yerden ucuza gliyor ama oda dişarda 1500 2000 den aşağı oda yok

evet tatlım park yatak denilenlerden alacaksın o zaman ben 6 ay dolmadan bişey almayı düşünmüyorum sadece bakıp fikir ediniyorum o kadar

adını bilmiyordum iyi oldu söylediğin ..benim şimdiden bakmam ve almam lazım doğum martta kışın çıkamam dışarı 2 3 ayda halledeyim diyorum inş..

Ay kızlar çok afedersiniz şimdide ablamla sohbete daldım yazdıklarınızı okuyamadım mehtapcım civanperçemi iyidir canım hergün bir fincan iç zarar olmaz merak etme.

ay yazik esim t-shirti falan hep ütülü giyerdi evlenmeden. evflendigimizden beri hic aramiyor ütü falan. bi gömlekleri iste. onlarinda giyeceginde yapiveriyorum. yazik biraz aciyorum ama napim gercekten zor isle evi bi arada götürmek. ya isinde ihmal oluyo ya evinde. e ben hergün evde olsam uykumui almis olurum, evim toplu olur, aksam en güzel yemekler ocagimda pismis olur. ama yokki zamanim. insanin eve gelince bari dinlenesi geliyo ama ordada is bekleyince insan bikiyo ya. ben bir hafta raporluydum esim sasirmisti bizim ev ne kadar toplu sen hic yerinden kipirdamiyon heralde dagilmiyo ev diyo. e biz yedigimiz ictigimiz yeri toparliyoruz, beyefendinin bardagi orda kasigi surda, taba bilmem nerde

dimi tatlım çok pahalı ikea da çoğu yerden ucuza gliyor ama oda dişarda 1500 2000 den aşağı oda yok

valla bende simdi biryere baktirmiyorum ikeayadan bakicam diye. cok hos odalar var burda 350 euroya falan bence türkiyeye göre cok cok uygun.

bende hiç bi iş yapmıyorum kızlar çamaşırlar filan yığınla beni bekliyor biri iyilik edip yapsa ne güzel olur

benim eşimde öğretmen canım ve mecburen herşeyini çok güzel ütülemem gerekiyo ..bende aynı şekilde inan ütü bile yetiyo yorulmam için ..halimiz çok komik valla yarın bebişler olunca napcaz çok merak ediyorum..pasaklı pasaklı gideriz işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…